Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Předpokládám, že máš na mysli nějaký drkocání se lesy přes kořeny stromů a podobný nesmysly, což? :D

Víkend mám ale stejně zabitej, takže je to jedno...

Odesláno

Peta: 10°C pravda není na plavky, ale na kolo je to víc než v pohodě.

MirasCC: no řekněme lesní cesty, nejsem žádný downhill racer, ale na silnici pokud možno nejezdím...

Odesláno

oddie: Já bych šel hrozně rád, ale zase takovou dálku se mi za tebou moc nechce:nevim. Stejně bych tě určitě nestíhal :D. Na jarní sraz bych si ho ovšem rád vzal, jestli se teda odhodlam přijet :mad:. Ale zase se obávam, že na srazu na něj asi nebude čas. Jinak si už někdy musim koupit na závěs takovou tu konstrukci, jak se tam dají dát kola, abych mohl výletit ;)

Odesláno

ja mam v Pze taky jen silnicni kolo a navic jen letni obleceni a vzhledem k tomu, ze jsem letos na kole celej rok nesedel, tak jsem mimo hru ;)

Odesláno

Potřeboval bych někoho, kdo by mě dokopal sednout na kolo. Všichni se poženili, odcestovali za praci, nebo přehodnotili své životní priority a dali se na fet a moje kolo teď slouží jen na shromažďování prachu :( Jezdit sám pod lanovkou není to pravé ořechové a hltač kilometrů nejsem.

Odesláno

Když někdo teda bude chtít, tak bych si volno udělal, ale dal bych potom bazén :). Přece se někde musí smýt ten pot :super. Ale jen poblíž bydliště - mam práci na chalupě, takže se mi nikam daleko výletit nechce :roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...