Netopýrka Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 včera mi to Petr říkal... fakt síla. Doufám, že už máš tímto vybráno..-. Citovat
Driver Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 Původně zaslal: Honza z Nera Nakonec jsem si vzpoměl ještě na drobnost. Auto je sice z Krče, ale servisák bydlí už nějakou dobu zde. Náhoda . . . . ? No tak zítra pojišťovna a pak se uvidí. No kdyby v tom měl prsty servisák tak bych se ani nedivil. Klukovi od nás z práce málem ukradli podobným způsobem 2 roky starý Ducato. V servisu kam jezdil mu tajně odpojily imobilizer a vyrobily si klíč. Potom už ho jenom sledovali a v jedné chvíli se auto pokusily ukrást. Díky jeho pohotovosti se jim to nepovedlo, ten šmejd sice utekl, ale auto zachránil. Citovat
ajven Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 myslim, si ta vytypovali a isli po tvojom aute dlhsiu dobu. Alebo dostali TYP! Citovat
jarajarda Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 :blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik :blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik :blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik :blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik Je to hnus, umlátit je... [upravil dne 5/12/08 jarajarda] Citovat
Honza z Nera Odesláno 5. prosinec 2008 Autor Odesláno 5. prosinec 2008 Tak vám všem děkuji za \"soustrastné\" pozdravy, reakce a rady a uvidíme co na to moje drahá pojišťovna. Dám určitě vědět. Ještě drobnost: u nás v ulici parkuje tmavá 405 asi černá nebo hodně tmavě modrá a je docela oblepená klubovejma samolepkama. SPZ si nepamatuju. Nemáte někdo z místních tucha kdo to může být? Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 Původně zaslal: Honza z Nera Tak vám všem děkuji za \"soustrastné\" pozdravy, reakce a rady a uvidíme co na to moje drahá pojišťovna. Dám určitě vědět. Ještě drobnost: u nás v ulici parkuje tmavá 405 asi černá nebo hodně tmavě modrá a je docela oblepená klubovejma samolepkama. SPZ si nepamatuju. Nemáte někdo z místních tucha kdo to může být? to je Danceman Citovat
Honza z Nera Odesláno 5. prosinec 2008 Autor Odesláno 5. prosinec 2008 Aháááááá. Tak díky:papa Citovat
Dundee Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 Původně zaslal: Honza z Nera Tak vám všem děkuji za \"soustrastné\" pozdravy, reakce a rady a uvidíme co na to moje drahá pojišťovna. Dám určitě vědět. Ještě drobnost: u nás v ulici parkuje tmavá 405 asi černá nebo hodně tmavě modrá a je docela oblepená klubovejma samolepkama. SPZ si nepamatuju. Nemáte někdo z místních tucha kdo to může být? Je to humáč, slyšel jsem včera od Pe.Tra:blicismajlik Kdybys na to měl prostředky, řešil bych to nějakou kamerou (tušim Přema to má taky tak) a dodělaným imobilizérem nebo alarmem;) P.S.: Ta 405ka neni moje;) Citovat
MJSytic Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 No ty woe:bojim Tak to mě mrzí Snad se to nějak pořeší a už si auta nikdo nikdy \"nevšimne\"... \"Uříznout obě ruce a nechat ho-je vykrvácet v Kojetickým prasečáku ...\" Citovat
Marcel505 Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 Sakra, kde se takový lidi berou, někde musej makat... Citovat
P.avel Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 no jo no... je to smutný letos v Brně v Královym Poli mi někdo tuknul do auta tak jsem šel nahoru za ochrankou jestli to nemaj natočený... jako na potvoru byla v záběru jenom půlka auta (samozřejmě ta druhá). Ale zrovna tam řešili něco jinýho... týpek v čepici tam otevřel klíčem Octavii II, vzal navigaci, zase zamknul a šel... Mi to tam ukazoval, fakt suveréně jako by to bylo jeho auto. Kdyby to nebylo natočený tak se mu pojišťovka vysměje pac nebyly poškozený zámky... Citovat
