Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

OK - jsem rad, ze nejsem jediny, kdo mel tak trosku jine prdestavy nez byla skutecna realita. Na to, ze me prisel tento sraz na cca 1.800,- NIC MOC. Dalsi takovehle srazy asi budu moc zvazovat.

Odesláno

Me se tam osobne libilo, a doufam ze se tam na podzim domluvime a podnikne se zase sraz u Jifora na letisti a s tim spojena skola smyku a tak. Si myslim ze naucit se poradne zvladnout krizovy situace se vyplati a v zadnym pripede to neni zbytecnost... Jeste jednou diky Jifore za supr den. :)

Odesláno

No když si za 450,- sjedeš 3x slalom mezi kuželkama tak spokojenej nebudeš ... podle toho co se psalo tak jsme si to představovali trochu jinak a to i tu \"smykovou dráhu\"

Odesláno

Musim rict, ze jsem od toho taky cekal vic. Cele se to rozprchlo desne brzy! Zustal vubec nekdo do nedele a spal na Ostende v campu nebo jeli vsichni rovnou domu? Osobne jsem na folii vubec nejel protoze obout jedno kolo stoji 7.000,- a rad bych na nem dojel letosni sezonu! Kdyz jsem videl, co udelal ten hruby asfalt s gumama jen pri projizdeni slalomem, tak jsem celou folii zavrhnul. Zkusil jsem pouze 2 projeti, kdyz se nevyjizdelo z folie ven. Pak uz jsem se radsi jen dival. Jinak byl sraz celkem fajn. Jedina vytka z me strany vuci poradatelum byla na zaver, kdy se tam strhly rychlostni souboje a neorganizovane projizdeni slalomem. Prislo mi to trochu nebezpecne a stacila chvilka nepozornosti a mohl byt maler. Jinak me to tam celkem bavilo. Bylo to asi hlavne tim, ze jsme byl v Plzni stejne na cely weekend a nemusel dojizdet. Kazdopadne kdybych jel treba do Brna, tak uz by moje spokojenost byla asi o dost mensi. :cool:

Odesláno

Me se to libilo... osahal jsem si folii, kde jsem zjistil, ze jsem bud blbej, nebo drevo (on si clovek nevybere), ve slalomu jsem porazel co se dalo (krome vsech okolo... alespon si myslim), a ze na konci byl spint.. nevim, ale blbi nejsme a nikomu se nic nestalo.

Bohuzel po vyhlaseni vysledku se vsechni rozprchli...

ja jsem odjizdel s poslednima ve ctvrt na sest a ti tam rozhodne nezustavali.

Jinak organizace byla dobra, zklamany rozhodne nejsem (i kdyz ta folie mi pripadala taky mala - do doby, nez jsem videl, jak je pri baleni velka ;) ).

Ze jsme tam nezustali a nepokecali... no, to zalezi na kazdem, ja jsem si pokecal dost... proste se smirte s tim, ze to neni jako zajezdy s ROH v 60. a 70. letech, kdy nekdo rozhodl, ze se budeme vsichni bavit a tak jsme se vsichni povinne bavili.

Organizovat takto velkou akci v tolika lidech bych nechtel. Ale organizace byla bravurni (v ramci moznosti). Timto jeste jednou dekuji za hezky vikend a doufam, ze na podzim zase na letisti sejdeme (nebo v zime na snehu - pro ty, kdo cekali folii vetsi - no, ale stejne by se tam vzdycky mohlo motat jenom jedno auto ! :o )

Byla to senza sobota.

Howgh !

Odesláno

Tak taky něco přidám:

Z mého pohledu byl sraz super, a cena mi přišla víc než přijatelná.

Co se týče odjezdu od Intersparu, tak snad každému soudnému člověku muselo být jasnné, že takhle dlouhá kolona nestihne projet přes světla najednou. Proto také Jifor hnedka na začátku dost podrobně vysvětloval celou cestu - pokud někdo neposlouchal, jeho problém. Já jel v úplně poslední skupince pár opozdilců, a cestu jsme našli naprosto v klidu - a to Plzeň neznám. Mmch. cedulky tam skutečně byly - akorát mohly vypadat trochu jinak, byly hodně nenápadné.

