Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no nevim spis se bojim ze ceny budou OK ale kvalita aby nebyla horsi dela Polmostrow coz je jakejsi polskej zmetek ale uz jsem je slysel od par lidi chvalit tak nevim ale jak to bude aktualni zkusim mu cinknout

Odesláno

Včera jsem si trošku hrál s autem. Po bouračce mé přítelkyně se srnkou v loňském březnu mi prasknul přední rámeček registrační značky (klubový z e-shopu), pak jsem měl RZu přidělanou jen šroubama a pak mi tam dal servisák svou reklamní podložku, která se mi tam nelíbila. Tak jsem to vyřešil trošku jinak a zároveň i vzadu, tam byla klubová podložka už vyšisovaná, tak jsem to vyřešil jednotně a řekl bych, že to vypadá mnohem líp. Přední RZu jsem musel ještě trochu dobarvit - některá čísla byla částečně setřená (viditelné spíše jen zblízka) a musel jsem jí trošku vyklepat - byla ještě zvlněná od srážky. Obě RZy jsem vyčistil technickým benzínem a vypadají jako nové (až na tu přední, tam je pár prasklin v reflexním laku a je stále trošku zvlněná - líp už to srovnat nepůjde). Auto jsem po úpravě jen umyl, není naleštěno. To si nechám na větší teplo. ;) Výsledek je takový:

Předek před (28. března 2010):

dsc03612t.jpg

A předek nyní po mém \"zásahu\":

dsc03934a.jpg

dsc03927a.jpg

dsc03926a.jpg

Zadek před:

dsc03929e.jpg

Rámeček byl ve viditelné části značně vyšisovaný, což na Luciferce vypadalo už dost divně. :nevim

dsc03931a.jpg

A zadek nyní po mém \"zásahu\":

dsc03949a.jpg

dsc03942a.jpg

dsc03937a.jpg

[upravil dne 17/4/11 11:00 Stifler]

Guest Scratch
Odesláno

ja bych tak nutne potreboval tazny, ale kdyz na to tak koukam, tak ho zase uz tolik nepotrebuju. Proc to neudelali inzenyri trosku lepe, trosku vice schovane? Stifler: zadek peknej, vc. znacku :)

Odesláno

Tažný je praktická věc. Já bych ho nesundával ani náhodou. Pěkně tlumí nárazy ;)

Také RZ bez podložek je věc praktická - jen tak ji poláci neukradnou a hůř se ztrácí. Až budu mít podložky dolámané, tak je taky na auto nedám. Jen tím přijdu o jediný symbol příslušnosti ke klubu :( Na Mazdičce už nejsou...

Odesláno

Scratch: Díky za chválu. Jak píše h4wk3y, tažný chci dát dolu, ale na to by asi ani tvoje silné medvědí paže nestačily, aby se silou přerval zámek tažnýho...koneckonců to můžeme někdy na tvé chaloupce vyzkoušet, jakou máš sílu. :D

Tady to řeším: http://www.peugeot-club.com/topic/64249-pujde-mi-jeste-nekdy-sundat-tazne-zarizeni/

Peta: Já bych běžně tažné radši na autě nenechával. Nikdy nevíš, kdo za tebou nedobrzdí a narve ti kouli až do kufru s tim, že to to ohne třeba nápravnici nebo prostě místa, kde je tažný uchycený k autu a mohou vzniknout i další následné škody na autě, který by bez tažnýho MOŽNÁ takovou škodu neudělalo. ;)

Edit: Vítek1: Byl jsi rychlejší, než jsem ten svůj příspěvek dopsal. :) Ale příště nárazy. ;)

[upravil dne 17/4/11 12:06 Stifler]

Odesláno

dekuji, snazim se to drzet v co nejlepsim stavu ale na sidlisti je to peklo :( mam novej lak na kapote prednim narazniku prave casti zadniho narazniku na levem zadnim blatniku a na pravem zadnim lemu. a uz tam mam zase sramy takove ty tecky do zakladu, aspon jsem je zatukal takovou tou opravnou tycinkou. a taky me pekne stve plast vedle multifunkcniho displeje bylo tam kdysi HF a mam v tom nasroubovane 2 sroubky. jinak vse puvodni stav nic nedobastlenyho.

Odesláno

Vítku, pěkný:super

mr.sigr: Jak píše Charlie, pořádně to zbrousit pryč, snad pod tím nebude díra:myslim

A pořádně to udělat:papa

Jinak pěkný autí i kolečka:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...