Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Nějak dneska mi nejde zabrat,zdvihl jsem prdel na.smeroval do kuchyně a udělal revizi v ledničce 
Hurá vyhráno,mystičku jsem zaplnil pohárkem pokapabána navrch šlehačka ganko 
Pustil sem si film cesta do ameriky,tak snad něco mě uspí 😃

zmzrl.jpg

Upraveno uživatelem vendelinek
Odesláno

Vypadá to pěkně. Zřejmě se jedná o sladký  ,,vyprošťovák" po vánočních svátcích, kdy bylo jistě mnoho sladkostí (cukroví, chlebíčky, kolekce a mnoho dalšího sladkého jídla). Jistě pohár chutnal a splnil očekávání.

Odesláno (upraveno)

Dneska.jsem dostal chuť na rizoto,naposled jsem ho měl  v loni 

rizoto z hovězího masa na cibulce, koření gril guláš paprika a vrch sýr,okurka 

rizoto.jpg

Odesláno

Po ranním couráni po městě jsem dostal chuť trochu provětrat fritezu,tak jsem si dal upéct plátky uzenýho 
Bram knedlik a pečený uzený ve fritéze,trošičku jsem přidal másla,výpek jsem použil na knedlík 
Musím říct že je uzený dobře udělaný a.s.tim máslem ve výpeku je to výborný a není to tolik mastný

20200116_103243.jpg

20200116_103217.jpg

• O 3 týdny později...
Odesláno

Dneska jsem si navaril na dva dny neboť budu v práci 

Naporcoval jsem točenej salám, krkovičku ,papriku a anglickou,to všechno na kostičky ,proloženo na kolečka nakrájenou cibulí a paprikou,cibulku mám taky na spodku na dně pekáče  pod špizama,na vymazanej pekáč  sádlem a kousek másla jsem napichaný špejle naskládal a to všechno je poingrediovaný gril. kořením,lehce osolený a decentně posypaný guláš. kořením a tence nakrájenej česnek 4 stroužky a nakonec trochu zalito vodou,cibulky je dost tak si myslím že i šťávičky bude dostatek a to všechno s bram. knedlikem
Dobrou chuť ☺

FB_IMG_1580500051166.jpg

FB_IMG_1580500061718.jpg

Odesláno

Sám si vařím sám si peru........

Občas si takle na víc dní vařím najednou když jsem víc dní po sobě v práci a hlavně na noční 

Odesláno

Dneska opět žere vendelinek😃

Tak jsem ráno po noční nedospal (urcite to všichni znáte)a tak jsem přemejšlel na co bych asi mohl mít hlad😃
k obědu a co zase do práce 
padla mi do oka krkovička,tak naporcovat na plátky (mám je dát do fritézy ? nebo do trouby ? Co s tim ted ?
Třikrát jsem ji vymáchal do trojobalu😃
Vzal jsem brambory nakrájel na dlouho  jakoby americký posypal ingredience na americký a trochu grilovaciho,rozehřál troubu na 220, na pekáč papír a nacpal tam všechno dohromady najednou,asi po třiceti pěti minutách jsem.to vyndal( samozřejmě že jsem.s.tim otáčel 😃) a mám opět vystaráno  oběd večeře a do práce 
Takže krkovička v " pyžamu" am brambory a tatarka mňamka 
dobrou chuť až to do sebe dostanu půjdu teprve spát 😃
A když to všechno nesežeru tak budu mít zítra ještě oběd 😃

20200208_102754.jpg

20200208_103614.jpg

• O 2 měsíce později...
Odesláno (upraveno)

Výjimka tvrdí pravidlo 😃

Tak jako sem tam občas jo,ale.jak se říká,nic se.nema.přehánět 😃 a jednou za čas je potřeba střívka promazat 😃

Jinak ,jo ,snažím se.drzet,z 86 kil z minulyho roku už mám  12 kil dole ,To jde ne?

já prostě mám rád maso a s tim nic nenadelam😃

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...