KoudaK Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 V týdnu před vranovským srazem jsem se nudil a tak jsem se rozhod předělat starý chodníček ze dvora do staré dílny a sklepa. Tak dílko se povedlo ale netrvalo dlouho a nějaký krtek který se asi hodně nudí mi můj výtvor NIČÍ !! Citovat
Marcel505 Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 Člověče ty máš poslední dobou docela smůlu... Citovat
Kurt Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 Co bylo dřív - krtek nebo chodníček? Citovat
Marcel505 Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 Původně zaslal: Kurt Co bylo dřív - krtek nebo chodníček? Nebo Kouďák? Citovat
Béďa Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 to je hodne znudenej krtek, ma to i docela pravidelny.. Citovat
BoneDaddy Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 Krtek se asi stavil v Globusu pro novou krásnou lopatku. Sakra, taky s ním máme doma problémy. Citovat
Majar Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 To se vstřebá. Za chvíli je zima tak zmrzne.:D Citovat
PnR Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 ked bude prsat kovove palicky do zeme a nabit tolko voltov co to da.. vyby poistky na celej ulici len potom ked pojdes na dvor nezabudni to vypnut Citovat
jarajarda Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 To je jasný, Ty máš autíčko a on ne, až bude krtek a autíčko, bude to v pohodě, bude moct dělat frajera před myškou a bude klid:D:D:D:D (No a nesnaž se mu vnutit 605:D:D:D) Citovat
Mishanthrope Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 Krtek ti tam dal ty kameny??? Citovat
Driver Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 Ha KoudaK si udělal nový chodníček, tak mu ho trochu rozvrtám.... hele ten krtek ti to snad dělá opravdu naschvál, rozvrtaný akorát chodníček a okolo si snad ani nehrábnul Citovat
Petra XSI Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 Tak to je hustý, Driver má pravdu, kdyť on reje přesně kolem těch kostek . Tys ho musel něčím nas.....štvat. Třeba tam má chodbičku, kterou chodil do toho vašeho sklepa na zimu se ohřát a teď přišel pán tvorstva a má po vejletech Citovat
Welis Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 Postav mu na rytí ještě jeden chodník za domem .... at mlže podrejvat.. není nad to pořídit si zvířátko který určitě neuteče :-) Citovat
Dariska Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 KoudaK máš ho klepnout motyčkou po hlavě šmejda a nebo na něj vypustit pejska. Citovat
Welis Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 Původně zaslal: Dariska KoudaK máš ho klepnout motyčkou po hlavě šmejda a nebo na něj vypustit pejska. to jo pusti pejska a vedle kopečku bude mít vyhrabaný důlky to by byla dobrá komedie :D:D Citovat
f3Rd@ Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 Zrovna nedavno jsem slysel myslim v radiu nebo v TV, jak Premek Podlaha vzpominal na jeden dopis od divaka, kdy divak dostal vibrator a nenasel pro nej jine uplatneni nez ho dat do sacku a strcit krtkovy do nory. Prej uz se krtek vickrat neukazal! Tak to zkus vyzkouset. Citovat
Fusion Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 Původně zaslal: f3Rd@ Zrovna nedavno jsem slysel myslim v radiu nebo v TV, jak Premek Podlaha vzpominal na jeden dopis od divaka, kdy divak dostal vibrator a nenasel pro nej jine uplatneni nez ho dat do sacku a strcit krtkovy do nory. Prej uz se krtek vickrat neukazal! Tak to zkus vyzkouset. No to se krtkovi nedivím. Si představ, že ti někdo strčí do vokna od bytu nafukovací člun s hlučným motorem ve tvaru klobásy Citovat
Welis Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 Původně zaslal: Fusion Původně zaslal: f3Rd@ Zrovna nedavno jsem slysel myslim v radiu nebo v TV, jak Premek Podlaha vzpominal na jeden dopis od divaka, kdy divak dostal vibrator a nenasel pro nej jine uplatneni nez ho dat do sacku a strcit krtkovy do nory. Prej uz se krtek vickrat neukazal! Tak to zkus vyzkouset. No to se krtkovi nedivím. Si představ, že ti někdo strčí do vokna od bytu nafukovací člun s hlučným motorem ve tvaru klobásy tak co do vokna by to ještě šlo.. :-D... zaleží kde v tu dobu byl krtek pokud v místě v pichu plašice tak se nedivim že vzal čáru :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.