Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

BLIKÁNÍ VŠEMI 4 BLINKRY VÝSTRAŽNĚ.

Recommended Posts

Odesláno

NEVÍM JAK TO JDE U JINÝCH PAŽOUTŮ ,(A PROTO MĚ TO ZAJÍMÁ) PROTOŽE MĚ TO VŽDYCKY VYPNE PO URČITÉM

INTERVALU A PAK TO ZASE JEDE.A JEŠTĚ BY MĚ ZAJÍMALO JESTLI NĚKDO NEZKOUŠEL NA BLINKRY PŘIPOJIT PŘERUŠOVAČ S PÍPÁKEM JAK TO BÝVALO U ŠKODOVEK,PROTOŽE KDYŽ SI NAPOLOHUJEŠ VOLANT TAK TO VYM.FRANTÍCI TAK,ŽE NIC NÉVIDÍŠ A PŘI ZAPNUTÉM RÁDIU ANI NESLYŠÍŠ.ZKRÁTKA TO VYMAKALI MACHŘI ZE ZEMĚ GALSKÉHO KOHOUTA....:D :D :D

Odesláno

Bara - Tvé problémy bych fakt chtěl mít.

Obě dvě vlákna vypadají, jako by je prožil malý školák a ne člověk, který získal řidičák

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Obě dvě vlákna vypadají, jako by je prožil malý školák a ne člověk, který získal řidičák

Plně souhlasím.

Sleduju obě vlákna a nestačím se divit:D

[upravil dne 19.10.2008 čakom]

Odesláno
Původně zaslal: čakom

Plně souhlasím.

...a pak se má člověk na silnici cítit bezpečně... :D

Odesláno
Původně zaslal: kupák

Původně zaslal: čakom

Plně souhlasím.

...a pak se má člověk na silnici cítit bezpečně... :D

JJ.

To co vidím jezdit po silnici a nějaký předjížděcí manévry řidičů jsou o život. Neříkám o sobě že jsem dokonalej řidič ale když vidím jak předjíždí nějaká 1,0 autobus a v protisměru jede auto:bojim

Odesláno

JE MĚ TO JASNÉ SYTÝ HLADOVÉMU NEVĚŘÍ.KDYŽ MĚ TEN KŘÁP JEZDIL TAKY MĚ TO BYLO VŠECHNO VOLNÉ JENŽE VČERA VEČER MĚ TO PŘESTALO PEZ VÝSTRAHY JET V MÍSTĚ KDE LIŠKY DÁVAJÍ DOBROU NOC A JAK NA POTVORU VŠICHNI KOMU JSEM ZAVOLAL (ČEST VYJÍMKÁM,JEDNA MĚ ODTÁHLA) UŽ ZAČALY CHLASTAT JAKO KDYBY V TÝHLE ZEMI TO BYLO NA POVEL A ZE ŽALU NAD NAŠÍ SITUACÍ A ABY TO DO MĚ NENAPRALI TAK JSEM PUSTIL VÝSTRAŽNÉ A CHVÍLI FACHČILY A CHVÍLI NE.JELIKOŽ TUHLETU Hdi STUDNU NA PRACHY MÁM TEPRVE 2 MĚSÍCE A BYLO MĚ TO VYCHVALOVÁNO TAK JEŠTĚ NEZNÁM VEŠKERÉ ZRADY TOHODLE AUTÍ.NECHTĚLO SE MĚ PROKOUSÁVAT MARASTEM NA NETU NEŽ SE K NĚČEMU DOHRABU TAK JSEM HODIL DOTAZ.A JÁ SI ZASE POČKÁM NA TY TVOJE PROBLÉMY MEDVĚDE TO SI PIŠ.:D

Odesláno

Proč mám pocit ,že se ti ubližuje:myslimA proč píšeš Caps Lokem,to abys zdůraznil to co chceš tady ventilovat?:myslim

:bacha:bacha:bacha

Odesláno
Původně zaslal: bara

JE MĚ TO JASNÉ SYTÝ HLADOVÉMU NEVĚŘÍ.KDYŽ MĚ TEN KŘÁP JEZDIL TAKY MĚ TO BYLO VŠECHNO VOLNÉ JENŽE VČERA VEČER MĚ TO PŘESTALO PEZ VÝSTRAHY JET V MÍSTĚ KDE LIŠKY DÁVAJÍ DOBROU NOC A JAK NA POTVORU VŠICHNI KOMU JSEM ZAVOLAL (ČEST VYJÍMKÁM,JEDNA MĚ ODTÁHLA) UŽ ZAČALY CHLASTAT JAKO KDYBY V TÝHLE ZEMI TO BYLO NA POVEL A ZE ŽALU NAD NAŠÍ SITUACÍ A ABY TO DO MĚ NENAPRALI TAK JSEM PUSTIL VÝSTRAŽNÉ A CHVÍLI FACHČILY A CHVÍLI NE.JELIKOŽ TUHLETU Hdi STUDNU NA PRACHY MÁM TEPRVE 2 MĚSÍCE A BYLO MĚ TO VYCHVALOVÁNO TAK JEŠTĚ NEZNÁM VEŠKERÉ ZRADY TOHODLE AUTÍ.NECHTĚLO SE MĚ PROKOUSÁVAT MARASTEM NA NETU NEŽ SE K NĚČEMU DOHRABU TAK JSEM HODIL DOTAZ.A JÁ SI ZASE POČKÁM NA TY TVOJE PROBLÉMY MEDVĚDE TO SI PIŠ.:D

Zkusit hledání. Jinak trpělivost růže přináší:myslim;) Pokud to slouží, tak je vše v pořádku, ale běda, když to nejde, tak je to najednou křáp!! Nejsi sám, co zažil takovou situaci a ať je jednolo o známou či méně známou značku vozidla.

