AnotherOne Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 Nehovoriac o tom, že sa znižuje mazacia schopnosť nafty a tým trpia mechanické časti palivového systému. Citovat
Tomáš Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 Zdravim a aditiv od firmy VIF doporucuji. Dle testu je nejlepsi po vsech strankach (prevalcoval firmy jako Castrol apod) Davam jak letni tak i zimni a super a navic je to cesky vyrobek nepletuli se. Citovat
foxo Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 Původně zaslal: AnotherOne Nehovoriac o tom, že sa znižuje mazacia schopnosť nafty a tým trpia mechanické časti palivového systému. vidis, na to sem zabudel, ale cista pravda. Citovat
barmann Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 já si dnes byl VIF koupit v Auto Štangl a mají ho za 166,-kč Citovat
foxo Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 tu v Senici sem bol v dvoch mototechnach, pytal sem V.I.F. a kukal na mna, jak pedofil do kocarka. Jedine co sem objavil, je v tescu zimni aditivum, vola sa to \"zimny super diesel aditiv\" je to od Sheronu, ale je tam napisany vyrobca VIF, tkaze dufam, ze je to len obchodna znacka, a ze fakt to vyraba V.I.F. CR Citovat
barmann Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 Původně zaslal: foxo tu v Senici sem bol v dvoch mototechnach, pytal sem V.I.F. a kukal na mna, jak pedofil do kocarka. Jedine co sem objavil, je v tescu zimni aditivum, vola sa to \"zimny super diesel aditiv\" je to od Sheronu, ale je tam napisany vyrobca VIF, tkaze dufam, ze je to len obchodna znacka, a ze fakt to vyraba V.I.F. CR vyrábí se to v Rakousku a je toho 650ml, tedy na 650l nafty;) Citovat
foxo Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 no ja sem cital, ze je uz aj \"pobocka\" v CR... Citovat
barmann Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 hmm, já tam mám: výrobce LANG CHEMIE, Rakousko Citovat
budvar Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Původně zaslal: foxo tu v Senici sem bol v dvoch mototechnach, pytal sem V.I.F. a kukal na mna, jak pedofil do kocarka. Jedine co sem objavil, je v tescu zimni aditivum, vola sa to \"zimny super diesel aditiv\" je to od Sheronu, ale je tam napisany vyrobca VIF, tkaze dufam, ze je to len obchodna znacka, a ze fakt to vyraba V.I.F. CR Tak to máš to co já no Citovat
francesko Odesláno 24. prosinec 2008 Odesláno 24. prosinec 2008 Ano, výrobca LANG CHEMIE Rakúsko, ja som to kúpil v jednom pneuservise za 355 sk, ale videl som to aj na pumpách OMV. Citovat
roxbury7 Odesláno 24. prosinec 2008 Odesláno 24. prosinec 2008 ja lejem toto. hekra start aditiv... co vy na to?? [upravil dne 24/12/08 roxbury7] Citovat
BV406 Odesláno 24. prosinec 2008 Odesláno 24. prosinec 2008 Původně zaslal: roxbury7 ja lejem toto. hekra start aditiv... co vy na to?? [upravil dne 24/12/08 roxbury7] no, tezko rict Citovat
ozzy56 Odesláno 24. prosinec 2008 Odesláno 24. prosinec 2008 tak sem se nechal ukecat a dal ten VIF--zimní,cena 172kč,dávkování víčkem... nezdá se mi,že by motor ztichl a zlepšil se chod ,ale taky už neslyším a nevidím :papa Citovat
brutall Odesláno 24. prosinec 2008 Odesláno 24. prosinec 2008 VIF používám taky ale myslím si, že to je něco podobnýho jako DIESELEX. Má to stejnou barvu, stejně to smrdí a v naftě je to znát-v 80ejch letech jsem to lil do Tatry a nafta nikdy nezamrzla. Citovat
mila2831 Odesláno 25. prosinec 2008 Odesláno 25. prosinec 2008 Já tam taky dávám VIF. Když jsem ho teď naposledy kupovala, bylo mi u pultíku hned řečeno že to je výherce testu. Rozhodně je lepší něco než vůbec nic Citovat
virnik Odesláno 25. prosinec 2008 Odesláno 25. prosinec 2008 poznam takych čo tam leju kerosen:o:o Citovat
Dave405 Odesláno 25. prosinec 2008 Odesláno 25. prosinec 2008 Původně zaslal: Přema aditivum do nafty \"VIF\" nic není lepší...... ...ale je... http://www.bishopsoriginal.cz/?p=154 Citovat
Přema Odesláno 26. prosinec 2008 Odesláno 26. prosinec 2008 Původně zaslal: Dave405 Původně zaslal: Přema aditivum do nafty \"VIF\" nic není lepší...... ...ale je... http://www.bishopsoriginal.cz/?p=154 Nebudu se hádat že je VIF ne BISCHOP lepší ale s testu o kterém vím VIF prostě vyhrál.....a jak jsi přišel na to že je BISCHOP lepší??????? Citovat
Dave405 Odesláno 26. prosinec 2008 Odesláno 26. prosinec 2008 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: Dave405 Původně zaslal: Přema aditivum do nafty \"VIF\" nic není lepší...... ...ale je... http://www.bishopsoriginal.cz/?p=154 Nebudu se hádat že je VIF ne BISCHOP lepší ale s testu o kterém vím VIF prostě vyhrál.....a jak jsi přišel na to že je BISCHOP lepší??????? ..také testy, ale v laboratořích, ne z tisku Citovat
jarinek Odesláno 26. prosinec 2008 Odesláno 26. prosinec 2008 TO Dave405 : Tak když myslíš, ale je vidět, že o tom málo víš. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.