Přejít na obsah

erik406

Uživatel
  • Počet příspěvků

    27
  • Registrace

erik406's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. erik406

    žhavicí svíčky

    prvykrat ked som menil zhavice, neviem, ake som dal, ale nevydrzali mi ani 2 roky, potom som dal Bosch a tie mam uz vyse 4 roky
  2. erik406

    Špatné zařazení zpátečky

    tiez sa pridam: mne spiatocka vyskakuje pri silnejsich mrazoch
  3. erik406

    Spotřebu 1.9 TD

    6,5l, vacsinou jazdim mesto, ale snazim sa setrne
  4. vdaka za prispevok, tiez som mal ten nazor a potvrdilo sa - po precisteni kostroveho kontaktu pri nohach vodica a prestreknuti kontoxom sa problem vyriesil. Po prectani inych prispevkov som rozobral aj budiky a preletoval studene spoje, co ma za nasledok aj spravnu funkciu ukazovatela paliva, ktory mi pred tym blbol.
  5. Nazdar kolegovia, mam taky problem, ze pri zapnuti svetiel mi prestane fungovat tachometer, kontrolky smeroviek sa rozsvietia, ukazovatele teploty a paliva ukazu totalne nezmyselne hodnoty. Ked svetla vypnem, vsetko sa vrati do normalu. Kedysi mi to robievalo pri nizkych teplotach v zime, no teraz je to stale. Ak ma niekto napad na riesenie, budem povdacny. [upravil dne 13.6.2011 13:40 erik406]
  6. tiez mam volnobezne otacky stale rovnake, no mam tam odpojenu nejaku podtakovu hadicku na cerpadle, ktora nejak suvisi s pridavanim, takze stav mojho auta neberiem ako \"vzorovy\"
  7. kedze nemam otackomer, neviem presne, ale na 3.stupni mi to zacne citelne lepsie akcelerovat asi pri rychlosti 55 km/h, potial je to dost lenive. Otacky mas vysoke, ja mam spotrebu asi 6 l/100, no jazdim dost setrne.
  8. erik406

    Sahary - problém

    sahary sa zopnu aj ked sa z cidla vytiahnu kontakty pri zapnutom zapalovani, takze je mozne, ze niekde nie je funkcne spojenie. Dalsia moznost je bitron.
  9. erik406

    škrenie v zadnych brzdach

    jj, podobne jak pise weninger, tiez som mal odlepene oblozenie a kolo sa mi zablokovalo, pozor na to!
  10. erik406

    Kolik za žhaviče

    tiez mam lepsi skusenosti s Bosch, uz mi idu tretiu sezonu, tie talianske, co som mal predtym, vydrzali 1,5 roka
  11. ja to mam takisto, no radsej by som mal moznost namontovat cidlo priamo do chladica bez bitronu, po tom, co mi bitron prestal fachcit a musel som si to napojit na priamy spinac do kabiny (jak na skodovke)
  12. erik406

    co v zimě do nafty

    ja som tiez dlho hladal v okoli Trnavy a nasiel som na pumpe Slovnaft na Piestanskej ceste, zaujimave, ze na Bratislavskej ceste ho na Slovnaftke nemaju
  13. erik406

    Vyměna Źhaviček

    ja som mal obavy z odmontovania potrubi, tak som to robil s nimi, ockovy kluc priviazany na motuze, nejake pacidla u pomaly to islo.
  14. erik406

    Rady pri kupe 406-tky

    mam 1.9 r.v. 96, :superkombinovana spotreba asi 5.5, jazdim dost setrne, no nie na nizkych otackach ale setrnou akceleraciou a brzdy setrim, samozrejme ak je to potrebne v ramci bezpecnosti a plynulosti, tak tomu pridam - spokojnost
×
×
  • Vytvořit...