jiri.wolf Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 V 15:50 mě na Svatoplukově ulici v Brně (naproti Židenických kasáren) rozpáral slovenský náklaďák s vlekem. Nedalo se už nic dělat, ubrzdit to nešlo . Nejhorší na tom je, že ten debil byl ze Slovenska a že neuznal svoji vinu na místě (Policie to chtěla uzavřít jako 100% jeho vinu, ale on nesouhlasil), takže to půjde do správního. Je to mezinárodní, takže mám na pár měsíců (nebo let) se soudy vystaráno :blicismajlik:blicismajlik Citovat
Escaper Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Hmm nezavidim, podobnej problem se slovakem jsem mel taky a policie to odlozila pry pro nedostatek dukazu propad odlozila. Takze pomackany blatnik, den v pr... na policii pojistovne atd... a nic z toho. Doufam ze dopadnes lepe nez ja. Citovat
jiri.wolf Odesláno 11. prosinec 2008 Autor Odesláno 11. prosinec 2008 Do TT není daleko a na křesadlovou pušku nepotřebuješ zbroják... Původně zaslal: Escaper Hmm nezavidim, podobnej problem se slovakem jsem mel taky a policie to odlozila pry pro nedostatek dukazu propad odlozila. Takze pomackany blatnik, den v pr... na policii pojistovne atd... a nic z toho. Doufam ze dopadnes lepe nez ja. Citovat
P607Olda Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Oprav to co nejlevněji za své a jede se dál. Bohužel. Citovat
jiri.wolf Odesláno 11. prosinec 2008 Autor Odesláno 11. prosinec 2008 Původně zaslal: P607Olda Oprav to co nejlevněji za své a jede se dál. Bohužel. Za své bych se na to mohl leda vysrat... Já nic neudělal... I vyšetřující praporčík se pána ptal jaké ustanovení zákona že jsem podle něj vlastně porušil... Citovat
P607Olda Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Původně zaslal: jiri.wolf Původně zaslal: P607Olda Oprav to co nejlevněji za své a jede se dál. Bohužel. Za své bych se na to mohl leda vysrat... Já nic neudělal... I vyšetřující praporčík se pána ptal jaké ustanovení zákona že jsem podle něj vlastně porušil... Jak myslíš. Jak dlouho si nezajezdíš a jak budeš jezdit na soudy, Ti nevadí? Citovat
jiri.wolf Odesláno 11. prosinec 2008 Autor Odesláno 11. prosinec 2008 Původně zaslal: P607Olda Původně zaslal: jiri.wolf Původně zaslal: P607Olda Oprav to co nejlevněji za své a jede se dál. Bohužel. Za své bych se na to mohl leda vysrat... Já nic neudělal... I vyšetřující praporčík se pána ptal jaké ustanovení zákona že jsem podle něj vlastně porušil... Jak myslíš. Jak dlouho si nezajezdíš a jak budeš jezdit na soudy, Ti nevadí? [/quote Ne, času mám dost a navíc mám čím jezdit. Dokonce můžu říct, že si můžu vybírat čím se ráno svezu do práce. Po dnešku odmítám mít s takovýma lidma slitování... :blicismajlik Citovat
jozefsv Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 nemate cesku kancelariu poistovatelov?ta to bude riesit medzinarodne za teba.ziadne sudy Citovat
jiri.wolf Odesláno 11. prosinec 2008 Autor Odesláno 11. prosinec 2008 Původně zaslal: jozefsv nemate cesku kancelariu poistovatelov?ta to bude riesit medzinarodne za teba.ziadne sudy Problém je, že pán neuznal svoji vinu na místě... Jdeme do správního... Citovat
oddie Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Původně zaslal: jozefsv nemate cesku kancelariu poistovatelov?ta to bude riesit medzinarodne za teba.ziadne sudy No to asi dost těžko, když jde o posouzení viny. S tím nemá žádná pojišťovna ani kancelář pojistitelů pranic společného. Citovat
vendelinek Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 No,tak to je teda k nas...ní,a kdes k tomu přišel? to bylo v zatáčce?nebo co?Teda rozpáral to slušně,sem zvědavej ,jak to dopadne Citovat
P607Olda Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Já neznám ty právní kličky a postupy. Dovedu jenom ze zkušenosti odhadnout, co dá víc práce - jestli to prostě opravit, anebo se tahat po úřadech. Tady bych to viděl, s trochou štěstí, do 10 t. (vrakáč, inzeráty atd.) a myslím, že vyjednání té úhrady dá víc práce. Prosím jiri.wolfa o nepoužívání hrubých slov. Citovat
jiri.wolf Odesláno 11. prosinec 2008 Autor Odesláno 11. prosinec 2008 Původně zaslal: vendi.stejskal No,tak to je teda k nas...ní,a kdes k tomu přišel? to bylo v zatáčce?nebo co?Teda rozpáral to slušně,sem zvědavej ,jak to dopadne Jel jsem na \"čtyřproudce\" v levém jízdním pruhu. Maník s náklaďákem a přívěsem to na mě střihnul z pravého pruhu a rozpáral mě... Sice jsem brzdil, ale nešlo s tím už nic dělat - leda to švihnout čelně pod protijedoucí auta a to by dopadlo daleko hůř... :blicismajlik Citovat
jiri.wolf Odesláno 11. prosinec 2008 Autor Odesláno 11. prosinec 2008 Původně zaslal: P607Olda Já neznám ty právní kličky a postupy. Dovedu jenom ze zkušenosti odhadnout, co dá víc práce - jestli to prostě opravit, anebo se tahat po úřadech. Tady bych to viděl, s trochou štěstí, do 10 t. (vrakáč, inzeráty atd.) a myslím, že vyjednání té úhrady dá víc práce. Prosím jiri.wolfa o nepoužívání hrubých slov. No comment.... Citovat
Dundee Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Dveře bysme tu měli a klidně ti je i nastříkám do požadovaný barvy;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.