Tony Stark Odesláno 23. prosinec 2014 Odesláno 23. prosinec 2014 (upraveno) Stihl jsem to před půlnocí. Váha ukazovala přesně 5,7kg ... rád si naložím, když jsou ty svátky Nedávno v práci proběhla zajímavá debata na téma bramb.salátu. No v průběhu roku se bude zkoušet. Ale jinak můj salát zatím všichni vychvalují (a říkáme si upřímně, to a to mi tam nechutná, bez okolků či společensky přijatelných odpovědí) Upraveno 23. prosinec 2014 uživatelem Tony Stark Citovat
chuck11 Odesláno 24. prosinec 2014 Odesláno 24. prosinec 2014 Tony Stark -promiň ale vypadá jak bramborová kaše a ne salát Citovat
Aluška Odesláno 24. prosinec 2014 Odesláno 24. prosinec 2014 Tak nějak, v salátu (teda podle mě aspoň), musí být vidět kousky brambor, zeleniny atd....Já už ho mám předchystanej od včerejška, jen tam za chvílu plknu majolku a dochutím a musím se pustit do vaření čočkovky. Citovat
FrantaCV Odesláno 24. prosinec 2014 Odesláno 24. prosinec 2014 Jj, salát je salát a ne bramborová kaše. Od včerejška už odpočívá v míse aby se pěkně uležel. Teď už jen čekají řízky a kapr na finální úpravu. Vaření je moje tajné hobby. Citovat
Péťa Odesláno 24. prosinec 2014 Odesláno 24. prosinec 2014 Chlapci a děvčata, každý si dělá salát podle sebe, není důvod si myslet, že někoho je horší... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 24. prosinec 2014 Odesláno 24. prosinec 2014 ten starkuv vypada jak bezne koupitelny salat - salat v zavodnich jidelnachtak prave dodelano je toho letos jen 8,5kg Citovat
Aluška Odesláno 24. prosinec 2014 Odesláno 24. prosinec 2014 (upraveno) Jasný, každý si to udělá, jak to má rád, jen jsme napsali názor Jako já nemůžu pořád pochopit, že někdo musí do bram. salátu cpát točeňák či jinou uzeninu a je mi jasný, že si to opět, jako každej rok, večer od manžela vyslechnu, protože tchýně přesně takovej dělá a mu stráááššně chutná Upraveno 24. prosinec 2014 uživatelem Aluška Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 24. prosinec 2014 Odesláno 24. prosinec 2014 babicka tam dava vysocinu na velmi tenke platkymamka dela salat s jogurtem a bez vajicek Citovat
Tony Stark Odesláno 24. prosinec 2014 Odesláno 24. prosinec 2014 Já jej včera zadělal a dnesk ráno okolo 5 hodiny ranní se do něj ještě vmíchaly další brambory. S jogurtem dělá máti, je to už starší paní co ji majolka či tatarka nedělá dobře. Ten bez vajec či se salámem jsem už taky jedl, obojí bylo super. U tohodle jídla je hlavní podstatou aby to chutnalo těm pro které se to připravuje. Takže na vzhledu až tak nezáleží. Nejvíce mě asi překvapila variace bram.salatu od kolegy z výšky co bydlel někde u hranic s maďarskem a jeho salát obsahoval půlměsíčky cibule, což bylo zajímavé. Já jsem takový všežravec co mi kdo naloží to sním. Ještě mi nestalo aby mi nějaký salát vyloženě nechutnal. Od každého připravitele je dobrý. Citovat
FrantaCV Odesláno 24. prosinec 2014 Odesláno 24. prosinec 2014 Jj, Aluško - každému podle jeho chuti. A cibuli zásadně spařenou, jinak je to doma na plynovou masku. Citovat
ozzy56 Odesláno 24. prosinec 2014 Odesláno 24. prosinec 2014 nevařím, protože mám manželku, ona zas nemění olej v motoru Citovat
FrantaCV Odesláno 24. prosinec 2014 Odesláno 24. prosinec 2014 Proč? Je to zábava a nejlepší jsou ty recepty co končí slovy: "Za neustálého míchání vléváme pomalu do záchodu" Taky se mi takový povedl. Citovat
Aluška Odesláno 24. prosinec 2014 Odesláno 24. prosinec 2014 Vaření a pečení je zábava, když vím, co vařit, nebaví mě to vymýšlet Jinak čočkovka padla za vlast, salát je nachystanej a rybičku jdu akorát dělat, letos bude smažená treska tmavá a kousek tuňáka na přírodno, ten jsem nikdy nejedla, tak su zvědavá Citovat
chuck11 Odesláno 24. prosinec 2014 Odesláno 24. prosinec 2014 Tak salát v téhle úpravě jsem ještě Aluško neviděl Citovat
Šalda Odesláno 24. prosinec 2014 Odesláno 24. prosinec 2014 Dneska sem slyšel v rádiu že br. salát je prý druhá nejčastější věc o jakou se lidi hádají kdo ho má lepší, a když to tak čtu tak to asi bude pravda Citovat
Šalda Odesláno 24. prosinec 2014 Odesláno 24. prosinec 2014 To už nevím, právě mě to moc nezajímalo tyhle keci, ale ten salát jsem náhodou slyšel Já nikdy salát nejedl, teprve až ten co vaří tchýně sním, a dokonce si i pochutnám. Tím ale nechcu říct že dělá nejlepší, osobně mě je jedno kdo jakej dělá salát, pro mě je jen důležitý zda ho budu jest a nebo ne Citovat
Aluška Odesláno 24. prosinec 2014 Odesláno 24. prosinec 2014 U bram.salátu má každej ten svůj nejlepší . Mně nejvíc chutnal salát od maminky, snažím se, co nejvíc mu přiblížit, myslím, že letos k tomu byl zase krůček blíž, vždycky jsme ho takhle zdobili, to byste nevěřili, jakej je o ty vejca a okurky pak boj Od tchýně mně moc nechutná, moc plave v majonéze a ještě ten točeňák , v hospodě bych si ho dobrovolně nikde nedala, takže moc porovnání nemám. Během roku dělám teplej bram. salát s opečenou sušenou šunkou či slaninou, nivou či gorgonzolou a zakys. smetanou.... Rybičky , tuňák delikatesa a s treskou taky spokojenost, lepší než pangás.... Citovat
vendelinek Odesláno 13. únor 2016 Autor Odesláno 13. únor 2016 (upraveno) tak dneska po delší době jsem se sám pustil do vaření pečení,mamina je v práci a tak i jí donesu pochutnáníčko vepřový řízek v trojobalu s bramborovým salátem Upraveno 13. únor 2016 uživatelem vendelinek Citovat
Guest minimaxa Odesláno 13. únor 2016 Odesláno 13. únor 2016 Jste se snad domluvili, my máme totéž zítra a kolega v práci taky Pouze to nedělám ve fritéze, ale na pánvi, přijde mi to méně mastné, nakonec řízek ještě na chviličku strčím na druhou pánev na máslo. Pokapat citronem a je to dokonalý. Vendi, příště prosím fotky o něco menší. děkuji Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.