Odesláno
Původně zaslal: Pata

Boze muj :roll:roll:roll:roll:roll

Moje slova.

Pane bože, do čehos to duši dal.

PROTOŽE MĚ TO VŽDYCKY VYPNE PO URČITÉM

INTERVALU A PAK TO ZASE JEDE

V tom problém nehledej, to je tak správně. Ty světla určitý interval svítí, pak zase ne a zase dokola. Říká se tomu blikání, od toho blikače. :aut Nebo, že by ne? :myslim

Původně zaslal: bara.A JEŠTĚ BY MĚ ZAJÍMALO JESTLI NĚKDO NEZKOUŠEL NA BLINKRY PŘIPOJIT PŘERUŠOVAČ S PÍPÁKEM JAK TO BÝVALO U ŠKODOVEK,

Proboha, u kterých??? Navíc píšeš o havarijkách, kde ti červeně bliká i jejich tlačítko. A u normálních se ti zase samy vypnou při srovnání volantu, takže zase o starost míň.

2all: už ho nechme, on se umlátí sám. :bacha

[upravil dne 21/10/08 Kdo]

Odesláno

ROZHODNĚ SE UMLÁTÍTE SAMI SE SEBOU A NEBO MEZI SEBOU :aut.TO ŽE PÍŠI VELKÝM PÍSMEM JE PŘEBA PRO TO,ŽE KDYŽ VŠICHNI SKOČÍ DO STUDNĚ TAK ZROVNA JÁ NE.A NĚKTEŘÍ JEDINCI BY CHTĚLI MENTOROVAT A NEUMÍ TO UŽ ANI NAPSÁT ČESKY A ANGLICKY UŽ VŮBEC NE.JINÍ TADY MLUVÍ O BLINKRÁCH A NEVĚDÍ,ŽE JSOU TO SMĚROVÁ SVĚTLA.MÍSTO SOLIDNÍ RADY JE TO DOBRÁ KOMEDIE ,ALE JÁ SE UMÍM PŘISPŮSOBIT A JAKÁ ŘEČ TAKOVÉ JEDNÁNÍ.PROBLÉM S PAŽOUTEM JSEM SI DETEKOVAL A VYŘEŠIL NAPROSTO SÁM,BEZ DIAGNOSTIKY A UŽ ZASE JEZDÍ.NETUŠIL JSEM DONEDÁVNA,ŽE ,,FIRMA A JE TO,, ZNAČKY BOSCH JE NA TOM TAK ZLE S KVALITOU SVÝCH VÝROBKŮ A NA SÍTI MÁ TO NEJHORŠÍ RENOMÉ,ALE CENY SI DÍKY CÍLENÉMU MARKETINKU VÝPLACHU MOZKŮ A UŠÍ REKLAMOU CHCE UDŽET STÁLE VYSOKÉ.A TEĎ JSEM ZVĚDAV KTERÝ (POTREFENÝ SE OZVE),ČI Z MARKETINKU NEBO Z VÝROBY V Č.BUDĚJKÁCH KDE TEN A NE JEDEN ZMETEK VYROBILY A PAK HO VPAŠOVALY DO PAŽOUTA A TAKY JE CITROENECH.:roker DOBRÝ BYZNYS...

Odesláno

Když sis koupil tak zmrvený auto se zmetkovejma komponentama, tož ho hoď ze skály a kup si jiný. Taková rada Ti stačí? A kyž do tý studně nikdo z nás neskočí.. skočíš tam Ty??? To bys měl... ;-)

Odesláno

Prerušovač s \"pípákom\" sa zrejme nikdy nevyrábal. Na starých škodovkách ten zvuk robil prídavný bzučiak. Niečo podobné sa stále dá kúpiť ako signalizácia zapnutých svetiel po vypnutí zapaľovania. Druhá možnosť je použitie prerušovača z Felicie ktorý dosť výrazne cvaká. Mám ho v aute a stál, ak si dobre pamätám, nejakých 180 Sk. Pri tých výstražných svetlách by to nemalo robiť prestávky. Pravdepodobne sa jedná o poruchu prerušovača.

Čo sa týka filtra paliva tam je problematika trochu iná. Ak došlo k upchatiu filtra tak príčina nebude v kvalite filtra ale skôr v nečistotách ktoré musí zachytiť. Ak sa pri tankovaní dostanú do nádrže nečistoty tak skončia vo filtri. Takémuto upchatiu sa predchádza hlavne pravidelnými výmenami filtra pri servisných prehliadkach.

Nenapísal si aké staré je to auto, koľko má najazdené a ako tam bol robený servis. Je bežná prax že keď niekto chce predať auto tak už do neho neinvestuje. Vždy platí pravidlo že ak kúpiš ojazdené auto tak ako prvé sa menia všetky náplne a filtre. Väčšinou i rozvodový remeň ak nieje na 100% isté že udávané najazdené kilometre sú naozaj realita.

[upravil dne 21/10/08 pastorek]

Odesláno

LoL kolik ti je 6?... 7?... nechápu jak si můžeš koupit auto neozkoušet si to pak si stěžovat tady :myslim...... :blicismajlik:blicismajlik

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...