Stifler Odesláno 27. říjen 2008 Autor Odesláno 27. říjen 2008 Původně zaslal: jarajarda Jestli to nikdo nechce, tak se toho zbav no.. o to mi tolik nejde. kdybych prodával GTičko, tak k tomu přidám i všechny díly, co v garáži ještě po XSičku mam. Citovat
Kvasky Odesláno 28. říjen 2008 Odesláno 28. říjen 2008 no šel bych do BMW. Rozhodně to bude pohodlnější svezení. Citovat
Stifler Odesláno 28. říjen 2008 Autor Odesláno 28. říjen 2008 Tady je jeden hoodně zajímavej kousek: odkaz Edit: krásná kůžička, klima, parádní hliníkáče, celkem málo najeto......tohle by se mi fakt líbilo a výkon si myslim, že mají tyhle auta dostačující. Jen nevim, jestli je to manuál nebo automat. Podle popisu manuál, ale podle obrázku mi to příjde spíš na automat. [upravil dne 28/10/08 Stifler] Citovat
Fusion Odesláno 28. říjen 2008 Odesláno 28. říjen 2008 Ta cena je nereálná, to bude WU podvod, na to bacha. Obrázky z ebay tomu ještě ubírají na důvěryhodnosti. Citovat
Stifler Odesláno 28. říjen 2008 Autor Odesláno 28. říjen 2008 Původně zaslal: Fusion Ta cena je nereálná, to bude WU podvod, na to bacha. Obrázky z ebay tomu ještě ubírají na důvěryhodnosti. no, cena kolem 5000 € za 328ičku z r. 1999 mi nepřijde až tak nereálná. Těžko říct, jak to je nebo neni. Já auta z Deu nedovážim. Citovat
agresssor Odesláno 28. říjen 2008 Odesláno 28. říjen 2008 Hele stife ja bych rek zustan u gti-cka. Bawo ma jak jiz bylo zmineno kazdej mladej namachrovanej fracek... Ale gti moc lidi nema.. a kor v takovym stavu jako to mas ty....... Citovat
Béďa Odesláno 28. říjen 2008 Odesláno 28. říjen 2008 objektivne srovnavas nesrovnatelny, GTi je hot hatch z toho nikdy pohodlny ani nijak zvlast konfortni auto neudelas(byl by to taky hrich!!).. kazde ma sve pro a proti a jestli uz neni cesty zpet tak jdi do BMW.. ja ti jen popreju GL pri vyberu.. Citovat
Miku Odesláno 28. říjen 2008 Odesláno 28. říjen 2008 jak říkají jiní , zkusit si to projet , a pak rozhodovat zvuk šesti válce a zadní náhon má taky něco do sebe Citovat
jarajarda Odesláno 28. říjen 2008 Odesláno 28. říjen 2008 Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: Fusion Ta cena je nereálná, to bude WU podvod, na to bacha. Obrázky z ebay tomu ještě ubírají na důvěryhodnosti. no, cena kolem 5000 € za 328ičku z r. 1999 mi nepřijde až tak nereálná. Těžko říct, jak to je nebo neni. Já auta z Deu nedovážim. No, ty kiláky jsou nesmysl, kdo si koupí Bramboru aby najel 12 000km ročně? Úsměvné Kámo já na Tvém místě bych byl spokojený že mám to, co mám..BMW sou všude kupy, ale GTI-6..... Citovat
Lavak_Bob Odesláno 28. říjen 2008 Odesláno 28. říjen 2008 No byt tebou tak idem do toho Bavoraka a GTicko mi predas . Teraz vazne. Urcite by som si nechal GTi ako tu pisali je to rarita a dufam ze nikoho neurazim ale dnes mi mercedesi a bavoraky pripadaju skor ako ciganske auto. V okoli sa na nom vozia iba mensinovy spoluobcania . Ale vkazdom pripade je to na tebe. Bud si zvolis \"sedivy\" luxus ktory ma kde kdo a zapadnes do premavky, alebo zvolis nechat si auto ktore se len tak nevidi nehladiac na to ze je v super stave. Pre mna vyhrava jasne GTi6 Citovat
Creams Odesláno 28. říjen 2008 Odesláno 28. říjen 2008 Takže předem než jsis položil tuhle otázku je ti jasné, že nemůžeš peugeota srovnávat s BMW. Až je to spracování kliky u dveří až po poslední šroubek na autě je to úplně jinde. Prostě peugeot není nic extra to víme všichni a musíme se pravdě podívat do oči. Za mě určitě BMW 328i, ale coupe 1. http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=78508144&__lp=7&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=14&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&minFirstRegistrationDate=1999-01-01&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&customerIdsAsString=&categories=SportsCar〈=cz&pageNumber=1 2. http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=82955590&__lp=7&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=14&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&minFirstRegistrationDate=1999-01-01&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&customerIdsAsString=&categories=SportsCar〈=cz&pageNumber=1 Ale u těch tvých co jsi zde dal ty ceny.. nečekej žáden zázrak a když ušetříš na koupi pak vrazíš do opravy ! Citovat
