LaHab Odesláno 26. duben 2004 Odesláno 26. duben 2004 Jake mate zkušenosti s jakými benzínkami. Mám nového broučka a nerad bych mu ubližoval, ale na druhou stranu zase bohužel neumím krást, tak hledám rozumný kompromis. Např. jaké jsou zkušenosti s naftou od JETu? Mějte se(x)... Citovat
destiny Odesláno 26. duben 2004 Odesláno 26. duben 2004 Kdyz uz jste u paliva, jaky mate nazor na Bio naftu? Sahl jsem ted v patek po spatne pistoli u stojanu. Zda se mi, ze ma auto maly tah. Je to mozne, ze to je tou naftou??? Citovat
LaHab Odesláno 26. duben 2004 Autor Odesláno 26. duben 2004 Vsadim hovno proti cokolade, ze je to tim, ona ta bionafta modernim motorum pry nejak nechutna, pry to zasira trysky, ci co. Zkus tam prilit normalni naftu, at se to trochu rozredi... [Editován dne 26/4/04 LaHab] Citovat
vix Odesláno 26. duben 2004 Odesláno 26. duben 2004 Ano, Bionafta ma o neco nizsi vykon... zvlaste se to projevi ve vyssich rychlostech. Ja mam na BIO najeto cca 30 tkm, a nijak si nestezuju.. spotreba slusna, cena slusna a min to klepe (oproti normalni nafte - ma to vyssi cetanove cislo) Sice mam obycejneho atmosferaka, ale ztratu vykonu nejak nepocituju (on moc velkej vykon nema ) Je tam jenom mensi problem, a to, ze musi byt \"cista\".. v normalni nafte muze byt nejaka voda, v bionafte musi byt minimum. Lahab : Modernim motorum nechutna ... o tom by se dalo polemizovat, Skoda u nekterych svych modelu ji nezakazuje (u TDI urcite, o PD jsem jeste neslysel). Destiny : Muzu se zeptat, kde jsi tankoval ? Po priblizeni cen bionafty a motorovky ji vetsina cerpacek zrusila... Citovat
destiny Odesláno 26. duben 2004 Odesláno 26. duben 2004 Tankoval jsem v Praze kdyz prijedes od Plzne, mines Ikeu po prave strane a dojedes na konec dalnice. Je pak prudka stoupajici zatacka doprava a dojedes na krizovatku. Doprava pojedes k Motolu. Ja odbocil doleva a hned po 100m je po leve strane pumpa, alen nevim co to bylo zac. (asi Aral) Cena byla 22,50 a normalni nafta byla za 25,neco. Proto jsem se spletl. Zjistil jsem to hned po te, co jsem zmackl spoust pistole. Uz jsem to necha a natankoval plnou. Citovat
Dress Odesláno 26. duben 2004 Odesláno 26. duben 2004 Napsán autorem destiny Tankoval jsem v Praze kdyz prijedes od Plzne, mines Ikeu po prave strane a dojedes na konec dalnice. Je pak prudka stoupajici zatacka doprava a dojedes na krizovatku. Doprava pojedes k Motolu. Ja odbocil doleva a hned po 100m je po leve strane pumpa, alen nevim co to bylo zac. (asi Aral) Cena byla 22,50 a normalni nafta byla za 25,neco. Proto jsem se spletl. Zjistil jsem to hned po te, co jsem zmackl spoust pistole. Uz jsem to necha a natankoval plnou. tam je OMV Citovat
destiny Odesláno 26. duben 2004 Odesláno 26. duben 2004 2 Dress: jo jo, mas pravdu. Byla to OMV [Editován dne 26/4/04 destiny] Citovat
Dress Odesláno 26. duben 2004 Odesláno 26. duben 2004 Napsán autorem destiny 2 Dress: jo jo, mas pravdu. Byla to OMV [Editován dne 26/4/04 destiny] OMV má v nabídce bio naftu jako jedna z mála značkových...co jsem tak koukal jeste abych tu pumpu neznal. když v této lokalitě bydlím Citovat
vix Odesláno 26. duben 2004 Odesláno 26. duben 2004 Jo, ja beru Bio u ONA (Plzen) .. ted stoji 20,90. Driv, kdyz jsem se tak casto do Plzne nedostal, pak jsem bral u OMV. (OMV je vazne jedina ze zahranicnich, ktera bio nabizi) Ono hlavne zalezi, jak \"velka\" ta cerpacka je. Ale bio od OMV by jakous takous kvalitu mit melo. Citovat
white Odesláno 26. duben 2004 Odesláno 26. duben 2004 No bionafta opravdu ubere trošku na výkonu. To jsou zkušenosti mých kamarádů. Zatím si ji neoblíbili a zůstali u původního paliva. Ale co vám povím. Nejezděte tankovat, ke kterékoliv nově otevřené benzince. Takže Plzeňáci pozor na Hypernovu u Olympie! Nejdřív se nádrže musej pročistit (cca po měsíci to bude v pohodě). Citovat
Toast Odesláno 26. duben 2004 Odesláno 26. duben 2004 Tankuju dost casto u JETu (23,80 Praha-Bohdalec) a zatim zadny problem. Pridavam do nafty aditivum Castrol TDA, to zvysuje cetanove cislo a potom se to chova jako AralSuperDiesel. Cena je, ale v souctu lepsi, TDA stoji tak 260,- za 0,5l a to je na 500l nafty. Citovat
oddie Odesláno 27. duben 2004 Odesláno 27. duben 2004 Tankuju kde mě zrovna napadne, a nemám sebemenší problém. Většinou beru u JETu (Králův Dvůr nebo pražský Bohdalec), a nebo z cisternové pumpy patřící nějakému zauralskému Borisovi, v areálu kde sídlí Auto Vašenda... Jinak na bio jsem najezdil s předešlým autem přes 50tis km, taktéž bezproblémů, jezdilo to na to stejně aa i spotřeba byla stejná. Citovat
Driver Odesláno 27. duben 2004 Odesláno 27. duben 2004 Jo u toho Borise občas tankuju taky a jezdí tam i náš řidič s Ducatem. Nikdy nebyl problém, ani v zimě. Citovat
k.malik Odesláno 28. duben 2004 Odesláno 28. duben 2004 Mam p605 svdt Jet - v zime pohoda ale najedu mene km nez od Schellu Mam ale dotaz, kamarad mi venoval od firmy PROTEC Diesel System Cleaner 375ML udajne na vycisteni palivove nadrze a potrubi, mate nekdo zkusenosti? Citovat
tomyka Odesláno 28. duben 2004 Odesláno 28. duben 2004 ja by som ziaden taky sajrajt do toho nelial ani zadarmo:) Citovat
destiny Odesláno 28. duben 2004 Odesláno 28. duben 2004 No, musim rict, ze Bio naftu uz teda nikdy vice. To auto skoro nejede! Citovat
LaHab Odesláno 29. duben 2004 Autor Odesláno 29. duben 2004 Tak to je mi lito, ze Te zlobi broucek, na drouhou stranu diky za varovani. Citovat
destiny Odesláno 29. duben 2004 Odesláno 29. duben 2004 Vcera mi ujela Octavka 1.9 TDi (ta zakladni) jindy mi nadrbe mi jen ta s cervenyma pismenkama Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.