Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: kajvet

dáváte i v létě? A na plnou nádrž 60-65l litrů kolik deci aditiva?

[upravil dne 25.11.08 kajvet]

Ja davam aj v lete aj v zime. Vzdy mi to balenie vydrzi presne na tu sezonu tak si na zimu kupim VIF zimny a potom na jar letny. Davam podla navodu vrchnak na 30l cize do plnej nadrze 2 - 2,5 toho uzaveru.

Původně zaslal: marisw

kde kupim VIF na slovensku...okolie NItry.....uz som ho pozeral vsade a nikde nic!!!

A ja ho kupujem v Brne na Viedenskej ako tu uz ktosi niekde pisal a na slovensku by som skusil vygooglit, alebo cez nejaky eshop......

[upravil dne 25.11.2008 El-Chio]

Odesláno

kde kupim VIF na slovensku...okolie NItry.....uz som ho pozeral vsade a nikde nic!!!

ja som tiez dlho hladal v okoli Trnavy a nasiel som na pumpe Slovnaft na Piestanskej ceste, zaujimave, ze na Bratislavskej ceste ho na Slovnaftke nemaju

Odesláno

lebo naozaj ho hladam a nikde ho niet....maju vsetko mozne ale VIF nie

Původně zaslal: erik406

ja som tiez dlho hladal v okoli Trnavy a nasiel som na pumpe Slovnaft na Piestanskej ceste, zaujimave, ze na Bratislavskej ceste ho na Slovnaftke nemaju

Odesláno
Původně zaslal: kajvet

dáváte i v létě? A na plnou nádrž 60-65l litrů kolik deci aditiva?

[upravil dne 25.11.08 kajvet]

Ano ano dávám ho i v létě.....při dnešní kvalitě nafty bych to pro HDI vřele doporučoval..tím určitě nic nezkazíš...jeden uzávěr VIFU na 30 l nafty.....je to i návodu...

Odesláno
Původně zaslal: El-Chio

A ja ho kupujem v Brne na Viedenskej ako tu uz ktosi niekde pisal a na slovensku by som skusil vygooglit, alebo cez nejaky eshop......

Na Videnske kde? Primo v Pazoutu nebo je tam nejaky kramek?

edit: diky jarinku

[upravil dne 25.11.2008 ChodeC]

Odesláno
Původně zaslal: tochi

benzín je v poho, akorát to nesmíš ředit půl na půl:D:D:D

no, tak ten benzin v nafte neni v poho ani omylem. Aditivami sa snazime u nafty zvisit jej cetanove cislo,(lepsie a lahsie sa vznieti, vyssi tlak na piest, vyssi vykon), benzin cetanove cislo znizuje. U benzinu sa zase snazia zvisovat oktanove cislo, aby nedochadzalo k samozapalu, coz je zase u naftaku princip prace motora- (preto sa vola aj vznetovy- nafta sa vznieti sama bez iskry). Takze medzi naftou a benzinem je fatalny rozdil. Takze do nafty urcite benzin nepatri. Ten kdo to robi, neni asi normalny...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...