Přejít na obsah

pokornyzde

Uživatel
  • Počet příspěvků

    34
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    1999

Profilové informace

  • Město
    Benešov
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

pokornyzde's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Zdravim, přestalo mi svítit podsvícení velkého displeje 406 2.0 hdi 80 kW rv 99 neví někdo čim by to mohlo být???
  2. Prosím o radu chci měnit žhavící svíčky na 406 80 kW HDI, byly mi nabídnuty BOSCH- 400 Kč, NGK 400 Kč, SDE 225 Kč, FEBA 350 Kč, CHAMPION 350 Kč, DENSO 300 Kč, LUCAS 250 Kč. Jestli máte někdo zkušenost s těmito značkami poraďte mi prosím.
  3. pokornyzde

    alternátor na 406

    Taky se mi to zdá divný, ale měl jsem tam dva alternátory a u obou hlásilo špatné dobijení, když jsem je měřil multimetrem ukazoval stálé napětí které nekolísalo,ani když mi hláška z BSI společně odpojila vnitřní ventilátor s klimatizací napětí nehouplo.
  4. pokornyzde

    alternátor na 406

    Novej nenovej,mě už to funguje tak žádnej nepotřebuji,ale na to jsem se tu neptal, pokud nevíš tak sem nic nepiš. Mě zajímá jakej je v tom rozdíl krom 150A a nějakej asi jo.
  5. pokornyzde

    alternátor na 406

    Musí se lišit ještě něčim, protože když se mi muj původní alternátor kousnul, sehnal jsem si jinej první byl ze 406, 150 A. Alternátor dobijel ,ale BSI mi hlásilo někdy každou minutu že alternátor nedobijí kdýž jsem měl štěstí tak 10 krát za 100 km někdy treba týden fungovalo vše jak má. Sehnal jsem jinej tentokrát ze 307 taky 150 A a vše se opakovalo.Projel jsem 4 servisy, každý našel závadu já zaplatil a vše se opakovalo. Kdýž jsem se vrátil do prvního servisu a díky majiteli a pracovnikovi v jedné osobě použil staronový alternátor na který přendal zadní část alternátoru s diodama a ostatnima el součástkama. A ejhle první změna která nastala při připojení baterie, že zablikaly světla to se při montáži předcházejících alternátorů ač měly 150 A nestalo, takže něco rozdílného musí být v diodách nedo v elektrice na alternátoru ????????????????
  6. Zdravim, chci se zeptat v čem se liší alternátor na 406.HDI 2.0 80kW rv 1999 new model, od jiných 406. Jestli záleží i na tom že mám digi klimu?má označení CL 15 150 Ampér
  7. pokornyzde

    Problém s elektrikou

    Ted to většinou dělá, když nastartuju studený auto, ráno když jedu do práce. Než oškrabu sklo a ometu sníh tak celkem hodněkrát třicetkrát až padesátkrát. Pak jestě nějakou chvíli když jedu a pozvolna to přestává nakonec už to udělá na 30 km třeba jednou. Odpledne když jedu domu, tak to dělá už mnohem mín, když nastartuji tak to někdy udělá třeba dvakrát a pak v průběhu jízdy, jednou až čtyřikrát na 50 km. Někdy si myslím že už to zkončilo, ale opět to začne pípat.
  8. pokornyzde

    Problém s elektrikou

    Tak to ten okruh 15 nebude, vypíná to jen ventilátor a světla která se rozsvědcí při nastartování. Pokud světla rozsvítím ručně tak u těch to nevypíná. Tak mi to připadá,že je to automatické rozsvědcení ovládané stejně jako ventilátor na stejném okruhu.
  9. pokornyzde

    Problém s elektrikou

    Kam jde prosím tě: ten okr.15 na pojistkové skříni???
  10. Zdravim všechny, mám problém s elektrikou Peugeot 406 HDI 80 kW r.v. 1999 VIN VF3 8ERHZE 80839463: rozsvěcí se mi kontrolka dobíjení a někdy to píše i hlášku na displeji. Alternátor ale normálně dobijí.Současně s hláškou (převážně jen kontrolka) se vypne i vnitřní ventilátor topení a světla pokud jsou přepnuty na automatické rozsvěcení přes dvě relátka pod palubkou, ty cvakaji. Okamžitě se však vše zase zapne a to se neustále opakuje. Někdy to dělá jednou za 10 km někdy 100x a někdy to funguje bez problémů. Nevíte někdo, co ovládá ty dvě relátka jak cvakaji a co ovládá větrák? Vypadá to, že to je na jedné větvi, protože se ve stejnou dobu odpojují. Nevím si s tím rady, byl jsem už ve třech servisech a nikdo na nic nepřišel, každý něco vyměnil, ale závada zůstala, problém je v tom, že když přijedu do servisu, tak auto funguje bez problémů. Jak odjedu, tak po pár kilometrech je problém zpět. Nebo bych uvítal jestli nemáte kontakt na nějakého dobrého autoelektrikáře (Středočeský kraj) S pozdravem Pokorný
  11. VIN je VF38ERHZE80839463 Diky moc za ochotu
  12. Zdravim všechny,nemáte náhodou někdo schéma el. zapojení ventilátoru větrání na peugeot 406 Break 2,0 Hdi 80 kW rok výroby 1999, nebo nevíte alespoň kde se nachází relátko od větráku. Pořád mi vypíná a zapíná???? díky:myslim
  13. pokornyzde

    X-rele

    mám nový model
×
×
  • Vytvořit...