Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

LCD už je a bude větší a větší spotřebák, takže bych šel hlavně po ceně a funkcích, který chceš. Já osobně koupil v dubnu v akci za 10900,- v akci 32palcovou PHILIPSku s digitumerem a pohoda ... Akorát není bohužel 100Hz, ale mně to neva, ale cena/kvalita = super. Je TADY

Odesláno
Původně zaslal: buml

Hergot chlape pis tu znacku kmitoctu spravne tj. Hz. To s malym strasne bije do voci.

No jo.

Stejně ti já můžu napsat, ať píšeš háčky a čárky, to taky bije do očí. Ale to jen tak, aby řeč nestála.

Odesláno

Tak to je trochu rozdil. Jelikoz cz klavesnici nemam nainstalovanou, ale ty shift na klavesnici rozhodne ano. Nehlede na to ze u me se vyznam napsaneho nemeni zatim co ty pises o uplne jinejch jednotkach nez mas na mysli. A ad. tvuj sirsi vyber ja bych preferoval Samsung.

Odesláno

Tak to je trochu rozdil. Jelikoz cz klavesnici nemam nainstalovanou, ale ty shift na klavesnici rozhodne ano. Nehlede na to ze u me se vyznam napsaneho nemeni zatim co ty pises o uplne jinejch jednotkach nez mas na mysli. A ad. tvuj sirsi vyber ja bych preferoval Samsung.

Stejně jako já nemůžu vědět, že nemáš nainstalovánu cz klávesnici, tak ty nemůžeš vědět, jestli třeba nemám klávesu shift vylomenou :D. - ale už bych toho nechal.

Co se týče výběru tak ten samsung zatím vede. Sice nemá tu 100 hz (pro bumla Hz) technologii, ale dle odkazu co zde uvedl doktor, tak funkce, kterou ten samsung má to vlastně splňuje to, co by mělo - Ultra Clear Panel + Movie Plus technologie na kompenzaci pohybu a vyhlazení rozmazaných hran u rychlých pohybů

[upravil dne 2/10/2008 Trundik]

Odesláno

Full HD vs HD ready: pokud na 82cm TV pustíš film v 1080p tak poznáš prdlajs, jestli je ta TV HD ready, nebo full HD!:blablabla

Každopádně když už budeš \"FULLHD\" přehrávač kupovat a víš, že na to budeš koukat pravidelně, tak nekupuj takhle malou úhlopříčku, ale něco většího ať z toho něco máš;)

No a jestli budeš převážně koukat na TV (DVBT) a občas si pustíš DVD, tak si kup HD ready 82cm a při koukání na DVBT počítej, že to bude celkem hrůza, ale s tím ti TV nepomůže. Za to může MPEG2, ve kterým je u nás digi signál šířen:aut

Jinak já jsem kupval v létě 32LG3000 a díky tomu, že má úhlopříčku jen 80cm (na to taky bacha, ne vždy 32\" znamená 82cm:D) tak se dá i na tu DVBT koukat (zvláště ty nově natočený pořady). Ale žádnej zázrak to není. Vzlášť když koukáš hodinu na 1080p film, a pak to přehodíš zpět na TV:D

Odesláno

Sytici, za hroznou kvalitu obrazu rozhodne nemuze mpeg2 ale to, ze ty prasata narvali do jednnho muxu vic programu a tim museli snizit datovej tok u kazdyho z nich. Nicmene to by se po prechodu na ostre vysilani melo dat do poradku

Odesláno

Sytici, za hroznou kvalitu obrazu rozhodne nemuze mpeg2 ale to, ze ty prasata narvali do jednnho muxu vic programu a tim museli snizit datovej tok u kazdyho z nich. Nicmene to by se po prechodu na ostre vysilani melo dat do poradku

Naivko :D

Jasně, naspal jsem to blbě. Je to daný hlavně nízkým datovým tokem, ale při tý rychlosti, jak se u nás vše rozvíjí-postupuje, tak než dojde k navýšení datovýho toku, tak se bude mluvit o přechodu na MPEG4 nebo něčeho jinýho:aut

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Toto vypadá rozumně http://elektrosok.cz/lg-lcd-tv-32lc41-d52.html

Já bych za to dal tak 5tis. :) Existuje v Brně třeba slušnej bazar s tv?

Já to mám totíž do kanclu, jinak bych klidně koupil lepší.

A když to má HDMI tak FullHD film z kamery mě v tom pojede?

