vendelinek Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 http://tn.nova.cz/zpravy/domaci/sef-dopravky-po-dalnicich-a-rychlostnich-silnicich-devadesatkou.html Citovat
Ferry Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 dalsi zhovadilost, at je najezd dlouhej 30 metru nebo 300, stejne to 90% ridicu svihne z pripojovaciho pruhu do praveho 5 metru za vyustenim vedlejsi silnice do pripojovaciho pruhu, malokdy vidim ze by nekdo vyuzil k dosazeni potrebne rychlosti cele jeho delky a az na konci se normalne zaradil, nejlepsi jsou pak takovi, kteri zacnou troubit a blikat kdyz jim clovek nehodla uhnout z praveho do leveho Min nesmyslnych pravidel a prisnejsi autoskoly, to je cesta, ne buzerpredpisy za kazdou cenu, ach jo Citovat
MatrixChose Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 Hmm, tak to včera \"někdo\" na tý R10 pěkně porušil Citovat
vendelinek Odesláno 3. prosinec 2008 Autor Odesláno 3. prosinec 2008 Původně zaslal: MatrixChose Hmm, tak to včera \"někdo\" na tý R10 pěkně porušil Hm,hm,i ty jeden..........:super:potlesk to by mě zajímalo,kdo asi:D Citovat
Mišak Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 Že by se někdo opičil po slovensku? Citovat
Dariska Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 Ach jo. Nevím proč zrovna D2. Jezdím domů Praha - Břeclav a i když je D1 celkem plná, tak vjedu na D2 a ta je prázdná a frčím si to těch 50 km v levém pruhu- ono se to ani v pravém nedá. Kdo to tam zná, tak ví, že pravý je pěkný drncák. A ani jsem neregistrovala zvýšené nehody v tom úseku, tak teda fakt nechápu tu D2:myslim:xvul Citovat
P.avel Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 Původně zaslal: Dariska Ach jo. Nevím proč zrovna D2. Jezdím domů Praha - Břeclav a i když je D1 celkem plná, tak vjedu na D2 a ta je prázdná a frčím si to těch 50 km v levém pruhu- ono se to ani v pravém nedá. Kdo to tam zná, tak ví, že pravý je pěkný drncák. A ani jsem neregistrovala zvýšené nehody v tom úseku, tak teda fakt nechápu tu D2:myslim:xvul to souhlas ten úsek je fakt děsnej... jednou jsem tam jel a fakt bída jediný řešení jet v levym co nejrychlejc, pak to je trochu lepší a hlavně to máš dřív za sebou Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 Jak po slovensku ? Pokial vim na dalnicich nemame zadnou 90 tku ... V buducnosti, kdyz se rozsiri D1 tka od Ba do TT na 3 pruhym a dale za BA, tak tam planuji dat 150 km/h... + jeste na ine useky U nas se to ide zvysovat Citovat
Blizzard Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 hehe, to už nevim kdo by si (až to vejde v platnost) kupoval ještě dálniční známku . Další zhovadilý pravidlo na dálnicích a jsem zvědavej kolik přibude nehod až tam budou auta šlajfovat ze 130 na 90. Já osobně vidim nákup známky ještě na příští rok, než zavedou tu \"elektonickou krabičku-dálniční známku\" ev. vejde v platnost podobný paskvil jako je tohle. A na dálnici je stejně nuda Citovat
Mišak Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 tohle sem dostal ve škole: [upravil dne 3/12/08 Mišak] Citovat
Fusion Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 Od extrému k extrému, asi se ti poslancí nudí. 160 + 90 = 250 / 2 = 125 takže se nic měnit nebude. Citovat
Medvěd Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 Doufám, že taková ptákovina neprojde - kdo si vzpomíná, jak bylo příjemné snižovat ze 130+ na 90, když se stavěly mýtné brány (hlavně kolik řidičů to dodržovalo !!!), jistě mi dá zapravdu, že právě takové snížení bude v českých poměrech základem kolizních situací - myslím, že víc než 20% aut tam rychlost ze 130+ na 100 nesníží Citovat
Laďa Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 Původně zaslal: Mišak tohle sem dostal ve škole: [upravil dne 3/12/08 Mišak] To platí pro cyklisty:D Citovat
Marton Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 Původně zaslal: Mišak tohle sem dostal ve škole: Misak citaj poriadne Tych 90 km/h na obrazku je rychlost na dialniciach a rychlostnych cestach (cestach pre motorove vozidla) v obci, kde plati stale 80. Toto je stav platny od 01.02.2009 za predpokladu, ze prezident podpise schvaleny zakon maximalnych 130 km/h v SR sa nemeni [upravil dne 4.12.2008 Marton] Citovat
Marton Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 Původně zaslal: Dariska Ach jo. Nevím proč zrovna D2. Jezdím domů Praha - Břeclav a i když je D1 celkem plná, tak vjedu na D2 a ta je prázdná a frčím si to těch 50 km v levém pruhu- ono se to ani v pravém nedá. Kdo to tam zná, tak ví, že pravý je pěkný drncák. A ani jsem neregistrovala zvýšené nehody v tom úseku, tak teda fakt nechápu tu D2:myslim:xvul inak co sa tyka priamo temy na zaciatku, suhlas s Dariskou; ked clovek zlezie v Brne z D1 na D2 zrazu sa zacne zamyslat, kam vsetci zmizli... .... D2 byva prazdna Citovat
Marcel505 Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 Místo toho aby předělali pruhy a upravili kousek silnice, dají značky - je to levnjěší že. Citovat
Mišak Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 Původně zaslal: Marton Původně zaslal: Mišak tohle sem dostal ve škole: Misak citaj poriadne Tych 90 km/h na obrazku je rychlost na dialniciach a rychlostnych cestach (cestach pre motorove vozidla) v obci, kde plati stale 80. Toto je stav platny od 01.02.2009 za predpokladu, ze prezident podpise schvaleny zakon maximalnych 130 km/h v SR sa nemeni [upravil dne 4.12.2008 Marton] Ježišiny už to vydím jsem to ale loula:D:D:DDu napravit učitelovu chybu! Citovat
Chepp Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 sa zblaznily ne... sice jezdim tak 110.. ale kdyz spicham tak i 150km/h.. vim ze sem brzda... ale 90 neee... to by bylo vecne ucpany... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.