Martensio Odesláno 29. říjen 2008 Odesláno 29. říjen 2008 Zdravím pánové, zak mám zas ena Vás jeden doatz. Před týdenem se mi stalo,že jsem stál v křižovatce se spuštěným blinkrem a nejednou mi začal blikat a vydávat zvuk skoro bez přestávky. Dělá mi to teď jen když ho dám směrem doleva. Nevíte si s tím rady. Ten rychlý zvuk teda není vůbec příjemný. Citovat
Medvěd Odesláno 29. říjen 2008 Odesláno 29. říjen 2008 Může to být zaviněno volným dorazem přepínací páčky - slyšel jsem, že u 307y to není zrovna levný špás. Citovat
čakom Odesláno 29. říjen 2008 Odesláno 29. říjen 2008 na 307 se vypaluje kontakt na objímkách předních blinkrů. a když jedna žárovka přestane blikat tak se zrychlí blikání zbylích žárovek. [upravil dne 29.10.2008 čakom] Citovat
bittnerj Odesláno 29. říjen 2008 Odesláno 29. říjen 2008 je to tím že nebliká jedna z žárovek-teda v tvým případě na levý straně-nejpravděpodobnější je ta objímka přední směrovky možná stačí očistit kontakty Citovat
JarinoRS Odesláno 29. říjen 2008 Odesláno 29. říjen 2008 Původně zaslal: čakom na 307 se vypaluje kontakt na objímkách předních blinkrů. a když jedna žárovka přestane blikat tak se zrychlí blikání zbylích žárovek. [upravil dne 29.10.2008 čakom] svata pravda. dokonca tak, ze to niekedy ide a niekedy nie a vtedy to blika tak rychlo - tzn nejde ti smerovka. vybrat von, pozriet, kvapnut cin a streknut kontox. co pri vybere lavej smerovky je celkom hardcore Citovat
Martensio Odesláno 30. říjen 2008 Autor Odesláno 30. říjen 2008 Ale když mi to začne blikat rychle,tak i žárovka blinkru bliká rychle. Nestane se tedy,že by neblikala. A nedělá to pravidelně,ale někdy během jízdy a pak to zase přestane. Citovat
Killerr Odesláno 30. říjen 2008 Odesláno 30. říjen 2008 To sa aj mne stáva, ale je to tým,že sa mi pohnu kontakty na smerovkách a prestane blikať. Pohnem kontakt a už ide normále. A to že ti bliká rýchlo aj smerovka, tak neviem. Citovat
JarinoRS Odesláno 30. říjen 2008 Odesláno 30. říjen 2008 Původně zaslal: Martensio Ale když mi to začne blikat rychle,tak i žárovka blinkru bliká rychle. Nestane se tedy,že by neblikala. A nedělá to pravidelně,ale někdy během jízdy a pak to zase přestane. to je to co pisem, je to ten kontakt Citovat
pavel.bircak@seznam.cz Odesláno 20. listopad 2008 Odesláno 20. listopad 2008 Mně to dělalo taky doleva ale všechny blinkry fungovali. Dělalo to jen při natočeném volantu. Pak jsem zjistil že mi kromně blikačů, bliká i zadní obrysové světlo, když jsem ho sudnal a rozebral a znovu složil tak to přestalo ale nevím kdy se to zase objeví. Nic jsme totiž nenašel. Nevíte co s tím? Citovat
AnotherOne Odesláno 20. listopad 2008 Odesláno 20. listopad 2008 Původně zaslal: pavel.bircak@seznam.cz Mně to dělalo taky doleva ale všechny blinkry fungovali. Dělalo to jen při natočeném volantu. Pak jsem zjistil že mi kromně blikačů, bliká i zadní obrysové světlo, když jsem ho sudnal a rozebral a znovu složil tak to přestalo ale nevím kdy se to zase objeví. Nic jsme totiž nenašel. Nevíte co s tím? To bude zlá kostra svetla. Pomôže len raz za čas prečistiť a premazať ukostrenie. Citovat
negrbob Odesláno 20. listopad 2008 Odesláno 20. listopad 2008 Tak toto me trapilo taky ted uz vic nez rok klid. Stacilo vic roztahnout kontakty v objimce a od te doby je klid. Citovat
vendelinek Odesláno 20. listopad 2008 Odesláno 20. listopad 2008 Tak todle se mi stalo jednou na semaforový křižovatce,stáli sme vedle sebe tři pruhy aut a mě to na....lo,cvakalo to jako když střílí ze samopalu,vyběhnul sem ven,vzteky kopnul do svěla a pak už to šlo,když sem přijel domu,hned sem se dal do opravy ,jak psal negrbob,od tý doby je klid Citovat
ropman Odesláno 25. prosinec 2018 Odesláno 25. prosinec 2018 ahoj, u mě to bylo na 206SW způsobeno u zadních světel vypáleným kontaktem v konektoru mezi sdruženými světly a autem. Provizorně jsem zatím kontakt očistil co to šlo, stříknul WD40 (nic použitelnějšího nemám, opatrně přihnul drát kontaktu aby snad líp sedl na kontakt v té vypálené díře samice. Citovat
307rg Odesláno 25. prosinec 2018 Odesláno 25. prosinec 2018 Poriadne zbaviť oxidu a prestriekať Kontoxom, skontrolovať aj piny v konektore a v prípade potreby vymeniť za nový, ináč sa to bude stále zhoršovať, poruchy budú pribúdať a konektor celkom vyhorí. Keby si niekde na vrakovisku narazil na lacné rozbité svetlo so zdravým stredkom tak neváhaj a ber na výmenu. Nanešťastie je to bežný jav na novších autách, konektory sú poddimenzované, takže často dochádza k prehrievaniu (hlavne silových vodičov) a následne zhoršovaniu odporu, čo je začarovaný kruh, výsledkom ktorého je neustále zhoršovanie stavu. Citovat
reznaluki Odesláno 11. leden 2019 Odesláno 11. leden 2019 Měl jsem tento problém na obou stranách. Bylo to vypálenou zemí v zadních světlech. V tom konektoru se ta zem roztekla. Vyřešilo to napájení drátu na pevno přímo na objímky a druhý konec napájený na kabelový svazek. Mám to tak na obou stranách a od té doby klid. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.