Petra XSI Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Petra XSI Hmmmmmm............ Ty vaše polovičky to mají docela v poho, ale mít nick Miss Bohouš?!?!? :D:D No i neznalým by to bylo pak jasnější že:D:D Ale jinak je to přece naprosto jasný a i podle pejska:super Jo takhle, podle pejska......takže bych mohla bejt ještě Miss Matěj v tom případě jsem ráda, že jsem ho v útlém mládí přejmenovala, protože se jmenoval jak nějakej kralevic - Eso-li z Debry Jinak já vím proč se Netopka usmívá.........protože jí to sluší když se smeje Citovat
Fakir Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 Tož, platba odeslána. //edit: vyjímečně včas... to se mi stalo zatím asi poprvé :D [upravil dne 8/12/08 Fakir] Citovat
Schreek Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 Vzhledem k mé pracovní vytíženosti nemohu předem říci kdy a vlastně jestli se vůbec ukážu , ale pokud to jen trošku půjde tak se určitě ukážu, pokud to nebude problém tak vše zaplatím na místě Citovat
Přema Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 Původně zaslal: kajvet a co Přema nakonec, dojede? Hmmmm tak to kdybych věděl tak vím asi všechno.......:myslim:myslim:papa Citovat
kajvet Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: kajvet a co Přema nakonec, dojede? Hmmmm tak to kdybych věděl tak vím asi všechno.......:myslim:myslim:papa Já bych rád omrknul tvého černého oře a porovnal s mým...kdy budeš vědět jestli Ano či Ne? Citovat
Přema Odesláno 9. prosinec 2008 Odesláno 9. prosinec 2008 Původně zaslal: kajvet Původně zaslal: Přema Původně zaslal: kajvet a co Přema nakonec, dojede? Hmmmm tak to kdybych věděl tak vím asi všechno.......:myslim:myslim:papa Já bych rád omrknul tvého černého oře a porovnal s mým...kdy budeš vědět jestli Ano či Ne? Bohužel až tak 19.12. dřív to vědět nebudu....víš skoknul mi do toho termín ukončené v práci a tak ješte nevím co a jak...... Citovat
Guest Scratch Odesláno 10. prosinec 2008 Odesláno 10. prosinec 2008 Prijedeme kolem 15. hodiny :-) tesime se :-) [upravil dne 10/12/2008 Scratch] Citovat
Vvitty Odesláno 10. prosinec 2008 Odesláno 10. prosinec 2008 Zastavim se odpoledne na kus reci a kafe :-) budu mit sebou samolepky a veci co si u me kdo objedna z eshopu, tak se prihlaste co nejdrive ! V. Citovat
Guest Scratch Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 privezu 2 modre podlozky pod SPZ, platba u Vvittyho, predani u me :-) Citovat
Dariska Odesláno 17. prosinec 2008 Odesláno 17. prosinec 2008 Už se celkem těším. Už mi v práci hrabe, tak to bude příjemné odpoledne, ale do pozdních hodin se určitě nezdržíme, protože musíme v neděli zase do práce. Citovat
jarajarda Odesláno 17. prosinec 2008 Odesláno 17. prosinec 2008 Lidi tak co je, to už nikdo nehodlá přijet?? Citovat
1Maza Odesláno 17. prosinec 2008 Odesláno 17. prosinec 2008 dorazíme společně s falkem.....penízky zaslány....těšíme se :papa:papa Citovat
Guest Scratch Odesláno 18. prosinec 2008 Odesláno 18. prosinec 2008 ja debil to jeste neposlal :-( Citovat
Petra XSI Odesláno 18. prosinec 2008 Odesláno 18. prosinec 2008 Původně zaslal: Scratch ja debil to jeste neposlal :-( Tak vynadal sis hezky:super Hele ber to tak, že někdo musí bejt poslední......... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.