oddie Odesláno 5. listopad 2008 Autor Odesláno 5. listopad 2008 Původně zaslal: Welis Původně zaslal: oddie Ty kotoučovky by stejně šly pryč, nemám je rád. sou v pohodě musíš je mít ale nastavený aby si nebrnk o páčku a neletěl... akorát sou tam destičky dražší než do auta ale výhoda je že ti neničí rafek :-) Ne, nejsou v pohodě, na mém kole prostě nebudou Citovat
vendelinek Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Původně zaslal: oddie Původně zaslal: vendi.stejskal Mám ve sklepě 3 kola+ babetu a na parkovišti auto,co je nejpohodlnější sednout do auta:D [upravil dne 5.11.2008 vendi.stejskal] Jistě, psal jsem už na začátku, že to není nic pro saláty... Salát?Tady o salát nejde:bacha Citovat
BoneDaddy Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Pěkné, praktické. Co víc si přát na normální ježdění? Kola na sjíždění kopců a skoky stejně nemají s normálním kolem už nic společného. Citovat
Fusion Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Já přemýšlím že si na jeře koupím na město todle http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=81259383&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.modelDescription=gokart&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&customerIdsAsString=〈=de&pageNumber=1 Citovat
Marcel505 Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 A já myslel, že oddie přece jen jde do tý J9... Citovat
oddie Odesláno 5. listopad 2008 Autor Odesláno 5. listopad 2008 Původně zaslal: Marcel505 A já myslel, že oddie přece jen jde do tý J9... To tezko, nemam prostory. Nicmene, neni nikde psano, ze toto bude me jedine vozidlo, pristi neznamena jedine. Ale chcete-li, tak tomu rekneme dalsi... Citovat
Ferry Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Původně zaslal: PnR ludia co skacu schody a jazdia brutalne zjazdy po lesoch si bezne kupuju skladacky.. toto je vhodne akurat tak do parku v meste.. len neviem naco tam su potom diskove brzdy ^^ kotoucovky se dneska davaj uz skoro na vsechny kola, snad jen ty nejlevnejsi z nejakyho hypermarketu maj jeste V-cka, osobne jsem ale taky zustal zatim u V brzd, kotouce me jeste nedostaly i kdyz o nich vsichni basni Citovat
oddie Odesláno 5. listopad 2008 Autor Odesláno 5. listopad 2008 Ferry: od tebe by mě zrovna docela zajímal nějakej komentář, na toho Matrixe... Citovat
Ferry Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Původně zaslal: oddie Ferry: od tebe by mě zrovna docela zajímal nějakej komentář, na toho Matrixe... mno co jsem koukal na web, tak Dahon Matrix vypada ponekud jinak, neni tohle nejaky jiny model ? Do mesta a na styl \"druhe viceucelove kolo\" myslim, ze dobry, co se tyce komponentu, sada Sram je taky dobra volba, na svym biku mam komponenty Sachs, coz jsou predchudci jeste nez Sachse koupil Sram a na rozdil od kamosu, kteri sva Shimana XT a XTR vymenili uz nekolikrat, me stale k plne spokojenosti jezdi spolehlive a to horsky kolo skoro nemeju Cena co jsem tak koukal na webu je taky docela uchazejici Docela bych se na to mrknul nazivo, jak je to skladani mechanicky vyreseno ( z fotky je vcelku prd videt ) Dival jsem se taky jestli ho nemam v nabidce, ze bych ti udelal treba nejakou lepsi cenu, ale bohuzel Citovat
oddie Odesláno 5. listopad 2008 Autor Odesláno 5. listopad 2008 Obrázek je z http://www.azub.cz/CZ/skladaci-kolo-dahon-matrix/ Na samotném www.dahon.com je vidět jakýs takýs detail toho LockJaw spojení. I na dahon.com je ten samý obrázek Matrixe, ale je pravda, že už jsem pod tím názvem viděl i jiný typ rámu, třeba to byl starší model. Na ebayi se dá koupit pod 600EUR, otrava je ale s těma kotoučovkama, ty mi asi Němec z internetovýho shopu nesundá Citovat