jarajarda Odesláno 6. prosinec 2008 Odesláno 6. prosinec 2008 Původně zaslal: Marcel505 Sakra, kde se takový lidi berou, někde musej makat... Všude............... Jedna věc na kterou jsem si teď vzpomněl, po koupi auta si zkontrolujte třeba zpětná zrcátka, jestli tam náááááhodou nezapomněl prodejce nějakej ten klíček zrovna od vašeho auta...... Citovat
Hanzz Odesláno 6. prosinec 2008 Odesláno 6. prosinec 2008 Tak to je fakt hnus!Naši přišli nedávno na jižní moravě o Fabii 4 roky stará,najeto 60000km.Byli na návštěvě,večer zaparkovali auto přímo pod okna rodinného domu a ráno se probudili a auto nikde.Museli jít na jisto,protože to není jediný případz jihu.Chvíli před fábií se ztratilo auto přímo z garáže a teď zas.Nejhorší že v tom jede někdo z vesnice do koho by to člověk neřekl. Citovat
Honza z Nera Odesláno 6. prosinec 2008 Autor Odesláno 6. prosinec 2008 Původně zaslal: Hanzz Tak to je . . . . Fakt je asi ten, že všude nejen v Nera, krouží po městě borci a tipují si auta na krádež. Už jsem to psal i jinde: otec má deset let starou ochcávii 1.9tdi kombi 80kw. Sice stříbrná, ale hodně ježděná, žádná voňavka. No a za poslední rok byl někdo v autě asi třikrát nebo čtyřikrát. Je to k nas...í Citovat
Hanzz Odesláno 6. prosinec 2008 Odesláno 6. prosinec 2008 Nejhorší je,že to podsvětí je tak propojené,že obyčejný člověk nic nezmůže.Korupce kam se podíváš.Tady ukradli borcovi auto,všdšl kdo to je,šel za něma a bylo mu řečeno:\"pokud půjde na policajty tak si to s ním vyřídí mafie\" Citovat
buml Odesláno 6. prosinec 2008 Odesláno 6. prosinec 2008 No teda Honzo, to auto je snad zaklety, nebo co, ale hlavne, ze ti zustalo alespon fyzicky. Tady je kazda rada draha, kdyz to das za plot jak Petr, tak si stejne asi moc nepomuzes, jelikoz pojedes nakoupit, ci prave do zminene nemocnice a je auto zase napospas nenechavejm smejdum. Nemuzu vice nez drzet palce, abys to dal rychle dohromady a doufat, ze uz daj pokoj. P.S. Doufam, ze budes menit zamky, podle toho cos psal by to bylo prvni co bych delal. Citovat
Honza z Nera Odesláno 6. prosinec 2008 Autor Odesláno 6. prosinec 2008 Původně zaslal: buml No teda Honzo, to auto je snad zaklety, nebo co, ale hlavne, ze ti zustalo alespon fyzicky. Tady je kazda rada draha, kdyz to das za plot jak Petr, tak si stejne asi moc nepomuzes, jelikoz pojedes nakoupit, ci prave do zminene nemocnice a je auto zase napospas nenechavejm smejdum. Nemuzu vice nez drzet palce, abys to dal rychle dohromady a doufat, ze uz daj pokoj. P.S. Doufam, ze budes menit zamky, podle toho cos psal by to bylo prvni co bych delal. Zakletý asi ne i když . . . . Prostě jsem se stal další z mnoha podvedených při koupi vozu z bazaru. A je jen škoda, že o klubu jsem se dozvěděl až po koupi auta. Ušetřil bych mnooooho starostí a zlaťáků. Se zámky, imobilizérem atd. se bude určitě něco dělat. Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. prosinec 2008 Odesláno 9. prosinec 2008 tak dle informaci přišel o rj motoru opět peugeot v neratovicich. parkovište pod kamerou MP a sidlo MP pres ulici:potlesk Citovat
Dundee Odesláno 9. prosinec 2008 Odesláno 9. prosinec 2008 Původně zaslal: Pe.Tr tak dle informaci přišel o rj motoru opět peugeot v neratovicich. parkovište pod kamerou MP a sidlo MP pres ulici:potlesk :blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik Sekat těm šmejdům ruce u samý pr*ele!:bacha:bacha :xvulJeštěže žádnou ŘJ nemám:bojim:bojim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.