Béďa Odesláno 28. říjen 2008 Odesláno 28. říjen 2008 Původně zaslal: Creams Prostě peugeot není nic extra to víme všichni a musíme se pravdě podívat do oči. ted si me docela rozesmal, BMW je neco extra?? kde to zijes.. vsechno to mlatej stejny vietnamci.. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 28. říjen 2008 Odesláno 28. říjen 2008 No tak skusim sem dat i nieco ja.. . Pokial by som nemal ziadne auto, a rozhodoval by som sa medzi GTI 6 a BMW ci uz 328 alebo 330i, tak by som asi isiel do BMW. Pokial by som ale mal taku GTI 6ku aku mas ty, tak by som velmi kruto uvazoval. Stiflere mas krasne vymazlene auto, nadherny vzhled, supr kola, motor, a stav. GTIcko v takomto stave ma len malokdo. Preto by som uvazoval mozno o ponechani. S koupov BMW ides do urciteho rizika. GTI cko mas proklepnute, vies co to je zac, a co mozes od toho cakat... U BMW nevys zatajene chyby, a takisto si nemozes byt na 100 preocent isty ani puvodem. Dnes dobre vieme, ze sa da zamaskovat takmer vsetko, a asi pred pol rokom som si cital, pribeh, kde VW pasat presel vsetkymi kontrolami, a raz na hranicich s mu auto zobrali ako kradene.... Ale samozrejme to riziko je male, ale je... Myslim si ze servis bude predsalen o nieco drhasi, ako u GTI, i ked to nebude horibilny suma. Mas penize na pripadne opravy ? Aby to nebolo tak, ze nasporis prachy presne, potom se na BMW neco prdne, a zas ty bude stat... Je to na vahanie. Otazka je kolko najazdis za rok, ci to mas len tak na popojizdeni, alebo s tym ozaj travis nejaky ten cas na cestach. Citovat
Fusion Odesláno 28. říjen 2008 Odesláno 28. říjen 2008 jardojardo, tvoje argumenty sou uplne neopodstaneny. Bratr ma 328ci 2003 s cca 80tkm, a mame firemni 530d z konce 2002 se 100tkm. obe auta z De s proverenyma km. Navic je a vzdy byla 3 rada zamerena na mladou klientelu, videt v nich duchodce je rarita. A tady ty povidacky, ze v bmw a mercedesech jezdi rusi, vrazi a podvodnici spocivaji v postkomunisticke zavisti, ktera uz mohla po 19 letech zmizet. Citovat
PnR Odesláno 28. říjen 2008 Odesláno 28. říjen 2008 ja to vidim tak, ze ked vies o vybornom kusku bmw, a najdes si kupcu ktory ti dokaze odcenit tvoje gti, tak by som do toho siel... btw to ze je auto rarita nemusi znamenat ze s tym musis jazdit.. myslim ze to auto mas pre svoje potesenie a nie pre potesenie ostatnych.. takze ak myslis ze bmw ti prinesie viac radosti tak chod do toho.. Citovat
vix Odesláno 28. říjen 2008 Odesláno 28. říjen 2008 Původně zaslal: PnR ja to vidim tak, ze ked vies o vybornom kusku bmw, a najdes si kupcu ktory ti dokaze odcenit tvoje gti, tak by som do toho siel... btw to ze je auto rarita nemusi znamenat ze s tym musis jazdit.. myslim ze to auto mas pre svoje potesenie a nie pre potesenie ostatnych.. takze ak myslis ze bmw ti prinesie viac radosti tak chod do toho.. Mno, Stifler má tu výhodu, že může udělat bartelový obchod jak navrhuje PnR - ovšem, pokud by (třeba na BMW klubu) našel někoho, kdo by chtěl Peugeota . Jinak to bude muset udělat přes peníze. Stiflere:Nabídni k prodeji GTi a za stržené peníze kup BMW. To, že budeš nějaký čas GTi prodávat a nějaký čas BMW hledat je ti v celku jedno, nebo ne ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.