Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

V 15:50 mě na Svatoplukově ulici v Brně (naproti Židenických kasáren) rozpáral slovenský náklaďák s vlekem. Nedalo se už nic dělat, ubrzdit to nešlo :(. Nejhorší na tom je, že ten debil byl ze Slovenska a že neuznal svoji vinu na místě (Policie to chtěla uzavřít jako 100% jeho vinu, ale on nesouhlasil), takže to půjde do správního. Je to mezinárodní, takže mám na pár měsíců (nebo let) se soudy vystaráno :blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik

post-0-14109603652538_thumb.jpg

Odesláno

Hmm nezavidim, podobnej problem se slovakem jsem mel taky a policie to odlozila pry pro nedostatek dukazu propad odlozila. Takze pomackany blatnik, den v pr... na policii pojistovne atd... a nic z toho.

Doufam ze dopadnes lepe nez ja.:super

Odesláno

Do TT není daleko a na křesadlovou pušku nepotřebuješ zbroják... :ticho

Původně zaslal: Escaper

Hmm nezavidim, podobnej problem se slovakem jsem mel taky a policie to odlozila pry pro nedostatek dukazu propad odlozila. Takze pomackany blatnik, den v pr... na policii pojistovne atd... a nic z toho.

Doufam ze dopadnes lepe nez ja.:super

Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

Oprav to co nejlevněji za své a jede se dál. Bohužel.:(

Za své bych se na to mohl leda vysrat... Já nic neudělal... I vyšetřující praporčík se pána ptal jaké ustanovení zákona že jsem podle něj vlastně porušil... :nevim

Odesláno
Původně zaslal: jiri.wolf

Za své bych se na to mohl leda vysrat... Já nic neudělal... I vyšetřující praporčík se pána ptal jaké ustanovení zákona že jsem podle něj vlastně porušil... :nevim

Jak myslíš. Jak dlouho si nezajezdíš a jak budeš jezdit na soudy, Ti nevadí?

Odesláno

Původně zaslal: jiri.wolf

Jak myslíš. Jak dlouho si nezajezdíš a jak budeš jezdit na soudy, Ti nevadí? [/quote

Ne, času mám dost a navíc mám čím jezdit. Dokonce můžu říct, že si můžu vybírat čím se ráno svezu do práce. Po dnešku odmítám mít s takovýma lidma slitování... :blicismajlik:blicismajlik

Odesláno
Původně zaslal: jozefsv

nemate cesku kancelariu poistovatelov?ta to bude riesit medzinarodne za teba.ziadne sudy

Problém je, že pán neuznal svoji vinu na místě... Jdeme do správního...

Odesláno
Původně zaslal: jozefsv

nemate cesku kancelariu poistovatelov?ta to bude riesit medzinarodne za teba.ziadne sudy

No to asi dost těžko, když jde o posouzení viny. S tím nemá žádná pojišťovna ani kancelář pojistitelů pranic společného.

Odesláno

Já neznám ty právní kličky a postupy. Dovedu jenom ze zkušenosti odhadnout, co dá víc práce - jestli to prostě opravit, anebo se tahat po úřadech. Tady bych to viděl, s trochou štěstí, do 10 t. (vrakáč, inzeráty atd.) a myslím, že vyjednání té úhrady dá víc práce.

Prosím jiri.wolfa o nepoužívání hrubých slov.

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

No,tak to je teda k nas...ní,a kdes k tomu přišel? to bylo v zatáčce?nebo co?Teda rozpáral to slušně,sem zvědavej ,jak to dopadne

Jel jsem na \"čtyřproudce\" v levém jízdním pruhu. Maník s náklaďákem a přívěsem to na mě střihnul z pravého pruhu a rozpáral mě... Sice jsem brzdil, ale nešlo s tím už nic dělat - leda to švihnout čelně pod protijedoucí auta a to by dopadlo daleko hůř... :blicismajlik:blicismajlik

Odesláno

Já neznám ty právní kličky a postupy. Dovedu jenom ze zkušenosti odhadnout, co dá víc práce - jestli to prostě opravit, anebo se tahat po úřadech. Tady bych to viděl, s trochou štěstí, do 10 t. (vrakáč, inzeráty atd.) a myslím, že vyjednání té úhrady dá víc práce.

Prosím jiri.wolfa o nepoužívání hrubých slov.

No comment.... :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...