Vítek1 Odesláno 16. duben 2011 Odesláno 16. duben 2011 tady jsem nasel stranky http://www.autovyfuky-dworak.cz/index.php Citovat
Šalda Odesláno 16. duben 2011 Odesláno 16. duben 2011 Tak to vypadá taky v pohodě, jen se obávám že tady už budou ceny někde úplně jinde, ale za zeptání nic nedáš Citovat
Vítek1 Odesláno 16. duben 2011 Odesláno 16. duben 2011 no nevim spis se bojim ze ceny budou OK ale kvalita aby nebyla horsi dela Polmostrow coz je jakejsi polskej zmetek ale uz jsem je slysel od par lidi chvalit tak nevim ale jak to bude aktualni zkusim mu cinknout Citovat
Stifler Odesláno 17. duben 2011 Odesláno 17. duben 2011 Včera jsem si trošku hrál s autem. Po bouračce mé přítelkyně se srnkou v loňském březnu mi prasknul přední rámeček registrační značky (klubový z e-shopu), pak jsem měl RZu přidělanou jen šroubama a pak mi tam dal servisák svou reklamní podložku, která se mi tam nelíbila. Tak jsem to vyřešil trošku jinak a zároveň i vzadu, tam byla klubová podložka už vyšisovaná, tak jsem to vyřešil jednotně a řekl bych, že to vypadá mnohem líp. Přední RZu jsem musel ještě trochu dobarvit - některá čísla byla částečně setřená (viditelné spíše jen zblízka) a musel jsem jí trošku vyklepat - byla ještě zvlněná od srážky. Obě RZy jsem vyčistil technickým benzínem a vypadají jako nové (až na tu přední, tam je pár prasklin v reflexním laku a je stále trošku zvlněná - líp už to srovnat nepůjde). Auto jsem po úpravě jen umyl, není naleštěno. To si nechám na větší teplo. Výsledek je takový: Předek před (28. března 2010): A předek nyní po mém \"zásahu\": Zadek před: Rámeček byl ve viditelné části značně vyšisovaný, což na Luciferce vypadalo už dost divně. A zadek nyní po mém \"zásahu\": [upravil dne 17/4/11 11:00 Stifler] Citovat
Stifler Odesláno 17. duben 2011 Odesláno 17. duben 2011 čakom: Díky za pochvalu a moooooc děkuju za ty šrouby s čepičkama! Moc jsi mi pomohl. Citovat
Qcko Odesláno 17. duben 2011 Odesláno 17. duben 2011 Mas to paradne, skoda ze u nas je to zakazane Citovat
Guest Scratch Odesláno 17. duben 2011 Odesláno 17. duben 2011 ja bych tak nutne potreboval tazny, ale kdyz na to tak koukam, tak ho zase uz tolik nepotrebuju. Proc to neudelali inzenyri trosku lepe, trosku vice schovane? Stifler: zadek peknej, vc. znacku Citovat
h4wk3y Odesláno 17. duben 2011 Odesláno 17. duben 2011 On by Stifler taky rad dal to tazny dolu Citovat
Péťa Odesláno 17. duben 2011 Odesláno 17. duben 2011 Tažný je praktická věc. Já bych ho nesundával ani náhodou. Pěkně tlumí nárazy Také RZ bez podložek je věc praktická - jen tak ji poláci neukradnou a hůř se ztrácí. Až budu mít podložky dolámané, tak je taky na auto nedám. Jen tím přijdu o jediný symbol příslušnosti ke klubu Na Mazdičce už nejsou... Citovat
Vítek1 Odesláno 17. duben 2011 Odesláno 17. duben 2011 tazne tlumi narazy? spis je rovnou prenasi na nose casti auta! [upravil dne 17/4/11 12:24 Vítek1] Citovat
Stifler Odesláno 17. duben 2011 Odesláno 17. duben 2011 Scratch: Díky za chválu. Jak píše h4wk3y, tažný chci dát dolu, ale na to by asi ani tvoje silné medvědí paže nestačily, aby se silou přerval zámek tažnýho...koneckonců to můžeme někdy na tvé chaloupce vyzkoušet, jakou máš sílu. Tady to řeším: http://www.peugeot-club.com/topic/64249-pujde-mi-jeste-nekdy-sundat-tazne-zarizeni/ Peta: Já bych běžně tažné radši na autě nenechával. Nikdy nevíš, kdo za tebou nedobrzdí a narve ti kouli až do kufru s tim, že to to ohne třeba nápravnici nebo prostě místa, kde je tažný uchycený k autu a mohou vzniknout i další následné škody na autě, který by bez tažnýho MOŽNÁ takovou škodu neudělalo. Edit: Vítek1: Byl jsi rychlejší, než jsem ten svůj příspěvek dopsal. Ale příště nárazy. [upravil dne 17/4/11 12:06 Stifler] Citovat
Vítek1 Odesláno 17. duben 2011 Odesláno 17. duben 2011 jejej jejak me ujelo [upravil dne 17/4/11 12:23 Vítek1] Citovat
Vítek1 Odesláno 17. duben 2011 Odesláno 17. duben 2011 dekuji, snazim se to drzet v co nejlepsim stavu ale na sidlisti je to peklo mam novej lak na kapote prednim narazniku prave casti zadniho narazniku na levem zadnim blatniku a na pravem zadnim lemu. a uz tam mam zase sramy takove ty tecky do zakladu, aspon jsem je zatukal takovou tou opravnou tycinkou. a taky me pekne stve plast vedle multifunkcniho displeje bylo tam kdysi HF a mam v tom nasroubovane 2 sroubky. jinak vse puvodni stav nic nedobastlenyho. Citovat
m.sigr Odesláno 17. duben 2011 Odesláno 17. duben 2011 Jenom tohle mi nedává spát,ale snad už se to brzo vyřeší Citovat
Charlie 1 Odesláno 17. duben 2011 Odesláno 17. duben 2011 někdo to tam bastlil a neudělal to pořádně!všechno dolů a udělat to pořádně... Citovat
Šalda Odesláno 17. duben 2011 Odesláno 17. duben 2011 Vítku, pěkný mr.sigr: Jak píše Charlie, pořádně to zbrousit pryč, snad pod tím nebude díra:myslim A pořádně to udělat:papa Jinak pěkný autí i kolečka:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.