Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Neozvala se nekomu tato slecna (pani) s nejakym dotazem na P605? Kontaktovala uz me a Dydzeje a kazdeho z nas se ptala na neco jineho. Tak jenom jestli si z nas nekdo nedela srandu.

Pokud dotycna opravdu existuje a nahodou tohle cte, at se zaregistruje a poradime hromadne.:D:D

Odesláno

Kontakt byl pouze pres email... Ale ze Dydzeje se ptala na otackomer a tachometr a me na brzdovy kotouce. Tak mi to prislo takovy zvlastni. Napadlo me, jestli si z nas nekdo nestrili. Ale z toho, ze jsi takovy nick tady na foru videl, tak to asi bude skutecna osoba. Psala, ze ma 2.1 SVdt.

Odesláno

Andrea Žídková ano existuji. Peugeot 605 2,1SVDT

stříbrná metal.,spz:1U2 7629 z Litvínova.Vůz jsme nedávno koupily s přítelem a jako každé starší auto má i to naše určité závady,proto uvítáme každou dobrou radu od zkušených. Ale přes internet komunikuji jenom já, můj přítel má počítače plný zuby ze zaměstnání. Nechtěla jsem všema otázkama otravovat jednoho člena klubu,tak jsem napsala více lidem a proto uvítáme každou radu.:papa AndreaZidkova@atlas.cz

Odesláno

A je to jasne!!!

Myslim, ze mluvim za vsechny, kdyz reknu, ze jsme radi, ze do nasich rad pribyla zena. ;) Vitej v klubu.

Napis vsechny zavady a uvidis tech rad.:D Klidne to vsechno vyjmenuj. Nebo si zkus neco tady ve foru vyhledat (odkaz nahore pod banerem), tady uz se resilo skoro vsechno. Kdyz tak hledej i v sekci Servis, tam se o 605 taky dostkrat debatilo. Nebo spousta problemu je podobne reitelna jako je to u P405.

Odesláno

Závad máme celkem dost,ale takové běžné.Ten otáčkoměr,brzdy,u spolujezdce nám nejde centrál a zadní pravé okno nejde otevřít.Taky musíme vyměnit oleje a rozvoďák nevíme kolik je na něm nalítáno.

Netroubí nám to.Ukazuje nám špatně palivoměr jak nastartujem tak to ukáže 20l a pak to spadne tak nikdy nevíme kolik tam je vlastně nafty.Stále nám svítí kontrolka ABS.U levého zadního kola nám vysí kabel je možné,že tom souvisí s tím ABS?

Odesláno

Oddie, já bych položil otázku trochu jinak. Trofáš si Ty nebo Tvůj přítel do auta hrabat? Pokud ano, tak doporučuji pokračovat v dotazech. Pokud ne, tak doporučuji konzultaci s Vašendovci a následné přistavení do jejich království i s potřebným obolusem. Brzdy a rozvoďák bych jim raději svěřil. V prvém případě jde o život, v druhém o nemalý peníz. Ty ostatní závady jsou s velkou pravděpodobností jen zaoxidované kontakty v konektorech nebo upadlé dráty. I el. amatér si většinou poradí, zvláš?, když to může nechat někde rozebrané. Jinak opět Vašenda a pod.

Odesláno

Treba moje Pezo ma dratky k destickam - asi cidla opotrebeni. Tak to mozna bude ten drat couhajici od toho kola.:D

Jinak na ty obvykle-bezne zavady si bud sezen nejakehosikovneho kutila, kterej ti to da dohromady (nebo to zvladnes sama, nevim) nebo bych to fakt dal na prohlidku do servisu.

Odesláno

Plny souhlas s VP605.

Ten visici drat muze byt od sondy na snimani otacek kola a to je zaklad pro ABS - proto mozna ta kontrolka. To okno, otackomer a palivomer jsou prkotiny.

Odesláno

Jaký je to ročník? Jestli tam máš ABS Bendix /nemá to pak posilovač, a namísto hlavního brzdového válce je sdružená jednotka/, tak ten Ti spravím. Snad. Mám s tím už ňákouz tu skušenost.

Odesláno

A ještě k tomu oknu- skus přehodit spínače, ty co jsou u řadící páky, třeba z levého okna, a taky spínač na pr. zadních dveřích. Jde to lehce vyloupnout a vyměnit. Na 99% to budou spínače, stojí totiž za h...o.

Odesláno

Ty spinace - svata pravda! Jsou vevnitr opalene. Idealni je je vyndat, odloupnout tu kryci kolebku s temi sipkami (jde to docela dobre) a prostriknout kontaktolem. Delal jsem to minuly tyden - najednou prestalo jit stahovani pravyho predniho okna. Ted je to OK.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...