vendelinek Odesláno 7. leden 2020 Autor Odesláno 7. leden 2020 (upraveno) Nějak dneska mi nejde zabrat,zdvihl jsem prdel na.smeroval do kuchyně a udělal revizi v ledničce Hurá vyhráno,mystičku jsem zaplnil pohárkem pokapabána navrch šlehačka ganko Pustil sem si film cesta do ameriky,tak snad něco mě uspí Upraveno 12. leden 2020 uživatelem vendelinek OK406 a Weri 605 ohodnotil 2 Citovat
Hafity Odesláno 8. leden 2020 Odesláno 8. leden 2020 Tak toto bych se nebál nazvat energetickým lejnem.... Ale určo to chutnalo skvěle! Milan+ ohodnotil 1 Citovat
OK406 Odesláno 8. leden 2020 Odesláno 8. leden 2020 Vypadá to pěkně. Zřejmě se jedná o sladký ,,vyprošťovák" po vánočních svátcích, kdy bylo jistě mnoho sladkostí (cukroví, chlebíčky, kolekce a mnoho dalšího sladkého jídla). Jistě pohár chutnal a splnil očekávání. vendelinek ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 8. leden 2020 Odesláno 8. leden 2020 vypadá to dobře, tos kuchtil sám? Hafity ohodnotil 1 Citovat
brutall Odesláno 8. leden 2020 Odesláno 8. leden 2020 Sám jsem to jenom snědl. ozzy56 a vendelinek ohodnotil 2 Citovat
vendelinek Odesláno 9. leden 2020 Autor Odesláno 9. leden 2020 (upraveno) Dneska.jsem dostal chuť na rizoto,naposled jsem ho měl v loni rizoto z hovězího masa na cibulce, koření gril guláš paprika a vrch sýr,okurka Upraveno 12. leden 2020 uživatelem vendelinek Citovat
vendelinek Odesláno 16. leden 2020 Autor Odesláno 16. leden 2020 Po ranním couráni po městě jsem dostal chuť trochu provětrat fritezu,tak jsem si dal upéct plátky uzenýho Bram knedlik a pečený uzený ve fritéze,trošičku jsem přidal másla,výpek jsem použil na knedlík Musím říct že je uzený dobře udělaný a.s.tim máslem ve výpeku je to výborný a není to tolik mastný Péťa ohodnotil 1 Citovat
vendelinek Odesláno 31. leden 2020 Autor Odesláno 31. leden 2020 Dneska jsem si navaril na dva dny neboť budu v práci Naporcoval jsem točenej salám, krkovičku ,papriku a anglickou,to všechno na kostičky ,proloženo na kolečka nakrájenou cibulí a paprikou,cibulku mám taky na spodku na dně pekáče pod špizama,na vymazanej pekáč sádlem a kousek másla jsem napichaný špejle naskládal a to všechno je poingrediovaný gril. kořením,lehce osolený a decentně posypaný guláš. kořením a tence nakrájenej česnek 4 stroužky a nakonec trochu zalito vodou,cibulky je dost tak si myslím že i šťávičky bude dostatek a to všechno s bram. knedlikem Dobrou chuť ☺ Weri 605, radim.1008, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Hafity Odesláno 31. leden 2020 Odesláno 31. leden 2020 Co na to Zdenda? Má vo tom vůbec ponětí? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 31. leden 2020 Odesláno 31. leden 2020 (upraveno) Čeče to vypadá že tady žere jenom Vendelínek, ostatní padají hlady Upraveno 31. leden 2020 uživatelem Radek Hurvajz vendelinek, Hafity, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Weri 605 Odesláno 31. leden 2020 Odesláno 31. leden 2020 I prd... švíčková už je naložená... vendelinek, regius a Péťa ohodnotil 3 Citovat
vendelinek Odesláno 1. únor 2020 Autor Odesláno 1. únor 2020 Sám si vařím sám si peru........ Občas si takle na víc dní vařím najednou když jsem víc dní po sobě v práci a hlavně na noční Citovat
vendelinek Odesláno 8. únor 2020 Autor Odesláno 8. únor 2020 Dneska opět žere vendelinek Tak jsem ráno po noční nedospal (urcite to všichni znáte)a tak jsem přemejšlel na co bych asi mohl mít hlad k obědu a co zase do práce padla mi do oka krkovička,tak naporcovat na plátky (mám je dát do fritézy ? nebo do trouby ? Co s tim ted ? Třikrát jsem ji vymáchal do trojobalu Vzal jsem brambory nakrájel na dlouho jakoby americký posypal ingredience na americký a trochu grilovaciho,rozehřál troubu na 220, na pekáč papír a nacpal tam všechno dohromady najednou,asi po třiceti pěti minutách jsem.to vyndal( samozřejmě že jsem.s.tim otáčel ) a mám opět vystaráno oběd večeře a do práce Takže krkovička v " pyžamu" am brambory a tatarka mňamka dobrou chuť až to do sebe dostanu půjdu teprve spát A když to všechno nesežeru tak budu mít zítra ještě oběd regius ohodnotil 1 Citovat
vendelinek Odesláno 10. duben 2020 Autor Odesláno 10. duben 2020 Tak já dneska trošku slavnostněji no Velikonoční hlavička z krkovičky,už jsem to nemohl vydržet,musel jsem ukrojit Vaječnou huspeninu dělala mamina pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Hafity Odesláno 10. duben 2020 Odesláno 10. duben 2020 No už to pomalu vypadalo, že ses dal na dietu.... vendelinek ohodnotil 1 Citovat
vendelinek Odesláno 10. duben 2020 Autor Odesláno 10. duben 2020 (upraveno) Výjimka tvrdí pravidlo Tak jako sem tam občas jo,ale.jak se říká,nic se.nema.přehánět a jednou za čas je potřeba střívka promazat Jinak ,jo ,snažím se.drzet,z 86 kil z minulyho roku už mám 12 kil dole ,To jde ne? já prostě mám rád maso a s tim nic nenadelam Upraveno 10. duben 2020 uživatelem vendelinek ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 10. duben 2020 Odesláno 10. duben 2020 tu vaječnou huspeninu (my tomu říkáme tlačenka) děláme taky vendelinek ohodnotil 1 Citovat
vendelinek Odesláno 11. duben 2020 Autor Odesláno 11. duben 2020 Už jsem dlouho neměl špenát Dnešní oběd pečené vepřové maso na cibulce a česneku,bram knedlík a špenát Dobrou chuť Hafity ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.