Přejít na obsah

Hanzz

Uživatel
  • Počet příspěvků

    121
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 306
  • Rok výroby
    1999

Profilové informace

  • Město
    Krnov
  • Stát
    Česká republika

Hanzz's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

0

Popularita

  1. Hanzz

    do k centrálu

    Díky. Teď už jsem o něco chytřejší. Hurá do toho
  2. Hanzz

    do k centrálu

    Takže pokud tomu dobře rozumím, tak si koupím třeba ten vystřelovák s dálkou viz. odkaz,ten se napojí na stávající jednotku a můžu odemykat. A ten imobilizér musím nějak pořešit nebo stačí předělat čip co mám ve stávajícím klíčku?
  3. Hanzz

    do k centrálu

    JJ. Dík za radu. Vyřeším to tím přívěškem. Každé ovládání které koupím bude pasovat na stávající centrál? Líbí se mi toto: http://www.rakso.cz/detail/dalkove-ovladani/ . Nebo pokud má někdo jiný tip.
  4. Mám takovou otázku. Pomocí hledání jsem nic co potřebuju nenašel. Mám centrál na klíč (origo) a chtěl bych tam dál dálku s vystřelovákem tak abych pomocí něj i startoval. Nebudu to dělat sám, ale elktrikář. Chci jen vědět na co se mám připravit a co objednat. Dík za odpověď
  5. Hanzz

    Přehřívání motoru 306 1.6

    mám klimu a jaké čidlo je na ukazatel teploty? Vyměním aji to ať je to celé v pořádku.
  6. Hanzz

    Přehřívání motoru 306 1.6

    Takže problém doufám vyřešen. Vyzvedl jsem auto ze servisu a bylo mi sděleno, že musel vyměnit termostat i když byl nedávno měněn, dále víčko chladiče a čidlo na spínání sahar. Teplota se drží okolo 90 stupňů a sahary už nehučí po každé jízdě jako doteď. Zkusil jsem to trochu protáhnout a zahřát co to udělá. Větráky nehučí, ale ukazatel mi ukazoval 100 stupňů (jen po té co jsem na to šlánul). Ale to už bude pravděpodobně špatně ukazovat. [upravil dne 10/11/10 19:04 Hanzz]
  7. Hanzz

    Přehřívání motoru 306 1.6

    Jak jsem psal, tak to mám teď v servise a změří mi to pistolkou a ještě natlakuje nebo co říkal. U takových závad to může být opravdu x věcí. Do zábřehu už jsem volal a ujišťoval mě že to bude jen ucpaný chladič. Ten je nový, ale pořád to hřeje. Já doufám, že to bude jen špatně ukazovat. Příští týden budu moudřejší. To si jdu pro auto do servisu, tak dám vědět.
  8. Hanzz

    Přehřívání motoru 306 1.6

    Nad tou pumpou jsem taky přemýšlel. Ale vyměňoval jsem teď chladící kapalinu a při odvzdušňování kapalina přímo valila z odvzdušňováku při přidání plynu. Ale o těch polámaných lopatkách jsem už tady někde četl. Tyto závady fakt nemám rád. To je takové zkoušení. Vyměnit jedno a kdyžtak něco dalšího a pořád dokola.
  9. Hanzz

    Přehřívání motoru 306 1.6

    jj. Díky za postřehy. Myslel jsem si že v Peugeotu na to konečně přijdou proč to hřeje. Je to teď v servise, tak počkám jestli na něco přijde a kdyžtak zajedu na dia.
  10. Hanzz

    Přehřívání motoru 306 1.6

    Hydroštel tam nemám a ventily se seřizovali cca 3 měsíce zpět. Mám to teď v servisu tak mi to změří nezávislým teploměrem, natlakuje a uvidí se. Když ani toto nepomůže tak už fakt nevím. Přemýšlel jsem, že to dám do Peugeotu. Ale připadá mi to zbytečné u 11 let starého auta a nehledě na účet za servis.
  11. Hanzz

    Přehřívání motoru 306 1.6

    Zítra to půjde do servisu, tak mu řeknu ať to přeměří nezávislým teploměrem. Pak budu moudřejší.
  12. Hanzz

    Přehřívání motoru 306 1.6

    jede jak má. Akorád spíná už při 70 stupních. Ale tam bych to viděl na čidlo. Hlavně vyřešit přehřívání
  13. Hanzz

    Přehřívání motoru 306 1.6

    Takže nikde jsem nenašel že by to unikalo, a objednal jsem víčko chladiče. Akorád mi v prodejně říkali, že to prý musí chladit normálně i když tam není tlak. Když se to bude přehřívat i s novým víčkem tak už nevím co vyměnit.
  14. Už dlouho mám problém s chlazením. Při normální jízdě po okreskách mi to hřeje víc jak 100 stupňů. Už opravdu nevím co s tím. Vyměnil jsem chladič, termostat, kapalinu, ale bez výsledku. Topí parádně, v oleji voda není, z výfuku bílý kouř nejde. Akorád jsem zjistil, že mi to netlakuje. Teplota je 100 stupňů, vypnu motor a hadice jsou měké a víčko chladiče otevřu bez syčení jak u studeného motoru. Nenapadá Vás něco, Už jsem bezradnej
  15. Hanzz

    logo klíčku

    Díky za rady. Mám tam infra. Takže asi pofrčím do Peugeotu. A v tom polsku bych to případně sehnal kde?
×
×
  • Vytvořit...