Tam jsem kupoval tu svojí;) Jinak FUllHD poběží. Rozdíl (neříkám, že nepodstatnej) v tom HD ready a FULLHDje, že ten FULLHD signál musí TV HD ready \"přepočítat\" a FULLHD TV jede normálně. Na tý mojí, když připíchnu NB nebo PC, tak jedu v rozlišení 1920x1080 a je to HD ready s rozlišením 1366 x 768:aut a FULLHD film je na tom opravdu nádhera :o:super

[upravil dne 2.10.08 MJSytic]

Odesláno

Tak teda nevím. Navštívil jsem prodejnu elektro, kde mají různé výrobce TV. Doporučili mi toto: http://www.kasa.cz/audio-video-technika/koupit/770900/lg/lg-32lg5700/ . Je fakt, že TV měla krásný obraz. Na dotaz, že bych chtěl 100 Hz technologii mi řekl, že by to nedoporučoval, protože technoogie 100 Hz je v začátcích. Když jsem chtěl PIP, tak mi řekl, že už to nikdo nevyrábí. Na mou reakci o TV samsung mi odpověděl, že u starších ano, ale nové už to nemají. Viz můj příspěvek výše - Samsung řady 7 PIP má.

Tak jsem si říkal, že mi alespoň v elektroprodejně fundovaně poradí, ale ty rady nestály za nic.

Jen pro zajímavost - výše uvedenou TV mi nabízeli v akčí ceně 17 999,- Kč.

Odesláno

Taky scháníme do budoucna nějaké to LCD a bylo nám řečeno, že jedinně SAMSUNG, má oproti jiným značkám nejmodernější technologie. Samsungem řady 6 či 7 bych tedy rozhodně nepohrdla :mrk , i když desingově se mi nejvíce zamlouvají Philipsy....LG a další značky bych nebrala, ale tím nechci říct, že jsou špatné, jen od toho hodně lidí odrazuje.

Odesláno

No pokud jsi byl v prodejně typu Electro World tak se nedivim, ve všech velkých prodejnách jsou to většinou jen prodavači, po zkušenostech je lepší jim nevěřit tak uplně všechno co někteří plácají, asi bych si skusil něco vybrat na netu a pak si to šel do toho obchodu vyzkoušet, recenzí, testů a doporučení je na netu nebo v odborných časopisech spousta. Např. toho Samsunga bych já upřednosťnoval

http://www.kasa.cz/audio-video-technika/koupit/752420/samsung/samsung-le32a756/

http://www.kasa.cz/audio-video-technika/koupit/490145/samsung/samsung-le32a559-/

[upravil dne 7/10/08 Radek Hurvajz]

Odesláno
Původně zaslal: Aluška

Taky scháníme do budoucna nějaké to LCD a bylo nám řečeno, že jedinně SAMSUNG, má oproti jiným značkám nejmodernější technologie. Samsungem řady 6 či 7 bych tedy rozhodně nepohrdla :mrk , i když desingově se mi nejvíce zamlouvají Philipsy....LG a další značky bych nebrala, ale tím nechci říct, že jsou špatné, jen od toho hodně lidí odrazuje.

No rozhodně nechci jednu značku chválit a druhou pomlouvat, ale doporučoval bych těm, co např. LG nedoporučují, aby se podívali \"dovnitř\" korejských značek (Samsung, LG apod.) a budou hóóódně překvapený :D

Viz např.: http://www.hdtvblog.cz/category/spolecnosti/samsung/ :aut

[upravil dne 7.10.08 MJSytic]

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

Původně zaslal: Aluška

No rozhodně nechci jednu značku chválit a druhou pomlouvat, ale doporučoval bych těm, co např. LG nedoporučují, aby se podívali \"dovnitř\" korejských značek (Samsung, LG apod.) a budou hóóódně překvapený :D

Viz např.: http://www.hdtvblog.cz/category/spolecnosti/samsung/ :aut

[upravil dne 7.10.08 MJSytic]

Prosba - mohl bys méně chápavým lidem vysvětlit, co jsi vlastně chtěl říct? Samsung, LG - je to OK, nebo je to KO a proč?

Odesláno

Já žádnou značku nepomlouvám, já tomu nerozumím, jen jsem psala, co doporučují lidi, co do toho trochu vidí . Stejně podle mě nejvíc záleží, jaký model a hlavně za kolik koupíš, je mi jasné ža samsung za 20tis. nebude lepší než třeba LG za 50tis. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...