Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vánoce s Peugeot-clubem 2008 - 20. 12. 2008, restaurace U Karla v Dolních Chabrech

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

Původně zaslal: Petra XSI

Hmmmmmm............ Ty vaše polovičky to mají docela v poho, ale mít nick Miss Bohouš?!?!? :bojim

:D:D:D No i neznalým by to bylo pak jasnější že:D:D Ale jinak je to přece naprosto jasný a i podle pejska:super

Jo takhle, podle pejska......takže bych mohla bejt ještě Miss Matěj :myslim v tom případě jsem ráda, že jsem ho v útlém mládí přejmenovala, protože se jmenoval jak nějakej kralevic - Eso-li z Debry :nevim

Jinak já vím proč se Netopka usmívá.........protože jí to sluší když se smeje :super

Odesláno

Vzhledem k mé pracovní vytíženosti nemohu předem říci kdy a vlastně jestli se vůbec ukážu :nevim, ale pokud to jen trošku půjde tak se určitě ukážu, pokud to nebude problém tak vše zaplatím na místě :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Původně zaslal: kajvet

a co Přema nakonec, dojede? :papa

Hmmmm tak to kdybych věděl tak vím asi všechno.......:myslim:myslim:myslim:papa

Já bych rád omrknul tvého černého oře a porovnal s mým...kdy budeš vědět jestli Ano či Ne? :):papa

Odesláno

Původně zaslal: Přema

a co Přema nakonec, dojede? :papa

Hmmmm tak to kdybych věděl tak vím asi všechno.......:myslim:myslim:myslim:papa

Já bych rád omrknul tvého černého oře a porovnal s mým...kdy budeš vědět jestli Ano či Ne? :):papa

Bohužel až tak 19.12. dřív to vědět nebudu....víš skoknul mi do toho termín ukončené v práci a tak ješte nevím co a jak......

Odesláno

Prijedeme kolem 15. hodiny :-) tesime se :-)

[upravil dne 10/12/2008 Scratch]

Odesláno

Zastavim se odpoledne na kus reci a kafe :-) budu mit sebou samolepky a veci co si u me kdo objedna z eshopu, tak se prihlaste co nejdrive ! ;)

V.

Odesláno

Už se celkem těším. Už mi v práci hrabe, tak to bude příjemné odpoledne,

ale do pozdních hodin se určitě nezdržíme, protože musíme v neděli

zase do práce.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...