Ferry Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 Původně zaslal: oddie Obrázek je z http://www.azub.cz/CZ/skladaci-kolo-dahon-matrix/ Na samotném www.dahon.com je vidět jakýs takýs detail toho LockJaw spojení. I na dahon.com je ten samý obrázek Matrixe, ale je pravda, že už jsem pod tím názvem viděl i jiný typ rámu, třeba to byl starší model. Na ebayi se dá koupit pod 600EUR, otrava je ale s těma kotoučovkama, ty mi asi Němec z internetovýho shopu nesundá no dohodnout se s nim zkusit muzes, za to nic nedas, je ale pravda, ze to neni jen o tom sundat z toho kotoucovky, ale taky dat tam jiny rafky a naboje - tedy vlastne cela jina kola, navic co jsem koukal na ty fotky na webu ,tak ten druhej typ ramu uz ani nema na zadni stavbe pripraveny navarky na V brzdy, tam by to pak mohl byt problem a musel bys tam nechat aspon zadni kotoucovku Citovat
Welis Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: PnR ludia co skacu schody a jazdia brutalne zjazdy po lesoch si bezne kupuju skladacky.. toto je vhodne akurat tak do parku v meste.. len neviem naco tam su potom diskove brzdy ^^ kotoucovky se dneska davaj uz skoro na vsechny kola, snad jen ty nejlevnejsi z nejakyho hypermarketu maj jeste V-cka, osobne jsem ale taky zustal zatim u V brzd, kotouce me jeste nedostaly i kdyz o nich vsichni basni tak výhody kotoučů od V sou snad jasný... menší opotřebení částí, nezasahují do kola (po velkém sjetí špalíčku mužu zapadnou pod rafek), při opotřebení těch špalku se může snadno poškodit ráfek kola, je to samostatný díl když to někde píchnes a zkola bude menší šiška tak brzdy jsou pořád OK nikde nic nedrhne, krom toho brzdí líp ale s přední brzdou to chce trochu cviku ale dá se uplně v pohodě.. prostě na autě taky nemas kolem kola gumový špalky :-D Citovat
oddie Odesláno 6. listopad 2008 Autor Odesláno 6. listopad 2008 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: oddie Obrázek je z http://www.azub.cz/CZ/skladaci-kolo-dahon-matrix/ Na samotném www.dahon.com je vidět jakýs takýs detail toho LockJaw spojení. I na dahon.com je ten samý obrázek Matrixe, ale je pravda, že už jsem pod tím názvem viděl i jiný typ rámu, třeba to byl starší model. Na ebayi se dá koupit pod 600EUR, otrava je ale s těma kotoučovkama, ty mi asi Němec z internetovýho shopu nesundá no dohodnout se s nim zkusit muzes, za to nic nedas, je ale pravda, ze to neni jen o tom sundat z toho kotoucovky, ale taky dat tam jiny rafky a naboje - tedy vlastne cela jina kola, navic co jsem koukal na ty fotky na webu ,tak ten druhej typ ramu uz ani nema na zadni stavbe pripraveny navarky na V brzdy, tam by to pak mohl byt problem a musel bys tam nechat aspon zadni kotoucovku Kdyby to neklaplo s návarama na V-čka, asi bych pak spíš kupoval model Cadenza, ale tenhle MTX má podle mě lepší tvar rámu... No, uvidíme, zima na krku, není kam spěchat. Citovat
Kekros Odesláno 7. listopad 2008 Odesláno 7. listopad 2008 Když je tady tolik sportovců, nejdete něko příští rok na Ocelového muže ? Já bych se přidal Citovat
oddie Odesláno 7. listopad 2008 Autor Odesláno 7. listopad 2008 Na jakého, máš nějaký odkaz na pořadatele? Já bych možná dal nějaké akce typu Nova Author Cup, letos mi to bohužel ušlo. Citovat
Kekros Odesláno 7. listopad 2008 Odesláno 7. listopad 2008 http://www.ocelovymuz.cz/ na nic víc jsem zatim nekoukal. Je tam drobátko víc disciplín než kolo, ale to je tam taky . Letos už to asi nebude. Začně to zase asi až v dubnu nebo kdy, ted si to nepamatuji . Tak kdyby jste neměli co na práci, tak já bych šel taky. Kdyžtak teda alespoň na ocelovou ženu . Moje kondice nic moc Citovat
oddie Odesláno 7. listopad 2008 Autor Odesláno 7. listopad 2008 Jo, to je pěkné, do toho bych šel. Koukám, že přeci jen budu muset postavit silničku Citovat
KoudaK Odesláno 13. prosinec 2008 Odesláno 13. prosinec 2008 Podle foto č.2 soudím,že to bude asi novodobá ESKA (skládačka.) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.