Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

@sitler Tak ten je!

Vidím že to tu dnes jede, tak já vám taky dnes přidám 🙂 Dnes mám volno tak jsem si zavařil 🙂

Odesláno

No, byl jeden pro zenu a jeden pro dceru (ta ho mela bez karamelizovany cibulky, kterou nechtela). Pro sebe jsem mel michany vajicka :D , protoze omezena strava a maso jen jednou denne a k veceri chci hovezi tatarak :D:D  . Jeste by to chtelo lepsi housky, tyhle kupovany jsou nic moc 😕 , ale pri homeofficu na peceni peciva cas uplne neni :D

Odesláno (upraveno)

@sitlerDělal jsi to alespoň sám? 😁 Ty holky jsou koukám všude stejné. Dcera taky tyhle věci nechce přitom je to tak super.

Tak jinak jsem právě dojedl a totálně jsem se zlikvidoval. Jsem zralý na protestní spánek a pokud je třeba něco udělat tak vám děkuji že to za mně vezmete 😁🤣 Udělal jsem podotýkám Domácí! kačenu, kapustu a knedlík. Jdu si dát pivsona aby si to sedlo 🙂

20210312_115942.jpg

Upraveno uživatelem Návštěvník
Odesláno

@HanysR pripravoval a skladal jsem to ja, vcetne predchazejiciho namichani masa s korenim :D .  ALe u nas maso obecne delam ja. Snad krom dusenych rostenek. Jakmile je to na gril nebo na pomaly peceni, jde to za mnou a smazeny s eskoro nedela :D

A kacena vypada moc, moc pekne :D

Guest Petr 3008
Odesláno

@HanysRtos teda při pátku přehnal 😆, až jsem se z toho opotil 😂 Je to paráda, to je jasný

@sitler no před chvílí jsem zrovna na tatarák myslel.  Nechám si ho ale na příští týden.

A tady můj pracovní hambáč, nic moc to nebylo, ale zrovna ta cibulka tam byla dobrá

IMG_20210312_120009.thumb.jpg.00d1dc9bd3b8bda2eef56ce24fa5adc3.jpg

Odesláno

@Petr 3008 No... Večeře bude jen light 😁 Jinak ten tvůj burger vypadá celkem jedle náhodou... Já bych nepohrdnul 🙂

Guest Petr 3008
Odesláno

My se při sobotě držíme při zemi 😁 :papa

Zapečené těstoviny, okurkový salát

Dvě nohy štrůdlu

Miska zelňáků

IMG_20210313_115816.thumb.jpg.38742c9374df5b12f3af1be862b022c2.jpgIMG_20210313_115827.thumb.jpg.4850816d63a51f8e9b790f792e159d2b.jpgIMG_20210313_115901.thumb.jpg.dc47c4a30a4852e29bdfef6ab3013f70.jpg

Odesláno

😁 To je třeba někdy. Jak jsem to odeslal tak jsem si říkal jestli jsem to nepřehnal, jsou lidi co se uráží kvůli čemukoli. Utvrdil jsi mě že jsi v pohodě 😉👍

Guest Petr 3008
Odesláno

@Milan+já to docela taky můžu, fleky, zapečené brambory nebo těstoviny ve všech podobách.

@HanysRjsem v naprosté pohodě.. tam nebylo nic co by mi mělo vadit.. a i kdyby bylo, stejně by mi to nevadilo

A nemůžeme pořád požírat kachny , hambáče apod., stejně máme většinou různé diety a omezení a pak to zajídáme práškama 🤣

Odesláno (upraveno)

Hmm dobré, to bych si dal mj i proto, že by to bylo od někoho jiného 😁 

Krkovička je top ale u nás doma to každý hrozně přebírá, to je děs. Dycky se rozčiluju. Oni najdou tlusté i na květáku 

Upraveno uživatelem Návštěvník
Odesláno (upraveno)

@vendelinek takhle by to dál nešlo. Já snad tohle vlákno opravdu zamknu a budu mazat všechny příspěvky o jídle. Já bych teda vynechal špenát, ale krkovička je luxusní :super U nás to je stejně, jak píše @HanysR ;) Zpřerážel bych jim nejradši ruce, tak to pitvají :D

Upraveno uživatelem Péťa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...