jirka639 Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 co suchej led, nebo dusík, tím disk ochladíš aby se nepřehříval. Citovat
Mitja Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 Plotny urcite neprehazuj, nemas sanci na uspech, prijdes o vsechny data a ani ti pak neuzanji reklamacku. Elektronika by se prehodit dala.. ale ma to cenu? To o mrazak sem nevedel, bych necekal ze to disk prezije, ale asi prezil . Rada s krizkem po funuse, ale ja vzdycky prvni mesic co mam v compu novy harddisk si nechavam komplet zalohu jeste na tom starem. [upravil dne 20.10.08 Mitja] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 Původně zaslal: jirka639 co suchej led, nebo dusík, tím disk ochladíš aby se nepřehříval. Jako polejvat, nebo ponořit? Jsi byl na Invexu viď:D:D:D:D Citovat
aka Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 Miro, ja jo....stacil sikovnejsi spoluzak a lezel na zemi na kousky(disk, ne spoluzak) a byla to prace na par dni.... Citovat
aka Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 Původně zaslal: Kurt aka: no jaký ty máš nešiky kámoše. zadny kamose, ja ho neznala...blb! jediny stesti ze ho nepoznam....bych asi byla malounko nepricetna.... Citovat
jirka639 Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 když se unas zhroutil disk kolegovi s daty, pomohlo to poslat do odborny firmy. otázka na kolik si cenis data, záchrana 250GB dat vyšla na 12589,-Kč včetně DPH a nového 500GB disku. Citovat
jirka639 Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: jirka639 co suchej led, nebo dusík, tím disk ochladíš aby se nepřehříval. Jako polejvat, nebo ponořit? Jsi byl na Invexu viď:D:D:D:D byl... nepopírám Citovat
Guest M-A-X Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 Původně zaslal: jirka639 když se unas zhroutil disk kolegovi s daty, pomohlo to poslat do odborny firmy. otázka na kolik si cenis data, záchrana 250GB dat vyšla na 12589,-Kč včetně DPH a nového 500GB disku. To uz sem mu tu nabizel taky. Nechce Citovat
MirasCC Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 Původně zaslal: aka Miro, ja jo....stacil sikovnejsi spoluzak a lezel na zemi na kousky(disk, ne spoluzak) a byla to prace na par dni.... Tak to je jiná Mechanické poškození cestou \"šikovný spolužák\" jsem samozřejmě neměl na mysli Já měl v tomhle zase šikovnou sestru. Ta formátovala diskety pouhým dotekem rukou. Ale jako fakt. Jí stačilo disketu jemně vzít do ruky a data na ní už nebyly... Jednou si se mnou takhle nechtěl povídat disk od Maxtoru. Ten teda neměl lehkej život (ostatně jako většina mých disků), bežel 24/7 a neflákal se. Nějak sem ale neměl potřebu to řešit, asi na dva měsíce ho uložil na bezpečné a suché místo, pak si na něj vzpomněl a hle - funguje jak vyměněnej, od tý doby už víc jak rok. Ono když ten disk mele z posledního, úlohy typu defrag mu asi dvakrát na životnosti nepřidají Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 Původně zaslal: MirasCC ................................Ono když ten disk mele z posledního, úlohy typu defrag mu asi dvakrát na životnosti nepřidají Nj, jenže kdo měl poznat že mele z posledního, byl jen nějakej zpomalenej při prohlížení fotek, no Citovat
Pata Odesláno 20. říjen 2008 Autor Odesláno 20. říjen 2008 ehm... Miras jiste poznava svoji desku :D:D:D Citovat
MirasCC Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 :D Mazec A jak se daří? [upravil dne 20/10/08 MirasCC] Citovat
Pata Odesláno 20. říjen 2008 Autor Odesláno 20. říjen 2008 Miras: zatim to bezi bez problemu, misty 30Mbps :o:o Citovat
Fakir Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 Původně zaslal: MirasCC Ještě sem nepotkal disk, kterej by ze dne na den bez varování odešel takovým způsobem, že by z něj data při troše snahy nešly dostat. Já jo, několikrát. Jinak doporučuju hlavně u nových disků kontrolovat výskyt sector reallocations, protože to může být docela dobré varování před selháním. Citovat
Pata Odesláno 20. říjen 2008 Autor Odesláno 20. říjen 2008 Tak... ja ted jenom doufam, ze neodejde ten disk, na ktery to kopiruju Citovat
urdemala Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 před lety mi taky odešel disk - a jelikož mi na datech hodně zálželo, dal jsem ho specializovaný firmě (samozřejmě žádný pokusmani, prostě chlapík co hned věděl) a tam mi z něj vyloupal co jsem potřeboval. dělal to sice půl dne, a nakonec jsem mu zaplatil jenom dvě hodiny, což bylo asi 1600. říkal mi, že kdybych se v tom nevrtal těma prográmkama na záchranu dat, tak to mohlo bejt hned. Citovat
AnotherOne Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 Původně zaslal: Pata stahuju fotaaa Máš pod chladničkou lavór? Ja len aby ti ju to nerozmrazilo... Citovat
Pata Odesláno 20. říjen 2008 Autor Odesláno 20. říjen 2008 Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: Pata stahuju fotaaa Máš pod chladničkou lavór? Ja len aby ti ju to nerozmrazilo... tahle je samorozmrazovaci, nebo jak se tomu nadava Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.