Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ovšem Peta správně upozornil na jiný aspekt celého problému - potkat hlídku v provozu je větší náhoda, než potkat srnku na silnici. Občas se to sice stane, ale bát se netřeba.

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Pokud jsem správně slyšel, tak od 1.11. je on-line centrální registr.

Už i dřív mohli zvednout vysílačku a ověřit si to...

padaj: Hlavně klid, ne že tam pojedeš s nervama v kýblu. :D

Pohoda klid... :)

on-line přístup z auta je už staší záležitost, než od 1.11.

Ale někde v TV jsem slyšel, že ty nový policejní auta mají mít VŠECHNA nějaký datový terminál. Tak jsem na to zvědavý, každou hodinou by k nám mělo něco dorazit.

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: barenst

a ja si taky myslel ze do konce mesice :( , aspon jsme o neco chytrejsi .

S tou technickou je pro ne jednodussi se podivat do emisni karticky kterou ma clovek vozit usebe .

nač vozit emisní kartičku?? Tu jsem nikdy nevozil,ani po mně nikdy nechtěli /řidičák, malý TP .zelenou kartu/ ;)

Odesláno

Po mě chtěli před dvouma rokama kartičku od emisí a když jsem jim řekl, že vim, že mi za 10 dní končí technická, tak řekl \"v pořádku\" a jel jsem dál;)

Odesláno

Emisní kartička se vozit nemusí,dokonce jsem byl jednou,když jsem ji taky ještě vozil dost důrazně při silniční kontrole policajtem upozorněn,že kartičku mám mít uloženou doma ne ji s sebou tahat.Oni sami taky pořádně neví co se má a co nemá vozit.

Odesláno

Emisní kartička se s sebou NEVOZÍ, a žádný policajt nemá sebemenší nárok ji chtít vidět.

To je tady fakt síla, neznáte doklady předepsané pro provoz vozidla, ačkoliv jsou jednoznačně vypsané pomalu na každém rohu, nevíte, do kdy je platná TK, ačkoliv je v TP jednoznačně uvedené DATUM, a ne měsíc... na co proboha máte hlavu? Jako ucpávku na krk???

Odesláno
Původně zaslal: meldal

ja jdu zitra.......:D:D:aut......uz musim....platila do 6.11.....:mad:

[upravil dne 19.11.2008 meldal]

Na to to nejezdí... :D

[upravil dne 20/11/2008 Marcel505]

Odesláno
Původně zaslal: švejk

a neni ciste teoreticky na techickou nejaka casova prodleva? ..nebo to proste udelem Xteho Xty konci a jak te chytnou, mas smytec?

Možnost B je správně.

Odesláno

a neni ciste teoreticky na techickou nejaka casova prodleva? ..nebo to proste udelem Xteho Xty konci a jak te chytnou, mas smytec?

Další. Nemáš takhle náhodou čistě prakticky v TP uvedeno \"datum příští TK\" (nebo termín příští TK), a v protokolu \"příští technická prohlídka bude pravidelná v termínu do - a zase datum\" ??? Kde na tyhle hovadiny o nějakých koncích měsíce nebo nějakých prodlevách chodíte, když máte všude jednoznačně uvedené DATUM, to fakt nikdy nepochopím

Odesláno

Prodleva? Můžeš tam přijet i dřív, dost lidí to tak dělá. Ale pak se jim to posunuje...

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Další. Nemáš takhle náhodou čistě prakticky v TP uvedeno \"datum příští TK\" (nebo termín příští TK), a v protokolu \"příští technická prohlídka bude pravidelná v termínu do - a zase datum\" ??? Kde na tyhle hovadiny o nějakých koncích měsíce nebo nějakých prodlevách chodíte, když máte všude jednoznačně uvedené DATUM, to fakt nikdy nepochopím

oddie, nic proti švejkovi ani tobě, ale prostě někteří lidé používají auto pro přemístění z bodu A do bodu B, a o technickou a opravy se jim buď stará servis nebo jejich známý servisák, který vše potřebné zařídí, a jezdí se dál.

Hold pro některé se to začíná stávat dost složitým, tak to raději nechají na někom zkušeném. A tím pádem, některým těmto věcem ne úplně rozumí.

Odesláno

Me sam chlapek, co jsem mu daval auto na technickou, rekl, ze policajt koukne na znamku, upozorni te a smitec....problem by prej byl jen v pripade bouracky....

Odesláno
Původně zaslal: meldal

Me sam chlapek, co jsem mu daval auto na technickou, rekl, ze policajt koukne na znamku, upozorni te a smitec....problem by prej byl jen v pripade bouracky....

Jasně, slovo chlápka, co vozí auta na technickou, je nad zákon :D Taky tu mám chlápka, co mu dávám auta, aby mi s nimi dojel na technickou, abych já s tím nemusel ztrácet čas. Posledně jel s něčím autem na technickou, má to na ní odsud 8km, auto mělo technickou propadlou 1 (slovy jeden) den. Jako na potvoru ho zastavili policajti, když viděli na nálepce aktuální měsíc, ověřili si platnost, a pokračoval o litr lehčí. Že jede přímo na technickou, která je vzdálena pár km, nezájem.

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Posledně jel s něčím autem na technickou, má to na ní odsud 8km, auto mělo technickou propadlou 1 (slovy jeden) den. Jako na potvoru ho zastavili policajti, když viděli na nálepce aktuální měsíc, ověřili si platnost, a pokračoval o litr lehčí. Že jede přímo na technickou, která je vzdálena pár km, nezájem.

Podobnou historku má kolega z práce. Jel na STK k Auto Branka na Proseku a zastavili ho na úrovni OBI (vzdálenost k STK cca 200 metrů). Zjistili, že nemá platnou TK (asi týden), fásnul dvojku a popojel o pár metrů dál, aby ho z TK vyhodili kvůli nějaký blbině (náhradní žárovky nebo co):D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...