Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
ty se snad nesměly zatmavovat nikdy pokud to nebylo z výroby,nebo nechat pokovit...

Ale ano smějí, jen teď nevím ty procenta ,,tzv.propustnost. ,, zadní okna samožřejmě jak uhel, ale přední snad jen 15 procent .. .? Teď fakt nevím, optám se na to kamaráda, kterej to chce zařídit od jedný firmy. Při větším počtu aut dávají slevu a i přijedou na místo kam si člověk řekne :) Zatím máme 3 auta jistá. Až by to bylo aktualní tak to tu hodím na fórko kdo by měl zájem a někde by se to udělalo. Sleva je znát. asi 1500 na osobu. + přijedou ;)

Odesláno

Charlie 1 asi myslí čelní sklo a vy asi myslíte přední boční skla. Přední boční mohou být potažena fólií, ale čelní, mam ten dojem, nesmí bejt s fólií.:myslim

Odesláno
Charlie 1 asi myslí čelní sklo a vy asi myslíte přední boční skla. Přední boční mohou být potažena fólií, ale čelní, mam ten dojem, nesmí bejt s fólií.:myslim

Ha ! Tak pokud je to myšleno takto, tak to potom jóó :) Já se bavím o bočních oknech :) Ale jako přední ani nevadí, jak máš zatmavené boky + zadek tak do auta neni moc vidět ani ze předu ;)

PS: Přední ( čelní ) okno NESMÍ být zatmaveno :) ostatní okna ANO.

Odesláno

Ericce, nech se překvapit, ale budou to spíše jen drobnosti, 406 je pěkná tak jak je, stačí jen pár detailů k dokonalosti:D

Stiflere, pěkný fotečky, u sedana je vážně vzadu to ET 12 optimální, kombík to má trochu utopený:( ( viz foto)

Charlie, pěkný auto, to neva že zatím není na ALU, však si taky jednou koupíš:D:aut

Jinak ty poklice mám taky, ale na zimu, moc 406 sluší;)

post-11826-14109616770141_thumb.jpg

Guest Džůny
Odesláno

Taky jsem měl na mysli boční. A věděl jsem, že donedávna bylo povoleno jen malé zatmavení a teď jsem někde četl, že se na přední boční nesmí dávat vůbec. Možná ale mystifikuju, musím se na to poptat víc.

Rozdíl vpředu/vzadu by mi nevadil, kdyby nebyl do očí bijící, kamarád to tak na autě má už od výroby a vypadá to dobře. Mimo to, ani dozadu bych nechtěl \"uhel\", vypadá to nepřirozeně a divně, z mého pohledu.

MadVlkodlak: Díky moc za pochvalu, ale na fotkách vypadá líp než ve skutečnosti. :D Bude to opravdu chtít spoustu práce na estetice, aby byla hezká. Ale to až po rozvodech, pružinách, krokáči, čepech a spoustě dalších věcí. Takže bůhví kdy. No a jak je to s tou slevou na folie? :) Možná bych se přidal. Ale Prahu mám daleko, leda že by se to provedlo kolem 11.6., to jedu k Praze na Maidny. :myslim

[upravil dne 18/4/11 21:12 Džůny]

Odesláno

Stiflere, přesně to jsem taky říkal, že by to 10mm podložky vyřešily:D

Ještě uvidíme, zase nechci kvůli policajtům, a tak moc to vidět není, ale jak jsem psal, uvidíme:aut

Odesláno
Taky jsem měl na mysli boční. A věděl jsem, že donedávna bylo povoleno jen malé zatmavení a teď jsem někde četl, že se na přední boční nesmí dávat vůbec. Možná ale mystifikuju, musím se na to poptat víc.

Rozdíl vpředu/vzadu by mi nevadil, kdyby nebyl do očí bijící, kamarád to tak na autě má už od výroby a vypadá to dobře. Mimo to, ani dozadu bych nechtěl \"uhel\", vypadá to nepřirozeně a divně, z mého pohledu.

