Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím pánové,

zak mám zas ena Vás jeden doatz. Před týdenem se mi stalo,že jsem stál v křižovatce se spuštěným blinkrem a nejednou mi začal blikat a vydávat zvuk skoro bez přestávky. Dělá mi to teď jen když ho dám směrem doleva.

Nevíte si s tím rady. Ten rychlý zvuk teda není vůbec příjemný.

Odesláno

na 307 se vypaluje kontakt na objímkách předních blinkrů.

a když jedna žárovka přestane blikat tak se zrychlí blikání zbylích žárovek.

[upravil dne 29.10.2008 čakom]

Odesláno

je to tím že nebliká jedna z žárovek-teda v tvým případě na levý straně-nejpravděpodobnější je ta objímka přední směrovky možná stačí očistit kontakty

Odesláno
Původně zaslal: čakom

na 307 se vypaluje kontakt na objímkách předních blinkrů.

a když jedna žárovka přestane blikat tak se zrychlí blikání zbylích žárovek.

[upravil dne 29.10.2008 čakom]

svata pravda. dokonca tak, ze to niekedy ide a niekedy nie a vtedy to blika tak rychlo - tzn nejde ti smerovka. vybrat von, pozriet, kvapnut cin a streknut kontox. co pri vybere lavej smerovky je celkom hardcore

Odesláno

To sa aj mne stáva, ale je to tým,že sa mi pohnu kontakty na smerovkách a prestane blikať. Pohnem kontakt a už ide normále. A to že ti bliká rýchlo aj smerovka, tak neviem.

Odesláno
Původně zaslal: Martensio

Ale když mi to začne blikat rychle,tak i žárovka blinkru bliká rychle. Nestane se tedy,že by neblikala. A nedělá to pravidelně,ale někdy během jízdy a pak to zase přestane.

to je to co pisem, je to ten kontakt

• O 3 týdny později...
Odesláno

Mně to dělalo taky doleva ale všechny blinkry fungovali. Dělalo to jen při natočeném volantu. Pak jsem zjistil že mi kromně blikačů, bliká i zadní obrysové světlo, když jsem ho sudnal a rozebral a znovu složil tak to přestalo ale nevím kdy se to zase objeví. Nic jsme totiž nenašel. Nevíte co s tím?

Odesláno
Původně zaslal: pavel.bircak@seznam.cz

Mně to dělalo taky doleva ale všechny blinkry fungovali. Dělalo to jen při natočeném volantu. Pak jsem zjistil že mi kromně blikačů, bliká i zadní obrysové světlo, když jsem ho sudnal a rozebral a znovu složil tak to přestalo ale nevím kdy se to zase objeví. Nic jsme totiž nenašel. Nevíte co s tím?

To bude zlá kostra svetla. Pomôže len raz za čas prečistiť a premazať ukostrenie.

Odesláno

Tak todle se mi stalo jednou na semaforový křižovatce,stáli sme vedle sebe tři pruhy aut a mě to na....lo,cvakalo to jako když střílí ze samopalu,vyběhnul sem ven,vzteky kopnul do svěla a pak už to šlo,když sem přijel domu,hned sem se dal do opravy ,jak psal negrbob,od tý doby je klid

• O 10 let později...
Odesláno

ahoj, u mě to bylo na 206SW způsobeno u zadních světel vypáleným kontaktem v konektoru mezi sdruženými světly a autem. Provizorně jsem zatím kontakt očistil co to šlo, stříknul WD40 (nic použitelnějšího nemám, opatrně přihnul drát kontaktu aby snad líp sedl na kontakt v té vypálené díře samice.

tmp-cam-915566678.jpg

tmp-cam-890749248.jpg

Odesláno

Poriadne zbaviť oxidu a prestriekať Kontoxom, skontrolovať aj piny v konektore a v prípade potreby vymeniť za nový, ináč sa to bude stále zhoršovať, poruchy budú pribúdať a konektor celkom vyhorí. Keby si niekde na vrakovisku narazil na lacné rozbité svetlo so zdravým stredkom tak neváhaj a ber na výmenu. Nanešťastie je to bežný jav na novších autách, konektory sú poddimenzované, takže často dochádza k prehrievaniu (hlavne silových vodičov) a následne zhoršovaniu odporu, čo je začarovaný kruh, výsledkom ktorého je neustále zhoršovanie stavu.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Měl jsem tento problém na obou stranách. Bylo to vypálenou zemí v zadních světlech. V tom konektoru se ta zem roztekla. Vyřešilo to napájení drátu na pevno přímo na objímky a druhý konec napájený na kabelový svazek. Mám to tak na obou stranách a od té doby klid.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...