Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

FALC: pokud ti to stačí takhle tak něco mám vyfocený ještě:

post-984-0-17245700-1462784007_thumb.jpg

post-984-0-48955700-1462784036_thumb.jpg

post-984-0-34662100-1462784054_thumb.jpg

Detail Masky myslíš takto ? :

post-984-0-16810900-1462784304_thumb.jpg

Upraveno uživatelem John
Odesláno

Zdravym Vás páni. Potreboval by som zistit niekoho okolo PD kto sa tomu rozumie a ma original diagnostiku na Peugeot 406 r. 2003 lebo potreboval by som zistit nejaké veci okolo auta a nastaviť nejake veci

Ďakujem... Kľudne napíšte SS

Odesláno

John: tohle je přesně to co jsem myslel :-) ten výfuk vypadá fakt suprově, to si dodělával jenom koncovku? A k masce, ten znak Hdi si něčím natřel nebo stříkl ? mimochodem hezká barva auta :super

Odesláno

FALC: jj je jen dodělaná (navařená) koncovka. Na novým koncovým dílu od MTS jsem uříznul koncovku co byla tzv. zahnutá dolu.  Jinak nápis na masce je potahnutý folii od kamaráda. Jinak díky barva je taková neokoukaná a je jich málo.

Odesláno

Sakra to vypadá ještě líp. Nechci tedy nikomu říkat jak a co je hezčí. Ale tyhle alu mi připadají daleko fešnější než ty co tam máš teď.

Odesláno

FALC: ty Ouragany šly pryč jen z důvodu, že jsem musel mít podložky kvuli 4pístkům z coupé. Ty co mám na autě teď na léto tzv klasika z coupé nikdy nebyl úplně můj šálek ale je to jen z hlediska, že nejsou potřeba podložky pod kola. V budoucnu mám v plánu nechat Hoggary kola z coupé na léto a tyhle nechat už jen na zimu. 

• O 2 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno (upraveno)

Nový rozvody+vodní pumpa dále až na pružiny s tlumiči(sériové už mám doma) od nového roku snad všechny díly podvozku,nové letní gumy AVON taková trochu neznámá možná značka ale chtěl jsem to zkusit a zatím žádnej problém z R14 jsem nasadil R15 zatím teda plecháče protože nějaký slušný origo.alu jsem nesehnal ale i tak to vypadá lépe jako se 14 taková nízká šalina :D navíc na těch 14 to místy při vyšší rychlosti vypadalo že člověk doletí někam do strany i na těch 15 je to pocitově tak o dvě úrovně výše než to bylo co se týče řízení.Dále chci udělat brzdy (kotouče) a trochu hodit do pěknýho stavu nějakou rez na podvozku.Dále mě leží doma nové světlo rozleštění je na prd a palubka z new až bude čas musím konečně vyměnit a v plánu ještě sehnat černý sedáky bud i látka nebo polokůže z new a hlavně dořešit centrál zatím se mě nedaří nikde sehnat přijímač s klíčkem.

579615d87fc2d_406(1).jpg.01b45535a26f1911560cf7a5dc8d041c.jpg

579615d9424e4_406(2).jpg.9f8fcdc2f7a8bc050365a6bbc54447fd.jpg

Upraveno uživatelem Nick406
  • O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...