MadVlkodlak: Díky moc za pochvalu, ale na fotkách vypadá líp než ve skutečnosti. :D Bude to opravdu chtít spoustu práce na estetice, aby byla hezká. Ale to až po rozvodech, pružinách, krokáči, čepech a spoustě dalších věcí. Takže bůhví kdy. No a jak je to s tou slevou na folie? :) Možná bych se přidal. Ale Prahu mám daleko, leda že by se to provedlo kolem 11.6., to jedu na Maidny. :D

Datum přesně zatím nevím :) Nijak převratná částka to sice není, ale jak píšeš, vždy se najde něco co auto potřebuje víc :) Jinak doufám že se smějí přední boční okna. Jinak by z téhle akce nic nebylo. Tak s tím uhlem jsem to přehnal, ale dozadu bych chtěl aby nebylo vidět vůbec. Ovšem aby to vypadalo dobře, nechám si pak od nich poradit. Někdo to má černý jak prase a vypadá to blbě :D Ale dosti lidí to má tak akorát na hranici a vypadá to skvěle !

Až bysme se chystali na ty folie. Hodim to sem na fórko a vše by se dohodlo :) Napíšů kamarádovi email a postnu sem cenu bez slevy a za kolik aut dávaj takovou a takovou slevu :) Místo by se tedy taky upřesnilo. Momentálně jsme ,,dohodnuti,, že by to bylo u něj na dvoře, ale tam by se víc jak tři auta nevešla :) Takže až budu vědět víc, udělám samostatné vlákno :)

[upravil dne 18/4/11 20:18 MadVlkodlak]

Guest Džůny
Odesláno

MadVlkodlak: Super, tak pak kdyžtak pošli SZ, je možné že bych to vlákno v té záplavě dalších minul. :D No taky doufám že se smí předek, i když já bych asi nechal mírně udělat i zadní, i kdyby se to na přední nesmělo.

Ony mají zadní zatmavená okna celkem praktické využití. :D Nejedna slečna potvrdí. A máš pravdu, že když se to udělá tak akorát tak to vypadá perfektně.

Odesláno
MadVlkodlak: Super, tak pak kdyžtak pošli SZ, je možné že bych to vlákno v té záplavě dalších minul. :D No taky doufám že se smí předek, i když já bych asi nechal mírně udělat i zadní, i kdyby se to na přední nesmělo.

Ony mají zadní zatmavená okna celkem praktické využití. :D Nejedna slečna potvrdí. A máš pravdu, že když se to udělá tak akorát tak to vypadá perfektně.

Slečna :D Proč myslíš že zatmavuju :D Tak pak SZ až to zjistím :)

Odesláno

mel jsem zatmavene u minuleho auta a bylo to super! ale uz do toho nejdu zaprve predni okna uz jsou z vyroby na max nebo tesne u max. navic i sebelepsi folie se poskrabou. a v zahranici se muze stat pokud neuvidi na ridice ze te vytahnou z auta a mas problem

Odesláno

Džůny : Tak jak sem včera řikal, že jsem tu tvou barvu na 406 ještě neviděl na vlastní oči, tak hned jak sem ráno vylezl z baráku tak jela okolo mě :D :D :D

Čakom : Doposud se mi tvoje 406 hodně zamlouvala, jak jsem ti i do tohoto topicu psal :) Ale ty samolepky děs běs hele :D To mi přijde jak ty hopíci co jim je 18. a dostanou od fotříka Golfa 4ku a lepěj si tam ty úchylný samolepky :D

Odesláno

jo tak to bych dal asi dozadu podložku 1cm max 2cm dle předních kol aby to bylo cca nastejno. jo tak se nechám překvapit :)

Ericce, nech se překvapit, ale budou to spíše jen drobnosti, 406 je pěkná tak jak je, stačí jen pár detailů k dokonalosti:D

Stiflere, pěkný fotečky, u sedana je vážně vzadu to ET 12 optimální, kombík to má trochu utopený:( ( viz foto)

Charlie, pěkný auto, to neva že zatím není na ALU, však si taky jednou koupíš:D:aut

Jinak ty poklice mám taky, ale na zimu, moc 406 sluší;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...