Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pokud jsi je nikdy nedelal tak su priprav hodne casu, ochotu se ucit a trpelivost. Dalsi moznost je Microsoft Frontpage ale vysledek nic moc. Radsi si je nech udelat, dneska uz to neni nic drahyho, zalezi na pozadavcich.

Odesláno

Proč je ta otázka mířená jenom na kluky? ;-) Pokus chceš trochu začít se stránkama, tak základy jsou třeba na www.jakpsatweb.cz, ale pokud chceš jenom vyrobit stránky a už to v životě nedělat, tak je asi lepší použít frontpage nebo ty webovky zdarma.

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Pokud jsi je nikdy nedelal tak su priprav hodne casu, ochotu se ucit a trpelivost. Dalsi moznost je Microsoft Frontpage ale vysledek nic moc. Radsi si je nech udelat, dneska uz to neni nic drahyho, zalezi na pozadavcich.

Co máte všichni proti FP?:D Já si myslím, že pro začátečníka je to ideální SW. Když umíš dělat s Wordem, tak ti stačí pochopit pár základních věcí (vrstvy, odkazy - jak je to mezi sebou provázaný) a pro obyčejný webovky je to dostačující. Samo, že profi web ve flashy v tom neuděláš:aut:D

Odesláno

Co máte všichni proti FP?:D Já si myslím, že pro začátečníka je to ideální SW. Když umíš dělat s Wordem, tak ti stačí pochopit pár základních věcí (vrstvy, odkazy - jak je to mezi sebou provázaný)

Já na FP taky začínal. Na konci práce ale vždy následoval notepad a promazání zbytečných tagů a metasráčů. Velikost se vždycky smrskla tak na polovinu. I když v dnešní době, jestli to má 250 nebo 120kB, je asi dost jedno, když tam pak člověk cpe dvoumegový obrázky do okna velikosti 150x150px.

Odesláno

Proti FP mám nabubřelost kódů a nemožnost udělat některý detaily rovnou. Pro Goldena mám podporu skriptů, skvěle udělanou nápovědu, podle který se dá dělat rovnou, záložky s náhledem na výtvor, záložku se zdrojákem, kompletně český free SW...

Odesláno
Původně zaslal: Edison

Proti FP mám nabubřelost kódů a nemožnost udělat některý detaily rovnou. Pro Goldena mám podporu skriptů, skvěle udělanou nápovědu, podle který se dá dělat rovnou, záložky s náhledem na výtvor, záložku se zdrojákem, kompletně český free SW...

co hovoris na dreamweaver?

Odesláno

:blablabla

Zdenda-406: já mám s děláním webů zkušenosti a má rada pro tebe zní: http://www.estranky.cz/ eventuelně jinej podobnej web a všici budou spokojeni. Do vytváření od začátku pomocí programů \"covidíštodostaneš\" se nepouštěj a pomocí psaní přímo skriptů už vůbec.

Ty http://www.estranky.cz/ ti budou stačit určitě - a nemusíš řešit hosting a i chyby se ti vyhnou páč je to blbuvzdorný - určený právě pro ty, co s tím nemaj zkušenosti... :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...