Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

policiste uz zajizdeji v Praze nova auta

Recommended Posts

Odesláno

Tak mne vcera v deset vecer na Plzenske ulici predjela rychlosti cca 130- 140 kmh rychlosti nova policejni oktavka. chlapci tomu davali pekne za usi, smradu vyfukovych plynu po nich zbylo jak po certech, by mne zajimalo na jakej benzin to jezdi, protoze to fakt smrdelo desne, nebo jestli ty motory jeste nejsou zabehnuty ?

a nebo ze by pro usporu hmotnosti nemely policejni oktavie katalyzator :D ?

Odesláno

U nás už jich jezdí požehnaně. Viděla jsem už i tu dodávku ( Transit nebo co to mají) v novém designu. Za nejedním keříkem byli tento týden schovaní. Asi nějaká tajná akce.

Odesláno
Původně zaslal: permonik7

U nás už jich jezdí požehnaně. Viděla jsem už i tu dodávku ( Transit nebo co to mají) v novém designu. Za nejedním keříkem byli tento týden schovaní. Asi nějaká tajná akce.

jo v pze byla taky nejaka vetsi akce, celej tyden jsem je videl jezdit s radary a merit, postavat a zastavovat auta, asi dohani celorocni statistiku aby ta cisla a grafy vypadaly dobre

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

Tak mne vcera v deset vecer na Plzenske ulici predjela rychlosti cca 130- 140 kmh rychlosti nova policejni oktavka.

Tak to určitě jeli na ,,majáky\" !!!:myslim:D:bacha

Odesláno

no jasne, majaky meli zapnuty to jo, taky jsem je nastesti stacil zpozorovat vcas a uhnout jim, ale fakt mne prekvapilo jak to auto smrdelo, kdyz projeli, podobnej smrad je obcas citit na dalnici za fabii HTP, kdyz ji dotycny zene kopec nekopec co to da. A ono ta 1.6ka co maj v tech novych oktaviich ted ( aspon myslim ze tam maj mit 1.6ky, nekde jsem to snad cetl ) bude na tom asi podobne

Odesláno

Přesně tak, co chceš od 1,6 MPi. Ty budou ale zajeté!! Jinak nejsou vidět. Dost se pletou s vozidly, které jsou v ,,šedé\" barvě. A to označení po stranách!?:blicismajlik

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

jo v pze byla taky nejaka vetsi akce, celej tyden jsem je videl jezdit s radary a merit, postavat a zastavovat auta, asi dohani celorocni statistiku aby ta cisla a grafy vypadaly dobre

To asi jo, protože já je potkala na místech, kde jsem je ještě nikdy neviděla. A opravdu v jediném dni na tolika místech. Chce to dávat bacha;)

Odesláno

Jo mne na dalnici raz predbihal nas trnavskej dalnicak , ale to sem jel ja 140-150, jen sa za mnou ukazali majaky, a preletel okolo ... Musel jet minimalne 180 km/h

Byl to Trnavsky policejny Peugeot 407 2.2 HDI.

Jakou to ma proboha maximalku ?

Odesláno

Inac nase suprova policie uz pomalu odchadzi od Fabii a Ochcavek, momentalne ted je tam nakoupenych kopa KIA CEEDU...

Odesláno

Tak třeba pro Brno je vyhrazeno 40 nových vozů. Ve 30 vozech je 1,6mpi 75kw, a v těch 10 je 1,8 TSI 116kw, to už je hukot a jsme za ty auta moc rádi. Jen aby nám tam už konečně namontovali ty vysílačky a mohli jsme s nimi jezdit i v ulicích:papa

Jinak na dálnici už se chystají http://tn.nova.cz/zpravy/fotoreportaz-dne/ doufám, že s nima nebudou jezdit papalášové na obědy a přehlídky:blicismajlik

Odesláno

mě dneska na dálnici před plzní směrem z prahy předjelo policejní mondeo, to už jsem taky neviděl ani nepamatuju a to jsem na d5 pečenej vařenej. co se týče toho smradu, tak těžko říct, třeba do toho lejou petrolej

Odesláno

No, protože to není klasická stříbrná,ale nově vytvořená barva, která se přímo jmenuje Policie. A to že jsou ty auta hůře viditelné než původní bílé,tak toho si snad všimli všichni, kromě pana Langra a nohsledů na policejním prezidiu.

Odesláno
Původně zaslal: orgacek

No, protože to není klasická stříbrná,ale nově vytvořená barva, která se přímo jmenuje Policie. A to že jsou ty auta hůře viditelné než původní bílé,tak toho si snad všimli všichni, kromě pana Langra a nohsledů na policejním prezidiu.

aha, vlastni barva.. to bylo asi zadara.. :aut uz vidim jak na tuning scene jede barva \"policie\".. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...