Zdenda-406 Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 Ahoj kluci mám prosbu potřebuji poradit:rollJak se vytvářejí internetové stránky:myslimVí to někdo z vás?Nebo už to někdo dělal??? Citovat
Fusion Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 Pokud jsi je nikdy nedelal tak su priprav hodne casu, ochotu se ucit a trpelivost. Dalsi moznost je Microsoft Frontpage ale vysledek nic moc. Radsi si je nech udelat, dneska uz to neni nic drahyho, zalezi na pozadavcich. Citovat
Zdenda-406 Odesláno 2. říjen 2008 Autor Odesláno 2. říjen 2008 Původně zaslal: honza406 a co využít webovky zdarma?? Kolik to stojí Jo a ty webovky jak to myslíš? Citovat
maturantka Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 Proč je ta otázka mířená jenom na kluky? ;-) Pokus chceš trochu začít se stránkama, tak základy jsou třeba na www.jakpsatweb.cz, ale pokud chceš jenom vyrobit stránky a už to v životě nedělat, tak je asi lepší použít frontpage nebo ty webovky zdarma. Citovat
Fusion Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 Nejdřív by to asi chtělo popsat záměr [upravil dne 2/10/2008 Fusion] Citovat
MJSytic Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 Původně zaslal: Fusion Pokud jsi je nikdy nedelal tak su priprav hodne casu, ochotu se ucit a trpelivost. Dalsi moznost je Microsoft Frontpage ale vysledek nic moc. Radsi si je nech udelat, dneska uz to neni nic drahyho, zalezi na pozadavcich. Co máte všichni proti FP? Já si myslím, že pro začátečníka je to ideální SW. Když umíš dělat s Wordem, tak ti stačí pochopit pár základních věcí (vrstvy, odkazy - jak je to mezi sebou provázaný) a pro obyčejný webovky je to dostačující. Samo, že profi web ve flashy v tom neuděláš Citovat
Ticcino Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 Co máte všichni proti FP? Já si myslím, že pro začátečníka je to ideální SW. Když umíš dělat s Wordem, tak ti stačí pochopit pár základních věcí (vrstvy, odkazy - jak je to mezi sebou provázaný) Já na FP taky začínal. Na konci práce ale vždy následoval notepad a promazání zbytečných tagů a metasráčů. Velikost se vždycky smrskla tak na polovinu. I když v dnešní době, jestli to má 250 nebo 120kB, je asi dost jedno, když tam pak člověk cpe dvoumegový obrázky do okna velikosti 150x150px. Citovat
Pata Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 co konkretne potrebujes udelat? V dnesni dobe existuje spousta sablon a kvalitniho SW Citovat
Edison Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 Proti FP mám nabubřelost kódů a nemožnost udělat některý detaily rovnou. Pro Goldena mám podporu skriptů, skvěle udělanou nápovědu, podle který se dá dělat rovnou, záložky s náhledem na výtvor, záložku se zdrojákem, kompletně český free SW... Citovat
@re Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 Určitě bych zkusil WEBNODE na tvorbu pěkných stránek zadarmo. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 www.estranky.cz taky stojí za kouknutí Citovat
PnR Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 Původně zaslal: Edison Proti FP mám nabubřelost kódů a nemožnost udělat některý detaily rovnou. Pro Goldena mám podporu skriptů, skvěle udělanou nápovědu, podle který se dá dělat rovnou, záložky s náhledem na výtvor, záložku se zdrojákem, kompletně český free SW... co hovoris na dreamweaver? Citovat
Fusion Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 DW je perfektní ale ne zrovna na začátečnické úrovni. Citovat
f3Rd@ Odesláno 4. říjen 2008 Odesláno 4. říjen 2008 Ja jsem na webovky pouzil program blueVoda a je to parada, docela jednoduchy (minimum \"programovani\") a krasny vzhled. Citovat
budvar Odesláno 4. říjen 2008 Odesláno 4. říjen 2008 Zdenda-406: já mám s děláním webů zkušenosti a má rada pro tebe zní: http://www.estranky.cz/ eventuelně jinej podobnej web a všici budou spokojeni. Do vytváření od začátku pomocí programů \"covidíštodostaneš\" se nepouštěj a pomocí psaní přímo skriptů už vůbec. Ty http://www.estranky.cz/ ti budou stačit určitě - a nemusíš řešit hosting a i chyby se ti vyhnou páč je to blbuvzdorný - určený právě pro ty, co s tím nemaj zkušenosti... Citovat
budvar Odesláno 4. říjen 2008 Odesláno 4. říjen 2008 P.S. mrkni co s tím můžeš vytvořit do katalogu tamních uživatelů - konkrétně tady kategorie auta - http://katalog.estranky.cz/slovo/sluzby/auta a budeš mít jasno... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.