Čipos Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 mam dotaz!! mam na aute širší kola a zadní kola mi drhnou o blatník! myslíte ze mi pomuze kdyz koupím užší pneumatiky??? Citovat
Marcel505 Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 Asi pomůže, když tam dáš pneu podle TP. Citovat
P607Olda Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 Původně zaslal: Marcel505 Asi pomůže, když tam dáš pneu podle TP. K tomu se připojuji, nevím, proč tam tak často lidi dávají jiné pneu, stejně to nikdo neocení. Citovat
Maverick Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 Původně zaslal: P607Olda Původně zaslal: Marcel505 Asi pomůže, když tam dáš pneu podle TP. K tomu se připojuji, nevím, proč tam tak často lidi dávají jiné pneu, stejně to nikdo neocení. Protože to jako woe vypadá fáááákt hustěéééééé :D:D Citovat
Čipos Odesláno 2. říjen 2008 Autor Odesláno 2. říjen 2008 no ja jsem vam něco neřekl mě to drhne jenom při plném naložení auta lidmi!! kddyž vezu plné auto lidí tak mi to drhne!! Citovat
renm Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 Původně zaslal: Čipos mam dotaz!! mam na aute širší kola a zadní kola mi drhnou o blatník! myslíte ze mi pomuze kdyz koupím užší pneumatiky??? tak napiš rozměry...jestli máš 18ky tak se nediv:D Citovat
ozzy56 Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 Původně zaslal: Čipos no ja jsem vam něco neřekl mě to drhne jenom při plném naložení auta lidmi!! kddyž vezu plné auto lidí tak mi to drhne!! To jsi hodný,sme nevěděli,že kola dřou jen při naložení....tak už prozraď,co tam máš Citovat
vendelinek Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Původně zaslal: Čipos no ja jsem vam něco neřekl mě to drhne jenom při plném naložení auta lidmi!! kddyž vezu plné auto lidí tak mi to drhne!! To jsi hodný,sme nevěděli,že kola dřou jen při naložení....tak už prozraď,co tam máš tak nakládej jen polovinu lidí:D:Dkdyž chceš mít větší kola Citovat
P607Olda Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 Kdysi jsem dělal vývoj vozidla. Dovedu si představit, jaká je fuška navrhnout pérování tak, aby hezky pérovalo při zatížení 1 hubeným, ale taky 5 tlustýma. A ještě to komplikovat úpravou kol:aut:aut:aut [upravil dne 2.10.2008 P607Olda] Citovat
vix Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 Olda607: a občas máš nutkání vrátit se k systému trakař ( čti: jedna osa, bukové ložisko občas mazané kolomazí) Citovat
RichVa Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 Původně zaslal: Čipos mam tam 175/65R14 82t A nedrhne Ti to jen o zástěrky? To dělalo mě když tam přišly poprvé pěkný zimní gumy .... jak se auto naložilo, tak gumy šouraly o horní okraj zástěrek ..... spravil to odborný zásah vreckovým nožíkem Citovat
Čipos Odesláno 3. říjen 2008 Autor Odesláno 3. říjen 2008 pravě že mi to drhne o clý odvod blatníku ale jenom prave bo levé je nějaké křivé takže se tam vejde!! Citovat
pežútek Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 A nemáš náhodou zadní nápravu do \"A\", dělalo mi taky, dal jsmem zrepasovat zadní nápravu a je pokoj. Byla to ale investice 7500,- kompletní repas. Na jednom P-205 jsem to vyřešil provizorně jenom tím, že jsem tam dal vytaženější disky - pomohly by možná i podložky pod disky. Citovat
Stiv Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 Já mam kola 195/50 R15 a nedřu jen si to žádalo přehodit torzky... Citovat
Stiv Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 Měl jsem to v servise u kamaráda. Trvalo to den a platil jsem 1000 nevim jestli to je hodně nebo málo, každopádně za ty nervy o který bych přišel v garáži kdybych to dál sám se mi to vyplatilo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.