Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

Původně zaslal: Marcel505

Asi pomůže, když tam dáš pneu podle TP.

K tomu se připojuji, nevím, proč tam tak často lidi dávají jiné pneu, stejně to nikdo neocení.

Protože to jako woe vypadá fáááákt hustěéééééé :D:D:D
Odesláno
Původně zaslal: Čipos

mam dotaz!! mam na aute širší kola a zadní kola mi drhnou o blatník! myslíte ze mi pomuze kdyz koupím užší pneumatiky???:D

tak napiš rozměry...jestli máš 18ky tak se nediv:D

Odesláno

no ja jsem vam něco neřekl mě to drhne jenom při plném naložení auta lidmi!! kddyž vezu plné auto lidí tak mi to drhne!!

To jsi hodný,sme nevěděli,že kola dřou jen při naložení....tak už

prozraď,co tam máš :P:)

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

no ja jsem vam něco neřekl mě to drhne jenom při plném naložení auta lidmi!! kddyž vezu plné auto lidí tak mi to drhne!!

To jsi hodný,sme nevěděli,že kola dřou jen při naložení....tak už

prozraď,co tam máš :P:)

tak nakládej jen polovinu lidí:D:D:Dkdyž chceš mít větší kola 36116na9.gif

Odesláno

Kdysi jsem dělal vývoj vozidla. Dovedu si představit, jaká je fuška navrhnout pérování tak, aby hezky pérovalo při zatížení 1 hubeným, ale taky 5 tlustýma. A ještě to komplikovat úpravou kol:aut:aut:aut

[upravil dne 2.10.2008 P607Olda]

Odesláno

mam tam 175/65R14 82t

A nedrhne Ti to jen o zástěrky? To dělalo mě když tam přišly poprvé pěkný zimní gumy .... jak se auto naložilo, tak gumy šouraly o horní okraj zástěrek ..... spravil to odborný zásah vreckovým nožíkem

Odesláno

A nemáš náhodou zadní nápravu do \"A\", dělalo mi taky, dal jsmem zrepasovat zadní nápravu a je pokoj. Byla to ale investice 7500,- kompletní repas. Na jednom P-205 jsem to vyřešil provizorně jenom tím, že jsem tam dal vytaženější disky - pomohly by možná i podložky pod disky.

Odesláno

Měl jsem to v servise u kamaráda. Trvalo to den a platil jsem 1000 nevim jestli to je hodně nebo málo, každopádně za ty nervy o který bych přišel v garáži kdybych to dál sám se mi to vyplatilo :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...