Návštěvník Odesláno 12. březen 2021 Odesláno 12. březen 2021 @sitler Tak ten je! Vidím že to tu dnes jede, tak já vám taky dnes přidám Dnes mám volno tak jsem si zavařil Citovat
sitler Odesláno 12. březen 2021 Odesláno 12. březen 2021 No, byl jeden pro zenu a jeden pro dceru (ta ho mela bez karamelizovany cibulky, kterou nechtela). Pro sebe jsem mel michany vajicka , protoze omezena strava a maso jen jednou denne a k veceri chci hovezi tatarak . Jeste by to chtelo lepsi housky, tyhle kupovany jsou nic moc , ale pri homeofficu na peceni peciva cas uplne neni Citovat
Návštěvník Odesláno 12. březen 2021 Odesláno 12. březen 2021 (upraveno) @sitlerDělal jsi to alespoň sám? Ty holky jsou koukám všude stejné. Dcera taky tyhle věci nechce přitom je to tak super. Tak jinak jsem právě dojedl a totálně jsem se zlikvidoval. Jsem zralý na protestní spánek a pokud je třeba něco udělat tak vám děkuji že to za mně vezmete Udělal jsem podotýkám Domácí! kačenu, kapustu a knedlík. Jdu si dát pivsona aby si to sedlo Upraveno 12. březen 2021 uživatelem Návštěvník Citovat
sitler Odesláno 12. březen 2021 Odesláno 12. březen 2021 @HanysR pripravoval a skladal jsem to ja, vcetne predchazejiciho namichani masa s korenim . ALe u nas maso obecne delam ja. Snad krom dusenych rostenek. Jakmile je to na gril nebo na pomaly peceni, jde to za mnou a smazeny s eskoro nedela A kacena vypada moc, moc pekne . Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 12. březen 2021 Odesláno 12. březen 2021 @HanysRtos teda při pátku přehnal , až jsem se z toho opotil Je to paráda, to je jasný @sitler no před chvílí jsem zrovna na tatarák myslel. Nechám si ho ale na příští týden. A tady můj pracovní hambáč, nic moc to nebylo, ale zrovna ta cibulka tam byla dobrá Citovat
Návštěvník Odesláno 12. březen 2021 Odesláno 12. březen 2021 @Petr 3008 No... Večeře bude jen light Jinak ten tvůj burger vypadá celkem jedle náhodou... Já bych nepohrdnul Citovat
pavelu96 Odesláno 13. březen 2021 Odesláno 13. březen 2021 Dnes žena a děti společnými silami vytvořily podžárku s bramboráčky. Vynikající vendelinek, Hafity a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 13. březen 2021 Odesláno 13. březen 2021 My se při sobotě držíme při zemi Zapečené těstoviny, okurkový salát Dvě nohy štrůdlu Miska zelňáků Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 13. březen 2021 Odesláno 13. březen 2021 @pavelu96 to chutná i na obrázku Citovat
Návštěvník Odesláno 13. březen 2021 Odesláno 13. březen 2021 @pavelu96 Joo tak bramboráky a maso to fakt můžu @Petr 3008 Ty jsi zlobil? Ale štrůdl super Citovat
Návštěvník Odesláno 13. březen 2021 Odesláno 13. březen 2021 To je třeba někdy. Jak jsem to odeslal tak jsem si říkal jestli jsem to nepřehnal, jsou lidi co se uráží kvůli čemukoli. Utvrdil jsi mě že jsi v pohodě Citovat
Milan+ Odesláno 13. březen 2021 Odesláno 13. březen 2021 Máš recht,je tu pár jedinců kterým nemůžeš nic dát najevo. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 13. březen 2021 Odesláno 13. březen 2021 @Petr 3008nes... zapečené a salátek to je moje jedno z nej Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 13. březen 2021 Odesláno 13. březen 2021 @Milan+já to docela taky můžu, fleky, zapečené brambory nebo těstoviny ve všech podobách. @HanysRjsem v naprosté pohodě.. tam nebylo nic co by mi mělo vadit.. a i kdyby bylo, stejně by mi to nevadilo A nemůžeme pořád požírat kachny , hambáče apod., stejně máme většinou různé diety a omezení a pak to zajídáme práškama Citovat
vendelinek Odesláno 14. březen 2021 Autor Odesláno 14. březen 2021 Tak já dneska takhle pečená krkovička na cibulce a česneku,bram knedlík a špenát Dobrou chuť Hafity, Milan+ a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Návštěvník Odesláno 14. březen 2021 Odesláno 14. březen 2021 (upraveno) Hmm dobré, to bych si dal mj i proto, že by to bylo od někoho jiného Krkovička je top ale u nás doma to každý hrozně přebírá, to je děs. Dycky se rozčiluju. Oni najdou tlusté i na květáku Upraveno 14. březen 2021 uživatelem Návštěvník Citovat
Péťa Odesláno 14. březen 2021 Odesláno 14. březen 2021 (upraveno) @vendelinek takhle by to dál nešlo. Já snad tohle vlákno opravdu zamknu a budu mazat všechny příspěvky o jídle. Já bych teda vynechal špenát, ale krkovička je luxusní U nás to je stejně, jak píše @HanysR Zpřerážel bych jim nejradši ruce, tak to pitvají Upraveno 14. březen 2021 uživatelem Péťa Weri 605 a vendelinek ohodnotil 2 Citovat
Návštěvník Odesláno 14. březen 2021 Odesláno 14. březen 2021 @Péťa pokud vím tak @Pepitoje z obliga ale chápu co jsi myslel Za všechno může @vendelinek Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.