djbrano Odesláno 6. prosinec 2008 Odesláno 6. prosinec 2008 Caute vsetci. Moze mi niekto poradit, kde najdem brzdovy spinac na aute Peugeot 407? diky Citovat
jofo Odesláno 6. prosinec 2008 Odesláno 6. prosinec 2008 Hned nad brzdovym pedalom. Zohnes sa , zasvietis si baterkou a .... Nemozes sa spliest. Citovat
AnotherOne Odesláno 6. prosinec 2008 Odesláno 6. prosinec 2008 Daj dole plastovú vyklápaciu zásuvku vľavo dole od volantu a cez otvor pomedzi plasty ho uvidíš. Zo spodu sa naňho veľmi zle pozerá ak netrénuješ brušné tance. Potom rukami zospodu ho môžeš vybrať a stále naňho vidíš. Aj tak sa zapotíš kým ho vydoluješ. Citovat
dolly1010 Odesláno 6. prosinec 2008 Odesláno 6. prosinec 2008 Pokud to někoho zajímá, tak tady je demontáž brzdového spínače u P306 Citovat
Guest servisman Odesláno 6. prosinec 2008 Odesláno 6. prosinec 2008 jinak k 407 zde máš kde hledat Citovat
djbrano Odesláno 7. prosinec 2008 Autor Odesláno 7. prosinec 2008 Diky vsetkym, pytam sa preto, lebo mi palubak vzdy zahlasi vypalenu ziarovku ak stlacim brzdovy pedal. A kdesi som to tu cital, zeby vycistenie tohot spinaca malo pomoct... Nema nekto foto, ako ten spinac vlastne realne vyzera? Este raz diiky Citovat
hnusoba Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 Původně zaslal: djbrano Diky vsetkym, pytam sa preto, lebo mi palubak vzdy zahlasi vypalenu ziarovku ak stlacim brzdovy pedal. A kdesi som to tu cital, zeby vycistenie tohot spinaca malo pomoct... Nema nekto foto, ako ten spinac vlastne realne vyzera? Este raz diiky Tu pomôže oprava kabeláže zadných svetiel....a nie nový brzdový spínač.... Citovat
Marky Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 Tak tak konektor ľavého zadného svetla - prepálený kontakt. Citovat
djbrano Odesláno 8. prosinec 2008 Autor Odesláno 8. prosinec 2008 Původně zaslal: Marky Tak tak konektor ľavého zadného svetla - prepálený kontakt. No neviem, ked pri zoslapnuti brzdy vacsinou zahlasi Direction indication faulty, potom No bulb blown a niekedy aj Hand brake left bulb faulty, alebo take nieco. A pritom vsetky ziarovky svietia bez problemov, tak v com moze byt problem? Teda aj napriek tomu odporucas vybrat a vycistit konektor laveho zadneho brzdoveho svetla? Chapem to spravne? Alebo aky postup by si mi ty odporucil pri odstraneni chyby prepaleneho kontaktu? Myslis tym, ze moze byt zaoxidovany? Diky [upravil dne 8/12/08 djbrano] [upravil dne 8/12/08 djbrano] [upravil dne 8/12/08 djbrano] Citovat
AnotherOne Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 Zvykne sa opáliť práve zemniaci pin v konektore, preto to tu vyhadzuje chybu rôznych žiaroviek - zýšený prechodový odpor. Ak nestačí prečistiť bude treba vymeniť celý konektor. Je to bežná závada u 407. Citovat
djbrano Odesláno 8. prosinec 2008 Autor Odesláno 8. prosinec 2008 Původně zaslal: AnotherOne Zvykne sa opáliť práve zemniaci pin v konektore, preto to tu vyhadzuje chybu rôznych žiaroviek - zýšený prechodový odpor. Ak nestačí prečistiť bude treba vymeniť celý konektor. Je to bežná závada u 407. Diky tak vyzera, ze precistenie konektora zadnych svetiel pomohlo - len som zvedavy na ako dlho... [upravil dne 8/12/08 djbrano] [upravil dne 8/12/08 djbrano] Citovat
Zbyněk867 Odesláno 29. leden 2014 Odesláno 29. leden 2014 Zdravím, nevíte jestly má byt nějaká pružina na brzdovém pedály?? někdy když šlapnu malo na brzdu tak mi zustanu svítit brzdové světla a musím pošlapat po pédaly a zhasnou, ale i někdy když jedu po hrboch tak mi světla problikavají čím to je ?? nevíte někdo ?? Už jsem i vyčistil kontakty na spínači, dvadni to pomohlo a potom zase to dělá.. Asi to bude chtět nový spínač Díky za rady Citovat
vosak2004 Odesláno 24. březen 2014 Odesláno 24. březen 2014 Ani nejsem moc rád, že jsem se ocitnul v klubu problémů s elektrikou. 407 mám už cca 4 roky a do této doby kromě běžné údržby celkem klid. Ale za poslední dobu, kdy si elektronika začala žít vlastním životem, jsem celkem nas... Hlášky Direction indicator(s) Faulty jsem se snad zbavil díky vašim radám a prostříkal kontakty v levém zadním světle, napružil kontakty a snad to vydrží. I když dneska ráno mi to jednou píplo. Ale jednoho problému jsem se zbavil a hned je tu druhý. Přestal mi fungovat asistent na parkování. Nevíte jestli je park.asistent zapojený na stejném okruhu? Citovat
HonzaZ Odesláno 24. březen 2014 Odesláno 24. březen 2014 Pokud ti park asistent vyhodil chybu, tak jedině dia Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.