Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes kolem poledne přišla žena k autu a zjistila, že v kufru pod zataženou roletou chybí bunda, kterou tam nechala den předem. Už se jí prostě nevešla do kočárku ke klukům, a tak si jí tam schovala. Když mi tuhle \"novinku\"volala do práce, zjistila, že zámek u spolujezdce je zatlačený do dveří. Shodli jsme se, že jí asi den předem sledoval nějakej lůzr a když byl klid, auto vybral. Zajímavé je, že auto bylo po \"vyloupení\" zamčené. Parkovala kousek od Neratovické nemocnice. Když jsme spolu domluvili, auto opět zamkla a spěchala do nemocnice na kontrolu.

Ale tohle není vše. Když odpoledne naložila kluky a chtěla jet pro mě do práce, že si půjdeme prohlédnout vánoční Prahu, nenastartovala. Tak opět telefonát mě, otevření motorového prostoru a tam hle, v levé části volné kabely a řídícíc jednotka v pr..li. A pak už to šlo rychle: policajti, pojišťovna, přes Pe.tra a pp205 zjištěna cena nové jednotky + zámku + práce a výsledek je účet na cca 40tis i s ukradenou bundou jako třešnička na dortu.

Ovšem pp205, který mi pomohl s odtahem auta k sobě a poradil další drobnosti ( tím to zatím velice děkuji ), uvedl zajímavou hypotézu: nešlo o krádež ŘJ, ale auta a borci prostě neodjeli, protože např.byly zamčené pedály Buldockem, ale co je nejlepší, zámek u spolujezdce je porušný spíš pro formu. Do auta se někdo dostal vlastním klíčem. Auto máme přes rok a kupované jednom z bazarů v Krči . . . . Policajt ovšem říkal, že za poslední půl rok je to už několikerá krádež ŘJ v Nera z nějakého francouze. Tak kdo ví.

Nakonec jsem si vzpoměl ještě na drobnost. Auto je sice z Krče, ale servisák bydlí už nějakou dobu zde. Náhoda . . . . ? :myslim

No tak zítra pojišťovna a pak se uvidí.

Odesláno

Juuu tak to fakt skoda reci.. proste zijeme medzi ludmi a ... nepochopim takych debov... ta keste, ze to mas poistene... snad to bude skoro OK... drzim palce...

Odesláno

Tak to Ti nezávidím :nevim a přeju aspoň brzkou finanční injekci, když už nic jinýho. Jinak takhle to bylo i u strejdovýho VW Transporter na SLovensku, jen chyběla jednotka imobilizéru a asi nestihli tam dát tu svou, takže auto zůstalo na místě, ač nepojízdné, ale tam se to stává běžně, zvlášť u němců - jinak jde o Velký Meděr (Čalovo).

Odesláno
Původně zaslal: maturantka

Původně zaslal: Marlin

no ty jo. Jesze ze mam 20let straou sunku :)

Aby ses nadivil, o Ďábla už se taky párkrát pokoušeli a to už chlapec taky není nejmladší.

Tak dabel uz je veteran :)

Odesláno

Haj...ve...

U nas se nekradou zidici jednotky, u nas jedou komplet auta.. Ale to jen vetsinou skodovky , a vlastne celej VW koncern :P

Na tvim miste bych zainvestoval do poradniho GSM alarmu... Sice neubrani vsechno, ale aspom neco... A samozrejme nedavat nalepky na bocni skla, ze sis tam alarm prikoupil, alebo jinak, kdyz uz alarm nemas, tak si tam pridej nalepky ze mas , a nejakou FAKE diodu.

Kdyby panove prijeli znovu, zbadaj nalepky, a asi si povedi, ze uz se poistil :) A mozna se na to vys...

Odesláno

Jak se říká hnus velkej už vím proč už xlet parkuju na hlídaným parkovišti.. a alespoň za těch pár penež mesíčně mám 100% jistotu,že vždycky zaparkuju..taky horor u nás.. a pak klidný spaní. :bojim :bojim

Odesláno
Původně zaslal: obaf

dorob si tajny vypinac

Souhlasim ne přímo ve vypínači ale určitě alarm a něako samo domo vychytávku se kterou prostě nepočítaj to je nejlepší ochrana když přijdu přpravení a vědí co maj dělat tak sou zachvilku pryč ale když to všchno udělaj a auto se pořád chová jinak než by mělo tak sou v prdely :super jinak lepší než kdyby ho ukradly celí ne :-) takhle si na ně mužeš přijít viz sledovací zařízení stačí starej mobil a sim o T-mobilu a nechat neustále dobíjet a šikovně chovat mobil t-mobil ma funkci že když si zažádáš o pozici telefonu tak ti pošle souřadnice a máš je ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...