gronholmm Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 já mám za sebou první domluvu a to rovnou od MPMB za stání v protisměru. V nějaký zapadlý ulici v MB jsme měli třídní sraz po 2 letech a oni v sobotu v 21:30 objížděli a s chutí si v té ulici smlsli na 6ti autech Citovat
Pe.Tr Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 DTak to jsem vetsi frajer .antiradar mam na palubce . Cidlo na lasery viditelne v prednim narazniku pac jinak to ani nejde a jel jsem tez slovensko . Sice se stazenou prdeli alè jel.pac sem se o tom zakone dozvedel az skoro na hranicich Jo a jeste jsem pritom pasoval zelvu :-) Citovat
Marcel00 Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 ... a jeste jsem pritom pasoval zelvu :-) pomozte mi prosim :D Citovat
Marcel00 Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 ahaaaa... pašoval.... mi to neslo do hlavy... zelvu som pochpil to viem co je, ale to slovo pasoval=pašoval už chápem... :D:D idem ja radsej zimne pneu prehodit... Citovat
Péťa Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 Ale, ale. To není možné. Jen otázka nainstalované klávesnice. Zkoušel jsi chvíli držet prst na tom \"s\" ? Citovat
Pe.Tr Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 hele už to funguje! to sem fakt netušil dik Citovat
Ferry Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 Jednou na sjezdu do Olomouce na 70km/h namereno 139 km/h Melo to byt na papiry.Jelikoz to bylo ve 3:30 rano tak ukecano na 500,- bez bodu. Od te doby(cca 5 let) ani jeden prestupek..........ALE Diky memu priteli ktery to hlida koukam mame stejneho pritele a stejne duvody porizeni ty novy passaty maj nastesti uz zase misto kamer palubni Ramery, takze je to krasne hlasi, minuly tyden jsem mel s novyma pasikama 3x zkusenost (2x prazsky okruh + 1x jizni spojka) z ruznych smeru a 100% ucinnost s velkym predstihem (ale jel jsem na tempomat povolenym limitem, tak to bylo jen pro overeni funkcnosti) Citovat
Charlie 1 Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 no nevím odkud to máte,ale na internetu to je za 15000Kč žádná láce.....to než by se mi zaplatilo na pokutách tak budu už v důchodě.....:D:D Citovat
Péťa Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 Charlie, pokud někdo jezdí mezi Hořičkami a Náchodem, tak se mu to nezaplatí. Pokud ale jezdí poříd po celé republice i dál, má to jistý význam PS: Já jezdím mezi Hronovem a Náchodem, tak tu škatulku taky nepotřebuji Citovat
Edison Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 Já teda nevím... To se mi to teda zaplatilo dvakrát? Jezdím po celé Evropě a to často a hodně. Předpisy dodržuju. Tak bych měl mít někde těch 15 ticek a další prachy za ušetřený pokuty... Tyjo... kde jsou??? Citovat
Pe.Tr Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 17.11. bude v neratkach zkouseni tachometru (odchylek) ,měřit budou MP s laserama , nedame minisrazík s testování krabiček? ja mám quintezz XT 8000pro Citovat
lukaro Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 Dnes mě změřili... Použil jsem svoji fintu Jel jsem já nevím, těch 75kmh, mimo obec, najednou nějaká dědina, začnu brzdit a už vidím placku, reflexní vestu....změřili mě, 62kmh. 2 body a 1000kč pokuta, ale nic z toho se nestalo. Začal jsem tím, že je to nemorální, měřit hned za cedulí \"obce\", ale to mi moc neprošlo, takže jsem nastavil 2. level. Prohlásil jsem, že nevěřím, že jsou proškoleni pro použití daného měřícího přístroje a nevěřím, že má správný ATEST že požaduji přivolat druhou hlídku, která dokumenty předloží... Normálně to zabralo, policajti mi tak odpudivě vrazili papíry do ruky a prohlásili: Jeďte! Tak to je mazec Tohle mi poradil kamarád, který dělá u PČR a říkal, že tohle většinou zabere, ještě jsem mohl zkusit to, že mám podezření na požití omamných látek, to by musela druhá hlídka dorazit a udělat test :D Citovat
Péťa Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 Tak to nezkoušej u nás, to si nepomůžeš Citovat
OK406 Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 Hm.... tak to bych nechtěl být v tvojí kůži, po zjištění, že vše je v pořádkuze strany hlídky PČR. To by si jistě poznal nejen finančně, ale i bodově v EKŘ. Citovat
lukaro Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 Tak kdyby to bylo v pořádku, tak pokud mi to kamarád řekl správně, tak bych z toho já nic neměl. To jsou věci na které mám právo se doptat a znát odpověď. Ale který policajt by chtěl volat druhou hlídku a čekat na přijetí a já nevím co ještě. Každopádně podle mě tu fotku někde mají a za nedlouho přijde poukaz na pokutu poštou.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.