Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

... a nyní, proč mě to tak uchvátilo.

To kolo na prvním obrázku je totiž ve skutečnosti SKLÁDAČKA. A dá se celkem snadno tahat s sebou všude možně i nemožně :)

post-0-14109602917619_thumb.jpg

Odesláno

na skladacce jsem jel jednou a naposled. Rozlozila se za jizdy a ja mel ruku v gipsu....

Odesláno

Z vlastní zkušenosti vím, že kolo, jakožto kompromis něčeho na úkor něčeho jiného není v podstatě použitelné na žádné ostřejší ježdění. Tohle má výhodu jen v tom že to jde složit, ale z toho zárověň vyplývá, že nějaký běžný XC sjezd si člověk na tomhle moc neužije. Na zakázku jsem si nechal u Bartoše vyrobit Monster HT (respektive RB Bandit) s 1mm silnějšími stěnami a torze se velmi zlepšila. Na skládačce bych měl strach sjet i obrubník.

Odesláno

Daj se ještě vyndat obě kola a dát vedle, tak se to ještě zmenší, prakticky na velikost těch samotných kol. Což se dá vcelku i hodit na záda, ale hlavně s tím jde v pohodě vlézt do dálkového busu, nebo to jde nenápadně mrsknout do kufru služebáku, když se jede na vícedenní konferenci do nějaké zajímavé lokality:)

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Původně zaslal: Welis

ne havirie se stane až pojedeš skopce a složí se zajízdy :-D ...

Jak reklama na Čpoj jak spadne ze schodů a hned má sádru :D

:D:D:D skočí stím ze schodů dopadne a bude to mít na už v batohu :D:D:cool:

[upravil dne 5.11.2008 Welis]

Odesláno

ludia co skacu schody a jazdia brutalne zjazdy po lesoch si bezne kupuju skladacky..

toto je vhodne akurat tak do parku v meste.. len neviem naco tam su potom diskove brzdy ^^

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

Mám ve sklepě 3 kola+ babetu a na parkovišti auto,co je nejpohodlnější:myslim sednout do auta:D

[upravil dne 5.11.2008 vendi.stejskal]

Jistě, psal jsem už na začátku, že to není nic pro saláty... :P

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Ty kotoučovky by stejně šly pryč, nemám je rád.

sou v pohodě musíš je mít ale nastavený aby si nebrnk o páčku a neletěl... akorát sou tam destičky dražší než do auta ale výhoda je že ti neničí rafek :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...