Co se týče samotné fólie, tak Jifor je škola bezpečné jízdy - takže kdo očekával, že jede na sraz \"blbnout\", holt asi očekával poněkud špatně... Já jsem tuto akci chápal jako jakési intro - představení školy smyku a bezpečné jízdy, s možností vyzkoušet si pár věcí, co se tam učí. Prostě takové lovení potenciálních zákazníků... a pokud jde o mě, znovu opakuji: cena za to mi přišla naprosto úměrná. Pokud jde o ty přehnané obavy o možné poškození vozu - tak při dodržování pokynů instruktora je riziko minimální. A podle mě je lepší obětovat dřívější opotřebení pár podvozkových dílů na to, že se naučím lépe zvládat krizové situace - vyjde to o dost levněji než oprava případné bouračky. A pište si, že pokud v zimě jedíte na zasněžené parkoviště blbnout s otáčením přes ručku, naučíte se proti takové škole hovno, ale tomu podvozku dáte o dos větší záhul než tady...

Závěrem: pro mě byla akce víc než vydařená, a doufám, že se bude zase opakovat, třeba na podzim. Když ne, taky se nezblázním, stejně si tam mezitím dohodnu pár lekcí normálního výcviku - ale když sraz bude, budu radši, rád se zase uvidím se všemi pohodovými lidičkami, co tam byli ;):papa

Odesláno

Video v nejlepší kvalitě mám na CD, přímo od Hicse, má to ale 140 mega... kdo bude hodnej, možná i půjčím :);)

V rozlišení videa 640x480 to docela stojí za to - i když pravda, když mi to včera pouštěl ze zdrojáku v plném PALu, bylo to ještě lepší.

Odesláno
Napsán autorem destiny

Musim rict, ze jsem od toho taky cekal vic. Cele se to rozprchlo desne brzy! Zustal vubec nekdo do nedele a spal na Ostende v campu nebo jeli vsichni rovnou domu? Osobne jsem na folii vubec nejel protoze obout jedno kolo stoji 7.000,- a rad bych na nem dojel letosni sezonu! Kdyz jsem videl, co udelal ten hruby asfalt s gumama jen pri projizdeni slalomem, tak jsem celou folii zavrhnul. Zkusil jsem pouze 2 projeti, kdyz se nevyjizdelo z folie ven. Pak uz jsem se radsi jen dival. Jinak byl sraz celkem fajn. Jedina vytka z me strany vuci poradatelum byla na zaver, kdy se tam strhly rychlostni souboje a neorganizovane projizdeni slalomem. Prislo mi to trochu nebezpecne a stacila chvilka nepozornosti a mohl byt maler. Jinak me to tam celkem bavilo. Bylo to asi hlavne tim, ze jsme byl v Plzni stejne na cely weekend a nemusel dojizdet. Kazdopadne kdybych jel treba do Brna, tak uz by moje spokojenost byla asi o dost mensi. :cool:

S těmi volnými jízdami na konci musím souhlasit... Měl tam zůstat někdo, kdo by třímal žlutý praporek a předešlo by se tím, že někdo, zatímco stavím kužely na slalomu, si to kolem mě profičí z každý strany stopade... Ne že by to nebyl dobrej pocit :D ale až tak Vám, kluci řidiči, nevěřím :)

Odesláno
Napsán autorem oddie

Video v nejlepší kvalitě mám na CD, přímo od Hicse, má to ale 140 mega... kdo bude hodnej, možná i půjčím :);)

V rozlišení videa 640x480 to docela stojí za to - i když pravda, když mi to včera pouštěl ze zdrojáku v plném PALu, bylo to ještě lepší.

Oddie, asi nemáš šanci to hodit někam na web, viď...

Odesláno

to oddie: já jsem hodný, já bych si rád půjčil, já na to video koukal už asi 50x moc se mi líbí :D ..... já bych si pro to někam klidně dojel :papa

[Editován dne 25/5/04 Driver]

Odesláno
Napsán autorem Hics

Ondra mi tu vystavil video z Plzně. Díkes Ondro...:D:D:D

http://www.peugeot-club.com/galerie/video/7sraz-low.wmv

Mám to eště ve vyšším rozlišení, ale to mi musíte poslat FTP...:D

Kdyz bych se u tebe stavil na tom Pankaci, prismahnes mi to k tem peugeotackym reklamam :) ?

BTW, pouzivas ICQ, parkrat jsem ti zkousel psat, ale nejak neodpovidas :D

Odesláno

to bylo schvalne, sem cekal, kdy na to nekdo prijde :) nee, si myslim, ze bohate staci to 20MB, pac zas tak o moc to neni kvalitnejsi (teda podle me)....:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...