Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Sparta forever

Recommended Posts

Odesláno

Zajímavý, že za něj jste se aspoň do Ligy mistrů dostali...Pokud se nemýlím, tak jste snad i postopili ze zákl. skupiny. Tak nevím, co se Ti na něm nelíbí.

Odesláno
Původně zaslal: Marlin

Sparta Fuuuj, Fotbal fujj,

Ja bych tu priblblou hru stejne nejradci zakazal.

Co Tě, Marline, znám - TAK TOHLE JE SNAD PRVNÍ TVOJE MYŠLENKA, POD KTEROU SE JAKO LETEŇÁK KLIDNĚ PODEPÍŠU !!!!! (ono bydlet poblíž stadionu, kde se několikrát měsíčně schází idioti - to je (po vyřešení problémů s parkováním) jediné stinné místo na mém spokojeném životě v jedné z nejhezčích pražských čtvrtí).

Odesláno
Původně zaslal: milne

Zajímavý, že za něj jste se aspoň do Ligy mistrů dostali...Pokud se nemýlím, tak jste snad i postopili ze zákl. skupiny. Tak nevím, co se Ti na něm nelíbí.

Já Spartě nefandím. Já jsem neutrální. Já jen z dálky pozoruju. :D

A to že za Hřebíka někam postoupili, mohlo a bylo ovlivněno mnoha faktory, mmj penězi a kvalitou hráčů, která tam stejně teď chybí. :aut

Odesláno
Původně zaslal: Miss Scratch

Původně zaslal: MirasCC

Spartááá, spartááá, ... (Miss Scratch doplní) :D :D

MISTRU SVETA PARTA!!!!!!!

...to už dávno ne!

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Původně zaslal: Miss Scratch

Původně zaslal: MirasCC

Spartááá, spartááá, ... (Miss Scratch doplní) :D :D

MISTRU SVETA PARTA!!!!!!!

...to už dávno ne!

vrrr.-)))) jen pockejte.-)) jen co se trochu vzpamatujou:-)) upravej vlasy.-)) pche:-)) to zae bude klub:-)

Odesláno

Mě stačí, když je občas potkám na Flóře. Všichni vypadají, jako miminka. 30kg i s postelí a v hlavě vymetýno. Se vůbec nedivím, že to pak plácaj, jak to plácaj. Dyť oni mají nrudník, jako já jedno stehno a chtějí hrát fotbal na evropský úrovni. Tak buď jsem hubenej, rychlej, jak sviň a mám neuvěřitelnou techniku. Nebo jsem při těle, ale od balónu mě odstaví jedině párem volů ...

Odesláno
Původně zaslal: vix

vesnický \"fotbal\" - to je, jak se sejdou 2 týmy - dohromady většinou tak 16-20 lidí, z nichž půlka jich má nadváhu a počnou \"skotačit\" po hřišti?

Obecenstvo, v hojném počtu, pije pivo z plastových kelímků a jí sojové párky?

Tenhle fotbal jsi myslel?

Mmch: již ve Starém Římě si diváci rozbíjeli hlavy, přouce se, zda vyhraje modré nebo červené mužstvo :D

chodim hrat i vesnicky fotbal, akorat mam pivo v kelimku a sojovy parek u tyce, kdybych se potreboval obcerstvit :-)

Odesláno

ja to mam zarizeny tak, ze balon chodi ke me a ja ho distribuuju dal, jsem takovy maly koler :-)

ale nedostanou me od balonu ani parem volu :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...