Ferry Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 Tak mne vcera v deset vecer na Plzenske ulici predjela rychlosti cca 130- 140 kmh rychlosti nova policejni oktavka. chlapci tomu davali pekne za usi, smradu vyfukovych plynu po nich zbylo jak po certech, by mne zajimalo na jakej benzin to jezdi, protoze to fakt smrdelo desne, nebo jestli ty motory jeste nejsou zabehnuty ? a nebo ze by pro usporu hmotnosti nemely policejni oktavie katalyzator ? Citovat
permonik7 Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 U nás už jich jezdí požehnaně. Viděla jsem už i tu dodávku ( Transit nebo co to mají) v novém designu. Za nejedním keříkem byli tento týden schovaní. Asi nějaká tajná akce. Citovat
Ferry Odesláno 5. prosinec 2008 Autor Odesláno 5. prosinec 2008 Původně zaslal: permonik7 U nás už jich jezdí požehnaně. Viděla jsem už i tu dodávku ( Transit nebo co to mají) v novém designu. Za nejedním keříkem byli tento týden schovaní. Asi nějaká tajná akce. jo v pze byla taky nejaka vetsi akce, celej tyden jsem je videl jezdit s radary a merit, postavat a zastavovat auta, asi dohani celorocni statistiku aby ta cisla a grafy vypadaly dobre Citovat
OK406 Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 Původně zaslal: Ferry Tak mne vcera v deset vecer na Plzenske ulici predjela rychlosti cca 130- 140 kmh rychlosti nova policejni oktavka. Tak to určitě jeli na ,,majáky\" !!!:bacha Citovat
Ferry Odesláno 5. prosinec 2008 Autor Odesláno 5. prosinec 2008 no jasne, majaky meli zapnuty to jo, taky jsem je nastesti stacil zpozorovat vcas a uhnout jim, ale fakt mne prekvapilo jak to auto smrdelo, kdyz projeli, podobnej smrad je obcas citit na dalnici za fabii HTP, kdyz ji dotycny zene kopec nekopec co to da. A ono ta 1.6ka co maj v tech novych oktaviich ted ( aspon myslim ze tam maj mit 1.6ky, nekde jsem to snad cetl ) bude na tom asi podobne Citovat
jurash Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 jojo, vcera sem v hradci behem 10ti minut videl 4 silnicni kontroly.. smekaj se, no.. Citovat
OK406 Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 Přesně tak, co chceš od 1,6 MPi. Ty budou ale zajeté!! Jinak nejsou vidět. Dost se pletou s vozidly, které jsou v ,,šedé\" barvě. A to označení po stranách!? Citovat
permonik7 Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 Původně zaslal: Ferry jo v pze byla taky nejaka vetsi akce, celej tyden jsem je videl jezdit s radary a merit, postavat a zastavovat auta, asi dohani celorocni statistiku aby ta cisla a grafy vypadaly dobre To asi jo, protože já je potkala na místech, kde jsem je ještě nikdy neviděla. A opravdu v jediném dni na tolika místech. Chce to dávat bacha;) Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 Jo mne na dalnici raz predbihal nas trnavskej dalnicak , ale to sem jel ja 140-150, jen sa za mnou ukazali majaky, a preletel okolo ... Musel jet minimalne 180 km/h Byl to Trnavsky policejny Peugeot 407 2.2 HDI. Jakou to ma proboha maximalku ? Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 Inac nase suprova policie uz pomalu odchadzi od Fabii a Ochcavek, momentalne ted je tam nakoupenych kopa KIA CEEDU... Citovat
orgacek Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 Tak třeba pro Brno je vyhrazeno 40 nových vozů. Ve 30 vozech je 1,6mpi 75kw, a v těch 10 je 1,8 TSI 116kw, to už je hukot a jsme za ty auta moc rádi. Jen aby nám tam už konečně namontovali ty vysílačky a mohli jsme s nimi jezdit i v ulicích:papa Jinak na dálnici už se chystají http://tn.nova.cz/zpravy/fotoreportaz-dne/ doufám, že s nima nebudou jezdit papalášové na obědy a přehlídky:blicismajlik Citovat
urdemala Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 mě dneska na dálnici před plzní směrem z prahy předjelo policejní mondeo, to už jsem taky neviděl ani nepamatuju a to jsem na d5 pečenej vařenej. co se týče toho smradu, tak těžko říct, třeba do toho lejou petrolej Citovat
Marlin Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 ja sem onehda videl spostu novych oktavek tady na jednom parkoviste, pekne vystrcene, jen do toho vlitnout kamionem Citovat
Petra XSI Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 Hlásím, že na Praze 1 byli mnou taktéž spatřeny Citovat
Béďa Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 my tu taky nejakou mame.. ta stribrna je na tom ale fakt divna.. [upravil dne 5/12/2008 Béďa] Citovat
orgacek Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 No, protože to není klasická stříbrná,ale nově vytvořená barva, která se přímo jmenuje Policie. A to že jsou ty auta hůře viditelné než původní bílé,tak toho si snad všimli všichni, kromě pana Langra a nohsledů na policejním prezidiu. Citovat
Fusion Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 Ticho po pěšince v těchto končinách Citovat
Béďa Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 Původně zaslal: orgacek No, protože to není klasická stříbrná,ale nově vytvořená barva, která se přímo jmenuje Policie. A to že jsou ty auta hůře viditelné než původní bílé,tak toho si snad všimli všichni, kromě pana Langra a nohsledů na policejním prezidiu. aha, vlastni barva.. to bylo asi zadara.. uz vidim jak na tuning scene jede barva \"policie\".. Citovat
Fusion Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 Polepy sou odrazový. Jedno auto sem viděl a když sem na něho svítil tak se rozzářilo jako vánoční stromek. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.