Honza z Nera Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 Dnes kolem poledne přišla žena k autu a zjistila, že v kufru pod zataženou roletou chybí bunda, kterou tam nechala den předem. Už se jí prostě nevešla do kočárku ke klukům, a tak si jí tam schovala. Když mi tuhle \"novinku\"volala do práce, zjistila, že zámek u spolujezdce je zatlačený do dveří. Shodli jsme se, že jí asi den předem sledoval nějakej lůzr a když byl klid, auto vybral. Zajímavé je, že auto bylo po \"vyloupení\" zamčené. Parkovala kousek od Neratovické nemocnice. Když jsme spolu domluvili, auto opět zamkla a spěchala do nemocnice na kontrolu. Ale tohle není vše. Když odpoledne naložila kluky a chtěla jet pro mě do práce, že si půjdeme prohlédnout vánoční Prahu, nenastartovala. Tak opět telefonát mě, otevření motorového prostoru a tam hle, v levé části volné kabely a řídícíc jednotka v pr..li. A pak už to šlo rychle: policajti, pojišťovna, přes Pe.tra a pp205 zjištěna cena nové jednotky + zámku + práce a výsledek je účet na cca 40tis i s ukradenou bundou jako třešnička na dortu. Ovšem pp205, který mi pomohl s odtahem auta k sobě a poradil další drobnosti ( tím to zatím velice děkuji ), uvedl zajímavou hypotézu: nešlo o krádež ŘJ, ale auta a borci prostě neodjeli, protože např.byly zamčené pedály Buldockem, ale co je nejlepší, zámek u spolujezdce je porušný spíš pro formu. Do auta se někdo dostal vlastním klíčem. Auto máme přes rok a kupované jednom z bazarů v Krči . . . . Policajt ovšem říkal, že za poslední půl rok je to už několikerá krádež ŘJ v Nera z nějakého francouze. Tak kdo ví. Nakonec jsem si vzpoměl ještě na drobnost. Auto je sice z Krče, ale servisák bydlí už nějakou dobu zde. Náhoda . . . . ? No tak zítra pojišťovna a pak se uvidí. Citovat
permonik7 Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 Tak to je vysloveně hnus, co se děje. Citovat
maximum Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 Juuu tak to fakt skoda reci.. proste zijeme medzi ludmi a ... nepochopim takych debov... ta keste, ze to mas poistene... snad to bude skoro OK... drzim palce... Citovat
MatrixChose Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 Tak to Ti nezávidím a přeju aspoň brzkou finanční injekci, když už nic jinýho. Jinak takhle to bylo i u strejdovýho VW Transporter na SLovensku, jen chyběla jednotka imobilizéru a asi nestihli tam dát tu svou, takže auto zůstalo na místě, ač nepojízdné, ale tam se to stává běžně, zvlášť u němců - jinak jde o Velký Meděr (Čalovo). Citovat
Marlin Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 no ty jo. Jesze ze mam 20let straou sunku Citovat
Honza z Nera Odesláno 4. prosinec 2008 Autor Odesláno 4. prosinec 2008 Asi je taky někdo vyrušil, protože ještě chtěli vzít ještě autosedačku, ale stačili jí jen odpojit a ne vyndat. Citovat
maturantka Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 Původně zaslal: Marlin no ty jo. Jesze ze mam 20let straou sunku Aby ses nadivil, o Ďábla už se taky párkrát pokoušeli a to už chlapec taky není nejmladší. Citovat
Marlin Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 Původně zaslal: maturantka Původně zaslal: Marlin no ty jo. Jesze ze mam 20let straou sunku Aby ses nadivil, o Ďábla už se taky párkrát pokoušeli a to už chlapec taky není nejmladší. Tak dabel uz je veteran Citovat
Honza z Nera Odesláno 4. prosinec 2008 Autor Odesláno 4. prosinec 2008 Asi se člověk bude muset smířit s tím, že to nebyla náhoda a někdo to auto prostě chtěl a nestihnul to. A TO MĚ DĚSNĚ SERE!!! Citovat
maturantka Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 To věřím, čekat, kdy se to stane znova... Je to na ranu . Citovat
permonik7 Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 No a teď aby ses pomalu každej den bál, jestli tam to auto najdeš cely nebo jen napůl vykradeny. Sekat ruce málo:bacha Citovat
Pe.Tr Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 hnus je to mega velky Honzo , ja už jsem za plotem. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 Haj...ve... U nas se nekradou zidici jednotky, u nas jedou komplet auta.. Ale to jen vetsinou skodovky , a vlastne celej VW koncern Na tvim miste bych zainvestoval do poradniho GSM alarmu... Sice neubrani vsechno, ale aspom neco... A samozrejme nedavat nalepky na bocni skla, ze sis tam alarm prikoupil, alebo jinak, kdyz uz alarm nemas, tak si tam pridej nalepky ze mas , a nejakou FAKE diodu. Kdyby panove prijeli znovu, zbadaj nalepky, a asi si povedi, ze uz se poistil A mozna se na to vys... Citovat
John Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 Jak se říká hnus velkej už vím proč už xlet parkuju na hlídaným parkovišti.. a alespoň za těch pár penež mesíčně mám 100% jistotu,že vždycky zaparkuju..taky horor u nás.. a pak klidný spaní. :bojim Citovat
subin Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 Hajzlové usekat pazoury.Asi jsi opravdu měl štěstí v neštěstí,že nestihli s autem odjet,snad se ti povede brzy dát autí do pořádku. Citovat
Jirkap Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 Koukám,že v Neratovicích to žije... Tak snad budeš mít pokoj. Citovat
Welis Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 Původně zaslal: obaf dorob si tajny vypinac Souhlasim ne přímo ve vypínači ale určitě alarm a něako samo domo vychytávku se kterou prostě nepočítaj to je nejlepší ochrana když přijdu přpravení a vědí co maj dělat tak sou zachvilku pryč ale když to všchno udělaj a auto se pořád chová jinak než by mělo tak sou v prdely jinak lepší než kdyby ho ukradly celí ne :-) takhle si na ně mužeš přijít viz sledovací zařízení stačí starej mobil a sim o T-mobilu a nechat neustále dobíjet a šikovně chovat mobil t-mobil ma funkci že když si zažádáš o pozici telefonu tak ti pošle souřadnice a máš je Citovat
ondra123 Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 soucítím, jednou mi vybrali fazola sic je to proti tobě prd, ale na dovolený to naštvalo vzali ai přenosnou černobílou telku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.