Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Pneu na mou 306  

1. 1. Pneu na mou 306

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Přemýšlím, jaké koupit pneu na zimu, mám rozměr 185/60 R14. Do užšího výběru jsem si vybrala Goodyear UG 7, které docela dost lidí chválí, ale zase na druhou stranu, se rychle sjíždí a nebo Barum Polaris 2, které mají udávaný vysoký nájezd km, ale jinak o nich nic moc nevím.

Tak co myslíte? :myslim

[upravil dne 20/10/08 Aluška]

Odesláno

Určitě doporučím ultragripy,měl jsem je na 306 a vyjel jsem na nich všude bez řetězů.Jednou jsem byl s kámošem na horách,měl na Balenu polaris2 a do mírnýho kopečka jsme ho museli roztlačovat,protože se na nich nerozjel.Ale zase na druhou stranu,kolik bývá poslední dobou sněhu,pokud nejezdíš na hory.:myslim

Odesláno

Polaris je standard, podívej na cenu: www.pneusky.cz: Polaris za 968, Goodyear za 1275

Při výběru dej pozor taky na rychlostní a hmotnostní index, dej podle TP.

[upravil dne 20.10.2008 P607Olda]

Odesláno

Barumky neskutečně hučí (zrovna tyhle) a úplně bezpečná jízda na nich taky moc neni (teda na sněhu a v břečce). Pokud ti nevadí hluk a nebudeš s nima moc jezdit po horách, jdi do Barumek, pokud chceš komfortnější a jistější jízdu na jakémkoliv povrchu, jdi do GY;)

Odesláno

První sadu zimních jsem měl Matadory MP58 a oproti současným Polariskám2 mi připadaly o dost lepší (i co se týká nájezdu)

I když, ono v téhle cenové kategorii je to prašť jako uhoď.

... a navíc, nevím, jak se v období cca 6 let měnila u jednotlivých výrobců receptura ;)

Odesláno
Původně zaslal: vix

já zase při couvání narážím do popelnic, takže parkuju tam, kde popelnice nejsou. :D

Tak nevim:myslim:myslim:myslim
Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

Polaris je standard, podívej na cenu: www.pneusky.cz: Polaris za 968, Goodyear za 1275

Při výběru dej pozor taky na rychlostní a hmotnostní index, dej podle TP.

[upravil dne 20.10.2008 P607Olda]

Na nejlevnější pneu mají goodyeary za 1099,- a barumky za 979,-, takže rozdíl není nějak velký. A co se týče rychlostního a hmotnostního indexu, to s mým autem není problém.

Odesláno

... a navíc, nevím, jak se v období cca 6 let měnila u jednotlivých výrobců receptura ;) Co jsem slyšel,tak u Barumek spíš k horšímu,aby nekonkurovali Continentalu.

Odesláno

Ani jedny jsem neměl možnost zkusit. Měl jsem jedny kormorány - nechci je ani zadarmo a na 307 brázdím české silnice na Firestone Winterhawk a nemůžu si stěžovat. Jinak třeba tátovy Debice Frigo byly na sněhu nedostižné - ovšem leda břečka o ničem :D:xvul

Ale k tématu. Pokud je rozíl nějakých 120 ,- tak bych volil GY nebo Dunlopy. Alespoň dle testů. :D

Odesláno

A co Continental WinterContact TS800? V letošních testech ADACu skončily na druhém místě a mají nejlepší hodnocení na mokré vozovce (obvykle můj případ, do hor moc nejezdím). Silně o nich uvažuju...

Odesláno

to to s tema barumkama je tak spatny na snehu? mel jsem omezeny finance a jsou proste nejlevnejsi a jeste jsem mel velkou slevu a mel jsem 4 za 3500 a to nez davat za nejaky super ojety,tak radsi novy nebo jsem udelal chybu,no ted uz je to stejne jedno!

Odesláno
Původně zaslal: Tommy306

rozhodně UG7..a nevím, kdes byla na tom, že se rychle sjíždí..já na nich najel za dvě zimy asi 25 tis. km a pak je prodal s cca 50% vzorkem

Já jsem na tom nikde nebyla, beru to podle hodnocení psané na internetu, GY mají psaný nájezd 15-20tis. km a barumky jednou tolik a dle hodnocení psáno samotnými uživateli, tak je to to stejné. Proto se ptám i tady na názory ostatních.

Odesláno
Původně zaslal: Fakir

A co Continental WinterContact TS800? V letošních testech ADACu skončily na druhém místě a mají nejlepší hodnocení na mokré vozovce (obvykle můj případ, do hor moc nejezdím). Silně o nich uvažuju...

Bych raději něco levnějšího, přece jenom finance jsou omezené, takže asi půjdu do těch GY, když myslíte, že jsou na tom Barumky tak špatně ;) .

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...