Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nema zde nekdo zkusenosti s olejem \"Castrol GTD Magnatec (10W-40).

Prodejce v Auto-Technic-Unger rika, ze je lepsi nez Shell, ktery ted pouzivam. (Shell Diesel Plus 10W-40).

Cena je temer stejna 880,- za 5l baleni.

Odesláno

Viš ono je to těžký říct, protože pokud neuděláš rozbor toho oleje, tak nevíš na čem vlastně jsi. Osobně bych to neřešil a zůstal u původního oleje. Víš ono porovnávat takhle blízké oleje těžké, protože pokud nemáš chemickou vysokou školu, obor okolo maziv a v ruce testy těch olejů, tak na nic nepřídeš. Neberu, že někdo říká castrol = kvalita........bych bral s nadhledem....sám víš, co se mezi lidmi povídá za věci:-).....a takový hodnocení.....s timhle olejem jezdim za míň nebo je to daleko tišší..je silně subjektivni...btw..viděl si reklamu na PS23?...tam nám to dokonce zmeřili :D.....osobně pokud to splňuje specifikace, tak je celkem jedno, co tam leješ za značku........hlavně měnit včas;)

[Editován dne 21/4/04 Marty]

Odesláno

Diky za nazor.

Ja jsem na ten Castrol GTD prisel v tom obchode nahodou, protoze na www.castrol.cz ho vubec nemaj a jinde jsem ho prodavat nevidel. Jedina informace se da najit na webu castrol.de, ale nemecky neumim ani pozdravit.

Odesláno

Čau oba oleje mají stejnou výkonnostní třídu, takže budou asi stejné. mrkni na olejservis.cz Mohl by jsi mi napsat, kde se dá tak levně sehnat takový olej. Běžně se cena pohybuje 280 -300kč/l. Já používám valvoline 10W-40 má stejnou výkonnostní třídu. 4l-625kč. U castrolu se platí značka. mám 405 1.9 TD. Šel bych do toho Shelle, kdysi mi ho doporučili v Pežotu(speciálně vyvinutý na otěr za studena). Čau.

Odesláno

Prodejna Auto-Technic-Unger (drive APS) v Praze 4 - Chodov. Ceny oleju maji lidovejsi nez jinde, prodavaj sortiment Shell, Castol, Mobil, LiquiMoly ...

Ale treba Esso nebo Total kterej doporucuje Peugeot nemaj. Mozna maj i ten Valvoline, ale budu se muset podivat. Ceny maj asi jako prepocet cen na nemeckejch i-shopech (EUR=32).

Odesláno

Take me ceka vymena oleje. Slysel jsem ze se ma olej menit na zimu i na leto. Bude po cely rok stacit 10W40 ? JAky mate vy? Ktery byste mi doporucili do 406TD. Nechci ksund ale ani zbytecne drahy. Bude stacit 5 litrů.Diky

Odesláno

MMMMM :

Jasne, za mrazu by se mela pouzivat M4A a v predchodnem jarnim a podzimnim obdobi M6A a v lete tam lej M9A :D

P.S.: Dotatek.. toto je neaditivovaný(!) minerál :P

Odesláno

Je lepší koupit přímo pro diesel nebo oleje ktere jsou urceny i pro diesel a benzin, vcem je rozdil?

Odesláno

Tak na olejservisu mi doporucili

Tyto dva

TOTAL QUARTZ 9000 5W40 (5 litrů) 1084 Kč plná syntetika

TOTAL QUARTZ 7000 10W40 (5 litrů) 631 Kč polosyntetika

Lépe koupit prý plnou syntetiku (lepsi starty v zime). Ja auto mam po cely rok venku.

Pred tim jsem tam mel polosyntetiku 10W40 Total nebo Esso. V zime to startovalo v pohode jezdim denne.

Poradte rychle od zitra zvedaji ceny.Diky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...