vendelinek Odesláno 9. srpen 2022 Autor Odesláno 9. srpen 2022 Už jsem dlouho nedělal bramboračku, akorát teda trochu se mi to vymklo a mám toho víc než jsem chtěl Péťa ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 9. srpen 2022 Odesláno 9. srpen 2022 tak jak gulas je dobra az druhy den neboj to se ulezi vendelinek ohodnotil 1 Citovat
vendelinek Odesláno 14. srpen 2022 Autor Odesláno 14. srpen 2022 Dneska jsem udělal mňamku Obrácené řízky,brambor a salát okurkovej Vepřový na plátky lehce poklepaný, jemně posolený, jemně opepřovaný, jemně pomačkaný v čerstvý strouhance,vykoupaný v vajíčku a hezky do zlatova osmažený na pánvi a za tepla šup na předem lehce vymazaný plech,zalito dvěma smetanama, přikryto alobalem a do 200° vyhřátý trouby,taklhe to dopadlo,mamince se dělaly boule za ušima Péťa ohodnotil 1 Citovat
MotoMoto Odesláno 14. srpen 2022 Odesláno 14. srpen 2022 (upraveno) Tak na rychlovku, vykoštěné kuřecí stehno a čínská pálivá omáčka. Upraveno 14. srpen 2022 uživatelem MotoMoto Citovat
vendelinek Odesláno 14. srpen 2022 Autor Odesláno 14. srpen 2022 Já vidím noubuk a nějakou omáčku,stehno asi uteklo MotoMoto ohodnotil 1 Citovat
MotoMoto Odesláno 15. srpen 2022 Odesláno 15. srpen 2022 Ještě je tam kousek housky. vendelinek ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 15. srpen 2022 Odesláno 15. srpen 2022 tak sem tež cosik uklohnil , recept možu dat vendelinek ohodnotil 1 Citovat
vendelinek Odesláno 17. srpen 2022 Autor Odesláno 17. srpen 2022 Jen tak kousek pečenýho uzenýho s bramborem tatarkou a okurky k tomu Péťa a MotoMoto ohodnotil 2 Citovat
MotoMoto Odesláno 17. srpen 2022 Odesláno 17. srpen 2022 Už dojídám, bylo to moc dobré. vendelinek ohodnotil 1 Citovat
MotoMoto Odesláno 17. srpen 2022 Odesláno 17. srpen 2022 Ledový salát, rajčátko, cibule, kuřecí maso, kysaná smetana. V tomhle vedru ideální Milan+ a vendelinek ohodnotil 2 Citovat
MotoMoto Odesláno 18. srpen 2022 Odesláno 18. srpen 2022 Dneska už něco lepšího. vendelinek, Hafity a Péťa ohodnotil 3 Citovat
pavelu96 Odesláno 19. srpen 2022 Odesláno 19. srpen 2022 (upraveno) Dnes k večeři palačinky. Jedna s nutelou a dvě s marmeládou a tvarohem Upraveno 19. srpen 2022 uživatelem pavelu96 vendelinek, MotoMoto a ozzy56 ohodnotil 3 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 20. srpen 2022 Odesláno 20. srpen 2022 Dnes klasika, uzené na cibulce se zelím a bramborový knedl Musim využít toho že Radka není doma, Nejí kysaný zelí vendelinek a Péťa ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 20. srpen 2022 Odesláno 20. srpen 2022 @pavelu96 palačinka s nutelou je super pavelu96 a vendelinek ohodnotil 2 Citovat
radim.1008 Odesláno 20. srpen 2022 Odesláno 20. srpen 2022 Grilujeme s Peugeotem vendelinek, Milan+, regius a 3 další ohodnotil 6 Citovat
vendelinek Odesláno 21. srpen 2022 Autor Odesláno 21. srpen 2022 Už jsem dlouho neměl špenát,tak k tomu upečenou krkovičku a pokus o karlovarský knedlík MotoMoto a Hafity ohodnotil 2 Citovat
vendelinek Odesláno 22. srpen 2022 Autor Odesláno 22. srpen 2022 Od včera mi zbylo pár plátků masa tak jsem ho nakrájel na kostičky,osmažil cibulku,do ní přidal kousky masa smíchal a udělal si rizoto,budu mít i na zítra oběd,budu tady mít firmu,budou mi dělat dveře s futrama,tak nebude čas na nějaký vaření Citovat
MotoMoto Odesláno 24. srpen 2022 Odesláno 24. srpen 2022 Bun-Cha, tedy bůček zelenina nudle, zálivka, moc dobré Citovat
MotoMoto Odesláno 24. srpen 2022 Odesláno 24. srpen 2022 To bílé pod masem. Suroviny Menší porce 3 porce Větší porce 300 g bůčku rýžové nudle Bún Na marinádu: 3 PL třtinového cukru 2 PL rybí omáčky 1 PL sójové omáčky 2 PL limetkové šťávy 2 posekané stroužky česneku 1 nahrubo nakrájená cibule Na zálivku Nước chấm: 1 PL cukru 1 PL rybí omáčky 1 PL rýžového octa nebo limetkové šťávy 2-3 PL vlažné vody 1-2 stroužky česneku sušená chilli paprička Na salát: salát mrkev okurka mungo výhonky čerstvý koriandr listy perily Postup přípravy Maso před krájením nechte v mrazáku trochu ztuhnout, půjde vám to mnohem lépe. Je třeba bůček nakrájet na cca 3 - max.5 mm plátky. Z výše uvedených surovin vymícháme marinádu, do které vložíme maso, cibuli a česnek. Důkladně promícháme a necháme v lednici minimálně hodinu marinovat. Samozřejmě můžeme nechat i přes noc. Bůček vyjmeme z marinády, očistíme ho od cibule a česneku a rozložíme na pečící mřížku, kterou položíme přes plech, do kterého bude odkapávat tuk. V troubě rozpálíme gril a vložíme plech s masem. Grilujeme z obou stran, dokud nebude bůček pěkně propečený. Vzhledem k malé tloušťce masa je to rychle. Na zálivku použijeme výše uvedené ingredience. Nejprve ve vlažné vodě rozmícháme cukr a pak přilijeme ocet, rybí omáčku, vmícháme rozdrcený česnek, nasekanou chilli papričku a necháme odstát. Nudle připravíme podle návodu na obalu a na salát použijeme listy salátu, na nudličky nakrájenou mrkev, okurku, můžeme i třeba mungo výhonky a hlavně spoustu koriandru a perily, ty dodají tu správnou asijskou chuť. Maso podáváme s nudlemi, zálivkou a salátem. Hafity a Radek Hurvajz ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.