oddie Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Tohle mě naprosto uchvátilo, asi si to pořídím. Ne, že bych už jedno kolo neměl, ale tohle je něco absolutně jiného... Citovat
oddie Odesláno 5. listopad 2008 Autor Odesláno 5. listopad 2008 ... a nyní, proč mě to tak uchvátilo. To kolo na prvním obrázku je totiž ve skutečnosti SKLÁDAČKA. A dá se celkem snadno tahat s sebou všude možně i nemožně Citovat
oddie Odesláno 5. listopad 2008 Autor Odesláno 5. listopad 2008 Původně zaslal: MJSytic A kde to má motor Nikde, to není vozidlo pro saláty Citovat
Žampión Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Vypadá jak po těžké havárii;) [upravil dne 5/11/08 Žampión] Citovat
Guest Scratch Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 na skladacce jsem jel jednou a naposled. Rozlozila se za jizdy a ja mel ruku v gipsu.... Citovat
Dave405 Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Z vlastní zkušenosti vím, že kolo, jakožto kompromis něčeho na úkor něčeho jiného není v podstatě použitelné na žádné ostřejší ježdění. Tohle má výhodu jen v tom že to jde složit, ale z toho zárověň vyplývá, že nějaký běžný XC sjezd si člověk na tomhle moc neužije. Na zakázku jsem si nechal u Bartoše vyrobit Monster HT (respektive RB Bandit) s 1mm silnějšími stěnami a torze se velmi zlepšila. Na skládačce bych měl strach sjet i obrubník. Citovat
Welis Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 ne havirie se stane až pojedeš skopce a složí se zajízdy :-D ... Citovat
oddie Odesláno 5. listopad 2008 Autor Odesláno 5. listopad 2008 Tak to je celkem jasné, že to nebude na sjezdy, to bych od toho ani neočekával. Na sjezdy ostatně není ani to, co mám doma teď. Citovat
Welis Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 i tak ale bude dost velký a na záda to asi nebude... Citovat
oddie Odesláno 5. listopad 2008 Autor Odesláno 5. listopad 2008 Daj se ještě vyndat obě kola a dát vedle, tak se to ještě zmenší, prakticky na velikost těch samotných kol. Což se dá vcelku i hodit na záda, ale hlavně s tím jde v pohodě vlézt do dálkového busu, nebo to jde nenápadně mrsknout do kufru služebáku, když se jede na vícedenní konferenci do nějaké zajímavé lokality:) Citovat
Fusion Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Původně zaslal: Welis ne havirie se stane až pojedeš skopce a složí se zajízdy :-D ... Jak reklama na Čpoj jak spadne ze schodů a hned má sádru Citovat
Welis Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Původně zaslal: Fusion Původně zaslal: Welis ne havirie se stane až pojedeš skopce a složí se zajízdy :-D ... Jak reklama na Čpoj jak spadne ze schodů a hned má sádru :D:D skočí stím ze schodů dopadne a bude to mít na už v batohu :D:cool: [upravil dne 5.11.2008 Welis] Citovat
PnR Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 ludia co skacu schody a jazdia brutalne zjazdy po lesoch si bezne kupuju skladacky.. toto je vhodne akurat tak do parku v meste.. len neviem naco tam su potom diskove brzdy ^^ Citovat
oddie Odesláno 5. listopad 2008 Autor Odesláno 5. listopad 2008 Ty kotoučovky by stejně šly pryč, nemám je rád. Citovat
vendelinek Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Mám ve sklepě 3 kola+ babetu a na parkovišti auto,co je nejpohodlnější sednout do auta:D [upravil dne 5.11.2008 vendi.stejskal] Citovat
oddie Odesláno 5. listopad 2008 Autor Odesláno 5. listopad 2008 Původně zaslal: vendi.stejskal Mám ve sklepě 3 kola+ babetu a na parkovišti auto,co je nejpohodlnější sednout do auta:D [upravil dne 5.11.2008 vendi.stejskal] Jistě, psal jsem už na začátku, že to není nic pro saláty... Citovat
oddie Odesláno 5. listopad 2008 Autor Odesláno 5. listopad 2008 Jinak drobná inspirace k názorům, jak jsou skládačky dobré jen do městského parku... http://www.militarybikes.com Citovat
Welis Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Původně zaslal: oddie Ty kotoučovky by stejně šly pryč, nemám je rád. sou v pohodě musíš je mít ale nastavený aby si nebrnk o páčku a neletěl... akorát sou tam destičky dražší než do auta ale výhoda je že ti neničí rafek :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.