Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Plotny urcite neprehazuj, nemas sanci na uspech, prijdes o vsechny data a ani ti pak neuzanji reklamacku.

Elektronika by se prehodit dala.. ale ma to cenu? To o mrazak sem nevedel, bych necekal ze to disk prezije, ale asi prezil :super.

Rada s krizkem po funuse, ale ja vzdycky prvni mesic co mam v compu novy harddisk si nechavam komplet zalohu jeste na tom starem.

[upravil dne 20.10.08 Mitja]

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

aka: no jaký ty máš nešiky kámoše. :bojim

zadny kamose, ja ho neznala...blb! jediny stesti ze ho nepoznam....bych asi byla malounko nepricetna.... :nevim

Odesláno

když se unas zhroutil disk kolegovi s daty, pomohlo to poslat do odborny firmy. otázka na kolik si cenis data, záchrana 250GB dat vyšla na 12589,-Kč včetně DPH a nového 500GB disku.

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Původně zaslal: jirka639

co suchej led, nebo dusík, tím disk ochladíš aby se nepřehříval.

Jako polejvat, nebo ponořit? Jsi byl na Invexu viď:D:D:D:D:D

byl... nepopírám

Odesláno
Původně zaslal: jirka639

když se unas zhroutil disk kolegovi s daty, pomohlo to poslat do odborny firmy. otázka na kolik si cenis data, záchrana 250GB dat vyšla na 12589,-Kč včetně DPH a nového 500GB disku.

To uz sem mu tu nabizel taky. Nechce

Odesláno
Původně zaslal: aka

Miro, ja jo....stacil sikovnejsi spoluzak a lezel na zemi na kousky(disk, ne spoluzak) a byla to prace na par dni....

:D Tak to je jiná :) Mechanické poškození cestou \"šikovný spolužák\" jsem samozřejmě neměl na mysli :)

Já měl v tomhle zase šikovnou sestru. Ta formátovala diskety pouhým dotekem rukou. Ale jako fakt. Jí stačilo disketu jemně vzít do ruky a data na ní už nebyly...

Jednou si se mnou takhle nechtěl povídat disk od Maxtoru. Ten teda neměl lehkej život (ostatně jako většina mých disků), bežel 24/7 a neflákal se. Nějak sem ale neměl potřebu to řešit, asi na dva měsíce ho uložil na bezpečné a suché místo, pak si na něj vzpomněl a hle - funguje jak vyměněnej, od tý doby už víc jak rok.

Ono když ten disk mele z posledního, úlohy typu defrag mu asi dvakrát na životnosti nepřidají :)

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

................................Ono když ten disk mele z posledního, úlohy typu defrag mu asi dvakrát na životnosti nepřidají :)

Nj, jenže kdo měl poznat že mele z posledního, byl jen nějakej zpomalenej při prohlížení fotek, no
Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Ještě sem nepotkal disk, kterej by ze dne na den bez varování odešel takovým způsobem, že by z něj data při troše snahy nešly dostat.

Já jo, několikrát. :) Jinak doporučuju hlavně u nových disků kontrolovat výskyt sector reallocations, protože to může být docela dobré varování před selháním. :)

Odesláno

před lety mi taky odešel disk - a jelikož mi na datech hodně zálželo, dal jsem ho specializovaný firmě (samozřejmě žádný pokusmani, prostě chlapík co hned věděl) a tam mi z něj vyloupal co jsem potřeboval. dělal to sice půl dne, a nakonec jsem mu zaplatil jenom dvě hodiny, což bylo asi 1600. říkal mi, že kdybych se v tom nevrtal těma prográmkama na záchranu dat, tak to mohlo bejt hned.

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Původně zaslal: Pata

stahuju fotaaa :D

Máš pod chladničkou lavór? Ja len aby ti ju to nerozmrazilo... :D

tahle je samorozmrazovaci, nebo jak se tomu nadava :cool::D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...