marvy Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 Zdravím, přidáváte někdo něco v zimě do nafty? Citovat
Přema Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 aditivum do nafty \"VIF\" nic není lepší...... http://www.41.cz/vif/katalog.php?kid=1 [upravil dne 24-11-08 Přema] Citovat
dire Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 da se koupit u Stangla za 158 Kc www.aspraha.cz Citovat
kajvet Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 dáváte i v létě? A na plnou nádrž 60-65l litrů kolik deci aditiva? [upravil dne 25.11.08 kajvet] Citovat
marisw Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 kde kupim VIF na slovensku...okolie NItry.....uz som ho pozeral vsade a nikde nic!!! Citovat
El-Chio Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 Původně zaslal: kajvet dáváte i v létě? A na plnou nádrž 60-65l litrů kolik deci aditiva? [upravil dne 25.11.08 kajvet] Ja davam aj v lete aj v zime. Vzdy mi to balenie vydrzi presne na tu sezonu tak si na zimu kupim VIF zimny a potom na jar letny. Davam podla navodu vrchnak na 30l cize do plnej nadrze 2 - 2,5 toho uzaveru. Původně zaslal: marisw kde kupim VIF na slovensku...okolie NItry.....uz som ho pozeral vsade a nikde nic!!! A ja ho kupujem v Brne na Viedenskej ako tu uz ktosi niekde pisal a na slovensku by som skusil vygooglit, alebo cez nejaky eshop...... [upravil dne 25.11.2008 El-Chio] Citovat
marvy Odesláno 25. listopad 2008 Autor Odesláno 25. listopad 2008 Díky za radu, už jedu pro VIFa:). Citovat
erik406 Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 Původně zaslal: marisw kde kupim VIF na slovensku...okolie NItry.....uz som ho pozeral vsade a nikde nic!!! ja som tiez dlho hladal v okoli Trnavy a nasiel som na pumpe Slovnaft na Piestanskej ceste, zaujimave, ze na Bratislavskej ceste ho na Slovnaftke nemaju Citovat
marisw Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 lebo naozaj ho hladam a nikde ho niet....maju vsetko mozne ale VIF nie Původně zaslal: erik406 Původně zaslal: marisw kde kupim VIF na slovensku...okolie NItry.....uz som ho pozeral vsade a nikde nic!!! ja som tiez dlho hladal v okoli Trnavy a nasiel som na pumpe Slovnaft na Piestanskej ceste, zaujimave, ze na Bratislavskej ceste ho na Slovnaftke nemaju Citovat
budvar Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 No já sem o VIFu neslyšel tak sem vzal SHERON zimní DIESEL ADITIV a uvidíme... Teď je Franta před operací tak postává na parkáču tak se pozná jestli to fakčí [upravil dne 25/11/08 budvar] Citovat
Přema Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 Původně zaslal: kajvet dáváte i v létě? A na plnou nádrž 60-65l litrů kolik deci aditiva? [upravil dne 25.11.08 kajvet] Ano ano dávám ho i v létě.....při dnešní kvalitě nafty bych to pro HDI vřele doporučoval..tím určitě nic nezkazíš...jeden uzávěr VIFU na 30 l nafty.....je to i návodu... Citovat
Welis Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 Znamej do starej VV Jetty pridaval benzin :-D a jezdi porad :-) Citovat
tochi Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 benzín je v poho, akorát to nesmíš ředit půl na půl:D:D:D Citovat
ChodeC Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 Původně zaslal: El-Chio A ja ho kupujem v Brne na Viedenskej ako tu uz ktosi niekde pisal a na slovensku by som skusil vygooglit, alebo cez nejaky eshop...... Na Videnske kde? Primo v Pazoutu nebo je tam nejaky kramek? edit: diky jarinku [upravil dne 25.11.2008 ChodeC] Citovat
foxo Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 Původně zaslal: tochi benzín je v poho, akorát to nesmíš ředit půl na půl:D:D:D no, tak ten benzin v nafte neni v poho ani omylem. Aditivami sa snazime u nafty zvisit jej cetanove cislo,(lepsie a lahsie sa vznieti, vyssi tlak na piest, vyssi vykon), benzin cetanove cislo znizuje. U benzinu sa zase snazia zvisovat oktanove cislo, aby nedochadzalo k samozapalu, coz je zase u naftaku princip prace motora- (preto sa vola aj vznetovy- nafta sa vznieti sama bez iskry). Takze medzi naftou a benzinem je fatalny rozdil. Takze do nafty urcite benzin nepatri. Ten kdo to robi, neni asi normalny... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.