Fakir Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 Tak dobře už jsem se dlouho nezasmál, tak mi to nedalo, abych se s vámi nepodělil. Je to ale anglicky, takže si neangličtináři bohužel moc nepočtou. http://www.mustangforums.com/forum/showthread.php?t=368307 Citovat
AnotherOne Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 To si niekto robí prdel. Snáď neveríš, že by motor bežal tri minúty \"mazaný\" vodou. Citovat
MichalTalbot Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 Mě to teda vůbec nepřekvapuje, když vidím jak jsou některý lidi totálně vypatlaný. Stačí jít občas nakupvat do nějakýho hypermarketu, tam bych vytipoval takových pacientů tisíce. Citovat
urdemala Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 to je ale odvaha, se s takovou imbecilitou ještě chlubit na netu :-D škoda, že u toho nepořídil nějakej záznam, bylo by to veselejší Citovat
MichalTalbot Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 Ty komentáře jsou taky vtipný Citovat
f3Rd@ Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 jestli to fakt udelal, tak je to fakt vul. Jinak motor s vypustenym olejem klidne 3 min. pojede, kor na volnobeh... Citovat
Fakir Odesláno 1. prosinec 2008 Autor Odesláno 1. prosinec 2008 Původně zaslal: Demo myslim si, ze si dela srandu.... To já sice taky, ale koneckonců, pokud jde o lidskou blbost, tak dneska už jsem pomalu schopen uvěřit všemu. Citovat
AnotherOne Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 Původně zaslal: f3Rd@ jestli to fakt udelal, tak je to fakt vul. Jinak motor s vypustenym olejem klidne 3 min. pojede, kor na volnobeh... Nejde o vypustený olej, ale tvrdí že bežal počas preplachu -čiže na vode Citovat
Ticcino Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 Původně zaslal: Demo myslim si, ze si dela srandu.... Píše, že si legraci nedělá. Fakt borec. Citovat
oddie Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: f3Rd@ jestli to fakt udelal, tak je to fakt vul. Jinak motor s vypustenym olejem klidne 3 min. pojede, kor na volnobeh... Nejde o vypustený olej, ale tvrdí že bežal počas preplachu -čiže na vode To nevadí, on tam stejně nějaké stopy oleje zůstanou, a i voda je lepší než zcela suchá plocha. Takže ty tři minuty nejsou nic divného. Citovat
jakub106GTI Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 myslím že je to i možný chudák auto Citovat
AnotherOne Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 Původně zaslal: oddie Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: f3Rd@ jestli to fakt udelal, tak je to fakt vul. Jinak motor s vypustenym olejem klidne 3 min. pojede, kor na volnobeh... Nejde o vypustený olej, ale tvrdí že bežal počas preplachu -čiže na vode To nevadí, on tam stejně nějaké stopy oleje zůstanou, a i voda je lepší než zcela suchá plocha. Takže ty tři minuty nejsou nic divného. Vodu púšťal prúdom takže jej bolo určite viac ako povolené množstvo oleja a keďže má menšiu viskozitu, dostala by sa všade možno aj do spaľovacieho priestoru a to ani nespomínam nestlačiteľnosť. Ja myslím, že ide o suchý anglický humor. Citovat
oddie Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 Zkus to, vezmi nějakou starou stodvácu, a udělej to jako pokus Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.