Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Potřeboval bych poradit.Mam 406 1.8i 16v.A při jízdě když chci auto vytočit do vědčích otáček tak se mi udusí a pak vystřelí vpřed jak ďábel.Palivoví a vzduchoví filtr sem už vyměnil a furt je to stejný.Pomolu mi začínají docházet nápady čim by to mohlo být.Jo hlavně to auto nedělá furt.A když jo tak u rychlostech 2,3,4.

[upravil dne 22/12/08 Bobo.KH]

Odesláno
Původně zaslal: Bobo.KH

Potřeboval bych poradit.Mam 406 1.8i 16v.A při jízdě když chci auto vytočit do vědčích otáček tak se mi udusí a pak vystřelí vpřed jak ďábel.Palivoví a vzduchoví filtr sem už vyměnil a furt je to stejný.Pomolu mi začínají docházet nápady čim by to mohlo být.Jo hlavně to auto nedělá furt.A když jo tak u rychlostech 2,3,4.

Dělá to pořád co to auto máš? nebo je to jen v poslední době? Udělá to i když prošlápneš plyn na neutrál?
Odesláno

Zdarec ne,dela to poslednich ctvrd roku.A plin sem neskousel proslapnout.To se asi neda ani stihnout,pri seslapnuti aute,je interval uduseni tak maximalne 2 sekundy.Pak jeda jak satan:)

Odesláno

jak jsou na tom svicky ?, kolik to ma najeto, taky by to mohla byt lambda, cidlo tlaku v sani - MAP senzor, spotrebu to ma kolik ?

[upravil dne 10/10/08 Ferry]

Odesláno

Vaha vzduchu uz me taky napadla.Ale to beru uz jako posledni variantu.Pochybuju totiz otom ze doma se da poznat ze je v prdeki vaha vzduch.To budu muset do servizu a napichnout to na pocitac.A servizi muj mazel nema rad.Jeste sem snim v servizu nebyl vse sem zatim udal vse doma.

Odesláno

Zdarec Ferry

mohl by si mi lajcky rict jak funguje Map senzor,a jak vypada.Jinak spotrebu mam 10az8litru na 100km.Zalezi jak mam zrovna tezkou nohu:).Premyslel sem natankovat u jine benziny.Tankuji teda na shell ktery teda trochu verim ze benzin neredi- snad:myslim.

Odesláno

map senzor vypada takhle 10.3005.JPG je za klapkou sani, zespoda saciho potrubi a funguje tak, ze na zaklade podtlaku v sani se meni napeti ktere z nej jde do ridici jednotky, pohybuje se cca od 0.4 do 4.5V

ta spotreba je v norme 8-10 je normalni

mrkni na ty svicky, mozna by stalo za to je zkusit vymenit, jakej mas motor LFY nebo novejsi 6FZ ? ( poznas to podle VIN kodu, za pocatecni sekvenci VF38B je bud LFY nebo 6FZ )

pro LFY se hodi NGK BKR5EK ( V-line23 ) a pro 6FZ NGK BKR6EY-11 vzdalenost elektrod 0.9mm

[upravil dne 10/10/08 Ferry]

Odesláno

Mám sice 306,ale mám podobný problém.Dělá mě to jen občas a příznaky jsou stejné. V mém případě je to tutově MAP-respektive jeho konektor, protože je příliš krátký a při akceleraci má tendenci se našponovat ještě víc.Když s ním zahýbu tak otáčky padaj i při volnoběhu,při akceleraci auto na chvilku zcela ztratí výkon a najednou vyrazí -řekl bych,že se to chová jak to tvoje.Koneckonců když ho odpojíš tak to poznáš.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Zdarec chlapaci

Tak sem vimenil palivovi a vyduchovi filtr plus svicky dal sem tam NGK.A chvili to auto bylo dobre.A ponajeti asi 700km se mi to opet vratili.

Tak co bych mel udelat ted,koupit rovnou ten MAP SENZOR.Vycistit nejspis nepude ze(konektory).

Odesláno

Kolik jsi dával odtrh na těch svíčkách? Jestli máš 0,9 mm, tak bych teď zkusil zmenšit na 0,7mm. Pokud cukání zmizí, tak by to vypadalo na tu zapalovací rampu.

Odesláno
Původně zaslal: Midloch

Kolik jsi dával odtrh na těch svíčkách? Jestli máš 0,9 mm, tak bych teď zkusil zmenšit na 0,7mm. Pokud cukání zmizí, tak by to vypadalo na tu zapalovací rampu.

Odtrh svicek sem nechaval.Byl tak tech 0,7mm.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...