Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak dnes jsem si s autem trosku pohral, poradne ho povysaval, vycistil interier, umyl samponem a vydrhnul kola :) Takze predpokladam ze zitra bude prset :D

190420101373.th.jpg

190420101371.th.jpg

190420101367.th.jpg

Odesláno

a etě jednu. Důvod proč jsem si po půlročním hledání vybral právě Lucifera: jedinej odstín, kde zadní světla splývají s kastlí a to se mi děsně líbí...

[upravil dne 20/4/10 hugo.v.r.]

Odesláno

hugo.v.r. ja mam tiez cervenu a mne sa zase zadne svetla nepacia,lebo niesu viditelne :( vidis kazdy ma iny vskus :) ale najkrasia farba je podla mna cierna!! :) ale inak pekne auto.skus dat foto a z vnutra

Odesláno
Původně zaslal: martis

hugo.v.r. ja mam tiez cervenu a mne sa zase zadne svetla nepacia,lebo niesu viditelne :( vidis kazdy ma iny vskus :) ale najkrasia farba je podla mna cierna!! :) ale inak pekne auto.skus dat foto a z vnutra

Foto zevnitř jsem ještě nedělal, pokusím se o víkendu.

Světla podle mýho vkusu nemusí být vidět, až když v nich ožijou žárovky, zasvítí prostě nějakej kus zadku :-)

Pravda je, že na černý fáro bych hned dal čirý lampy, to se mi líbí moc. Ale mně se tahle červená taky hodila i ke kytaře, tak jsem prostě sháněl Lucifera ;)

Odesláno

šaldo třes se:D;) chróm kliky jsou už na ceste :super teším se jak díte na dort :D už se mi nebudeš vysmívat :D leda se budeme společne ostatním, že jich nemějí. o víkendu by sem je měl měnit ovšem když stihnou do víkendu přijed. pak sem hodím foto nebo do sekce >tuning >Ako vyzera vas interier 406

Původně zaslal: Šalda

Pěknej hlídač:D

Co to tam máš za kolečka?? To sou 17\" ??

[upravil dne 22/4/10 Ericce]

[upravil dne 22/4/10 Ericce]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...