Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak Vás opět zdraví jeden z účastníku srazu v Brně na přehradě. Jak jsem již _nadhodil\" při tomto srazu, měl bych docela zajímavý místo. Je to Šebetov, který se nachází 45 km severně od Brna, 100 km jihovýchodně od Hradce Králové a 45 km západně od Olomouce. Je tam velmi hezká příroda. Koupaliště (v noci se světlem pod hladinou) a s občerstvením, kde se pravidelně každý víkend \"rožní\". Ceny jsou lidové a stačí jen zavolat týden dopředu, aby věděli kolik lidí cca přijede navíc a zavírací doba se řídí počtem hostů. Ubytování je možné přímo pod občerstvením na louce pod stanem, pod širákem a nebo třeba v autě. Za postavení stanu ani auta se neplatí vůbec nic:o. Přímo na cestě je možné postavit cca 20 aut, ale není problém zajistit parkování i pod tím koupalištěm, kde se vejde více aut, což je cca 200 metrů. Bližší informace o tomto místě je možné získat na internetu - www.sebetov.cz, fotky jsou k dispozici rovněž :http://www.sebetov.cz/Air/12.jpg nebo http://www.sebetov.cz/Air/11.jpg. Myslím si, že by to nebylo špatné místo pro takový menší neformální sraz. Bohužel v blízkosti není žádné letiště či místo, kde by se dala vyzkoušet síla a rychlost našich vozů. Určitě by se dala udělat nějaká ta orientační soutěž, ale já osobně nemám s ničím takovým zkušenosti, i když znám široké okolí tohoto místa.

Tak co pánové a dámy. Domluvíme se na nějakém termínu?

[Editován dne 21/4/04 Trundik]

:papa

[Editován dne 21/4/04 Trundik]

Odesláno

Hmmm, to nevypadá zle, jak jsem vytušil z mapy tak je u Boskovic. Nevím, ale jestli bych se na takový sraz dopravil - leda nějaký víkend (nejlíp asi sobota), přes týden totiž musí autíčko sloužit doma. No doufám, že se tady nasbírají nějaké příspěvky a hned bude jasněji ... :papa

Odesláno

To nezní vůbec špatně ....

Orientačku už jsem dělal, ale je třeba zajet do míst konání a navrhnout nějakoou rozumnou trasu. Podle mapy to není vhodné.

Víkend je na to asi nejvhodnější. nevím, jestl i z časových důvodů bych eventuelně stihnul udělat orientačku, ale třeba polygon na jízdu zričnosti a přesnosti by se mněla dát v okolí zrealizovat. Couvání do garáže, slalom popředu, pozadu, zastavení předním kolem ve čtverci a tak dál.

To koupání by bylo jistě fajn, akorád při současném počasí nevím, neví :)

Kdy máte představu o termínu konání srazu?

[Editován dne 22/4/04 Ladis]

Odesláno

Co se týče termínu, tak jsem rozhodně myslel víkend a řekl bych že někdy mezi červnem a září. Neříkám, že tam musíme být příští týden. Dávám to raději \"na plac\" dopředu.

To Ladis: pošli mě na e-mail co je vše potřeba zajistit na tu orientačku. Myslím, že by se to dalo udělat i \"od stolu\", tedy pokud moje znalosti okolí budou dostačující.

Odesláno

Nic proti návrhu na sraz většího formátu, ale na prvním srazíku jsme se dohodli, že za měsíc ( cca) si ho opět zopáknem na príglu. Takže konkrétní datum: 06. 05. 2004 - čtvrtek, 17 oo na stejném místě.

Větší sraz nechme na lepší a stabilnější počasí. Co vy na to?!

PS. Už jsem zapomenul kdo měl ten pomuchlanej zadní bla?ák. Myslím, že bych měl dobrej TIP, kde by to za slušnou cenu napravili.

Odesláno

Pokud bude sraz o víkendu tak bych taky přislíbil svou účast. Je tam možnost postavit stan abych nemusel domů večer a dat si nějaké to pivo?

Mému autu sice alkohol nevadí, ale od Brna mam domu 200Km tak aby mě někde nestopli cajti.

Odesláno

VP605: S tim pomuchlanym naraznikem to byl Zoby, nicmene me by se taky hodil nejakej sikovnej karosar (auti uz zacina pekne deravet). Sla by kdyztak domluvit ta zkusebna? Alespon treba nejakou exkurzi.

Odesláno

To Petano: Exkurse není žádný problém. Stačí zavolat a domluvit se. Totéž platí co se týká karosařiny. Dám telefon a jméno plus doporučení. Bude li potřeba nasměruji i na místo samé

Odesláno

Jedu zrovna ve ctvrtek do Brna a budu tam az do nedele, takze s chuti a rad. Bohuzel tam pojedu az ze z prace z Phy, takze 17?:00 je znacne nerealne. Neslo by to shiftnout nekam vic k veceru, pripadne na piatnik?

Jestli yo, taxe tesim :-)

Odesláno

ja myslim, ze pokud ti nevyjde za svetla se dostavit na parkoviste, tak nas stejne chytnes v nejake prilehle hospode u kofole. Jenom trefit tu spravnou, ono jich tam je povicero...;)

Odesláno

S nejakym alespon jedno dennim predstihem, idealne i s urcenim dalsiho pusobeni, abych vedel, kde Vas najdu :-)

Idalni by bylo nektere z parkovist primo u priglu, obcerstvovacich stanic je tam ve f okoli docela dost, co jsem si fsiml :-))

kdyz jde o zasobovani, nema Brno obdoby, kam se hrabe ta zas*ana Pha :-)

Odesláno
Napsán autorem jiri.wolf

Nevím, ale jestli bych se na takový sraz dopravil

se třeba nějak domluvíme a svezl by ses s náma, bydlíme přece kousek...

to VP605: s tím blatníkem jsem to byl já, tak mi prosím pošli adresu a jak se tam dostanu přes U2U. zatím bych si zjistil aspoň cenu.

ten velký sraz byl uřčitě zamýšlen na léto s teplým počasím.

už to bude od srázku skoro měsím tak jsečm pro to zopakovat.

sobotní sraz ve zkušebně není špatný nápad, klidně obětuju své vozidlo, ale nemám na to prachy...

příští čtvrtek by byl taky super

[Editován dne 27/4/04 zoby]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...