Bobo.KH Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Potřeboval bych poradit.Mam 406 1.8i 16v.A při jízdě když chci auto vytočit do vědčích otáček tak se mi udusí a pak vystřelí vpřed jak ďábel.Palivoví a vzduchoví filtr sem už vyměnil a furt je to stejný.Pomolu mi začínají docházet nápady čim by to mohlo být.Jo hlavně to auto nedělá furt.A když jo tak u rychlostech 2,3,4. [upravil dne 22/12/08 Bobo.KH] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Ja neviem, nemoze to byt nahodou odchadzajucim palivovim cerpadlom ? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Původně zaslal: Bobo.KH Potřeboval bych poradit.Mam 406 1.8i 16v.A při jízdě když chci auto vytočit do vědčích otáček tak se mi udusí a pak vystřelí vpřed jak ďábel.Palivoví a vzduchoví filtr sem už vyměnil a furt je to stejný.Pomolu mi začínají docházet nápady čim by to mohlo být.Jo hlavně to auto nedělá furt.A když jo tak u rychlostech 2,3,4. Dělá to pořád co to auto máš? nebo je to jen v poslední době? Udělá to i když prošlápneš plyn na neutrál? Citovat
Bobo.KH Odesláno 9. říjen 2008 Autor Odesláno 9. říjen 2008 Zdarec ne,dela to poslednich ctvrd roku.A plin sem neskousel proslapnout.To se asi neda ani stihnout,pri seslapnuti aute,je interval uduseni tak maximalne 2 sekundy.Pak jeda jak satan:) Citovat
t.rozhon Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 něco podobného mi dělal pionýr 21 , tam to byl ucpaný výfuk Citovat
Ferry Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 jak jsou na tom svicky ?, kolik to ma najeto, taky by to mohla byt lambda, cidlo tlaku v sani - MAP senzor, spotrebu to ma kolik ? [upravil dne 10/10/08 Ferry] Citovat
Bobo.KH Odesláno 10. říjen 2008 Autor Odesláno 10. říjen 2008 Zdarec svicky jeste nevim jak na tom sou. chistam se na ne.Jinak to ma najeto 150 000km. Citovat
Bobo.KH Odesláno 10. říjen 2008 Autor Odesláno 10. říjen 2008 Vaha vzduchu uz me taky napadla.Ale to beru uz jako posledni variantu.Pochybuju totiz otom ze doma se da poznat ze je v prdeki vaha vzduch.To budu muset do servizu a napichnout to na pocitac.A servizi muj mazel nema rad.Jeste sem snim v servizu nebyl vse sem zatim udal vse doma. Citovat
Ferry Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 vaha vzduchu na tomhle motoru neni, je tam jak uz jsem psal nahore MAP senzor Citovat
Bobo.KH Odesláno 10. říjen 2008 Autor Odesláno 10. říjen 2008 Zdarec Ferry mohl by si mi lajcky rict jak funguje Map senzor,a jak vypada.Jinak spotrebu mam 10az8litru na 100km.Zalezi jak mam zrovna tezkou nohu:).Premyslel sem natankovat u jine benziny.Tankuji teda na shell ktery teda trochu verim ze benzin neredi- snad:myslim. Citovat
Ferry Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 map senzor vypada takhle je za klapkou sani, zespoda saciho potrubi a funguje tak, ze na zaklade podtlaku v sani se meni napeti ktere z nej jde do ridici jednotky, pohybuje se cca od 0.4 do 4.5V ta spotreba je v norme 8-10 je normalni mrkni na ty svicky, mozna by stalo za to je zkusit vymenit, jakej mas motor LFY nebo novejsi 6FZ ? ( poznas to podle VIN kodu, za pocatecni sekvenci VF38B je bud LFY nebo 6FZ ) pro LFY se hodi NGK BKR5EK ( V-line23 ) a pro 6FZ NGK BKR6EY-11 vzdalenost elektrod 0.9mm [upravil dne 10/10/08 Ferry] Citovat
Bobo.KH Odesláno 10. říjen 2008 Autor Odesláno 10. říjen 2008 Diky mrknu na t,a skouknu i ty svicky Citovat
Pe.Tr Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 100% svíčky -pokud ne tak chystej love na new zapalovaci rampu. Citovat
bullit Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 skus vycistit ulozenie skrtiacej klapky - zadrhava sa Citovat
standa Odesláno 12. říjen 2008 Odesláno 12. říjen 2008 Mám sice 306,ale mám podobný problém.Dělá mě to jen občas a příznaky jsou stejné. V mém případě je to tutově MAP-respektive jeho konektor, protože je příliš krátký a při akceleraci má tendenci se našponovat ještě víc.Když s ním zahýbu tak otáčky padaj i při volnoběhu,při akceleraci auto na chvilku zcela ztratí výkon a najednou vyrazí -řekl bych,že se to chová jak to tvoje.Koneckonců když ho odpojíš tak to poznáš. Citovat
Bobo.KH Odesláno 22. prosinec 2008 Autor Odesláno 22. prosinec 2008 Zdarec chlapaci Tak sem vimenil palivovi a vyduchovi filtr plus svicky dal sem tam NGK.A chvili to auto bylo dobre.A ponajeti asi 700km se mi to opet vratili. Tak co bych mel udelat ted,koupit rovnou ten MAP SENZOR.Vycistit nejspis nepude ze(konektory). Citovat
Midloch Odesláno 22. prosinec 2008 Odesláno 22. prosinec 2008 Kolik jsi dával odtrh na těch svíčkách? Jestli máš 0,9 mm, tak bych teď zkusil zmenšit na 0,7mm. Pokud cukání zmizí, tak by to vypadalo na tu zapalovací rampu. Citovat
Bobo.KH Odesláno 22. prosinec 2008 Autor Odesláno 22. prosinec 2008 Původně zaslal: Midloch Kolik jsi dával odtrh na těch svíčkách? Jestli máš 0,9 mm, tak bych teď zkusil zmenšit na 0,7mm. Pokud cukání zmizí, tak by to vypadalo na tu zapalovací rampu. Odtrh svicek sem nechaval.Byl tak tech 0,7mm. Citovat
Midloch Odesláno 22. prosinec 2008 Odesláno 22. prosinec 2008 ... a kontrolka diagnostiky motoru ti nesvítí? Ideální by bylo od někoho půjčit na zkoušku tu zapalovací rampu, pokud máš možnost. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.