Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Daj dole plastovú vyklápaciu zásuvku vľavo dole od volantu a cez otvor pomedzi plasty ho uvidíš. Zo spodu sa naňho veľmi zle pozerá ak netrénuješ brušné tance. Potom rukami zospodu ho môžeš vybrať a stále naňho vidíš. Aj tak sa zapotíš kým ho vydoluješ.

Odesláno

Diky vsetkym, pytam sa preto, lebo mi palubak vzdy zahlasi vypalenu ziarovku ak stlacim brzdovy pedal. A kdesi som to tu cital, zeby vycistenie tohot spinaca malo pomoct... Nema nekto foto, ako ten spinac vlastne realne vyzera? Este raz diiky

Odesláno
Původně zaslal: djbrano

Diky vsetkym, pytam sa preto, lebo mi palubak vzdy zahlasi vypalenu ziarovku ak stlacim brzdovy pedal. A kdesi som to tu cital, zeby vycistenie tohot spinaca malo pomoct... Nema nekto foto, ako ten spinac vlastne realne vyzera? Este raz diiky

Tu pomôže oprava kabeláže zadných svetiel....a nie nový brzdový spínač....

Odesláno
Původně zaslal: Marky

Tak tak konektor ľavého zadného svetla - prepálený kontakt.

No neviem, ked pri zoslapnuti brzdy vacsinou zahlasi Direction indication faulty, potom No bulb blown a niekedy aj Hand brake left bulb faulty, alebo take nieco. A pritom vsetky ziarovky svietia bez problemov, tak v com moze byt problem? Teda aj napriek tomu odporucas vybrat a vycistit konektor laveho zadneho brzdoveho svetla? Chapem to spravne? Alebo aky postup by si mi ty odporucil pri odstraneni chyby prepaleneho kontaktu? Myslis tym, ze moze byt zaoxidovany?

Diky

[upravil dne 8/12/08 djbrano]

Odesláno

Zvykne sa opáliť práve zemniaci pin v konektore, preto to tu vyhadzuje chybu rôznych žiaroviek - zýšený prechodový odpor. Ak nestačí prečistiť bude treba vymeniť celý konektor. Je to bežná závada u 407.

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Zvykne sa opáliť práve zemniaci pin v konektore, preto to tu vyhadzuje chybu rôznych žiaroviek - zýšený prechodový odpor. Ak nestačí prečistiť bude treba vymeniť celý konektor. Je to bežná závada u 407.

Diky tak vyzera, ze precistenie konektora zadnych svetiel pomohlo - len som zvedavy na ako dlho... :myslim

• O 5 let později...
Odesláno

Zdravím, nevíte jestly má byt nějaká pružina na brzdovém pedály?? někdy když šlapnu malo na brzdu tak mi zustanu svítit brzdové světla a musím pošlapat po pédaly a zhasnou, ale i někdy když jedu po hrboch tak mi světla problikavají čím to je ?? nevíte někdo ??

Už jsem i vyčistil kontakty na spínači, dvadni to pomohlo a potom zase to dělá.. Asi to bude chtět nový spínač

Díky za rady :):papa

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ani nejsem moc rád, že jsem se ocitnul v klubu problémů s elektrikou. 407 mám už cca 4 roky a do této doby kromě běžné údržby celkem klid. Ale za poslední dobu, kdy si elektronika začala žít vlastním životem, jsem celkem nas... Hlášky Direction indicator(s) Faulty jsem se snad zbavil díky vašim radám a prostříkal kontakty v levém zadním světle, napružil kontakty a snad to vydrží. I když dneska ráno mi to jednou píplo. Ale jednoho problému jsem se zbavil a hned je tu druhý. Přestal mi fungovat asistent na parkování. Nevíte jestli je park.asistent zapojený na stejném okruhu?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...