Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Přesně tak u 106 spíše celé rameno vyměnit-ale čep lze samostatně-je tam zalisovaný-dejte katalog Auto kelly-vyhledej si Peugot 106-u dílu bývají ilustační foto + popisy a uvidíte tam k prodeji samostatné čepy-tak to jde...

Odesláno
Původně zaslal: Jindras

Přesně tak u 106 spíše celé rameno vyměnit-ale čep lze samostatně-je tam zalisovaný-dejte katalog Auto kelly-vyhledej si Peugot 106-u dílu bývají ilustační foto + popisy a uvidíte tam k prodeji samostatné čepy-tak to jde...

Jak je to s těma ramenama na 106? Jsou dva typy--na jednom se

spodní kulák dá vyměnit a na druhém typu néé???Měnil jsem jen

ramena s nalisovaným (zabertlovaným) kulákem a ten samostatně vyměnit nejde...

Přitom na AutoKelly jsou kuláky i zvlášť--jak to teda je ???:)

Odesláno

Jde vyměnit.Musí se ymontovat celé rameno aby něco při manipulaci s ohněm neshořelo. Uložení čepu (rameno)nahřát nejlépe autogenem (ale slyšel jsem že to jde i letlampou) a čep dostal jednu ranku a byl venku.Pak jen namačknout nový a je hotovo.Dělal jsem to u starší 106 a u Citroen ax.Šlo to až překvapivě lehce.

Odesláno
Původně zaslal: mio

Jde vyměnit.Musí se ymontovat celé rameno aby něco při manipulaci s ohněm neshořelo. Uložení čepu (rameno)nahřát nejlépe autogenem (ale slyšel jsem že to jde i letlampou) a čep dostal jednu ranku a byl venku.Pak jen namačknout nový a je hotovo.Dělal jsem to u starší 106 a u Citroen ax.Šlo to až překvapivě lehce.

Ale vždyť ty čepy bývají uložené v silonovém pouzdře--co tam

jde nahřívat??? Myslel jsem,že nový čep se do ramene našroubu-

je,jako u 406 (tam do těhlice).

Odesláno

No samozřejmě že ten starý čep totálně shoří (vnitřek).Nový se tam namačkne až to vychladne.Nenahříval jsem to do ruda , jen trochu víc ohřát.

Odesláno
Původně zaslal: mio

No samozřejmě že ten starý čep totálně shoří (vnitřek).Nový se tam namačkne až to vychladne.Nenahříval jsem to do ruda , jen trochu víc ohřát.

Tak dík za vysvětlení... :papa

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ked som sa neoficialne učil u kamarata za automechanika stale mi hovoril : Kto chce hladá sposoby - Kto nechce hlada dovody ! A tak som skusal dokedy som nenasiel sposob. Pokial si to nerobil tak potrebuješ pomocnika.:papa

Odesláno

na 106 se dá kulák krásně vylisovat z ramena a nalisovet novej dělal jsem to na svém a pohoda... koupit rameno komplet je to rychlejší výměna ale o dost drašší a nechce to kupovat levný šit ....! doporučuju zn:moog

[upravil dne 11/11/08 luky106rolandgaros]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...