Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny.Chtěl jsem se zeptat,kdo jste na tomto autě už dělaly rozvody,kde a jakou značku materiálu (řemen,kladky) jste sháněli???Samozřejmě mimo origo díly z Peugeotu...Děkuji za odpovědi ;)

Odesláno

remen Dayco, nebo Gates, napinaci kladky treba SKF, SNR, tim nic nezkazis, delaji se i kompletni rozvodove sady SKF, SNR, GoodYear

obchody autokelly nebo autobenex

Odesláno

Já tam dal origo peugeot... na tom bych asi nešetřil... ale co mi bylo řečeno, tak ani ty origo peugeot díly nejsou oproti jiným značkám nijak lepší... platíš dost za logo \"peugeot\" i když je to třeba delphi apod...:nevim

Odesláno

Non to mozem potvrdit. Kupoval som jednu kladku a manici s peugeotu ju boli kupit niekde v normalnom obchode a potom ju vlozili do sacku s napisom peugeot a bolo.

Odesláno
Původně zaslal: @re

Já tam dal origo peugeot... na tom bych asi nešetřil... ale co mi bylo řečeno, tak ani ty origo peugeot díly nejsou oproti jiným značkám nijak lepší... platíš dost za logo \"peugeot\" i když je to třeba delphi apod...:nevim

Samozřejmě nechci nějaké nejlevnější šmejdy,ale zas platit Peugeotu jen za to,že je to Peugeot???Ta kvalita těch věcí není bůhvíjaká suprová a nějak moc se neliší od těch ostatních.Taky jsem o tom slyšel věcí... :myslim

Odesláno

Ono zas tak špatně vybrat u tohoto nejde, třeba co píše Ferry.

Peugeot samozřejmě ty díly od někoho kupuje, nevyrábí je, a Starline snad rozvodový sady nedělá (nebo jo?).

Ale nedávno sme tady řešili ceny těch rozvodů 2.2HDi a u Peugeotu to vyšlo zhruba nastejno

U V6 hlavně připrav šikovnýho trpělivýho mechanika.

Odesláno
Původně zaslal: Milhaus65

... a bez přípravků.

No nevím zrovna na tomhle motoru šetřit, u original dílů máš alespoň nějakou jistotu kvality.

Kdybych u těch origo dílů platil za kvalitu,tak neváhám...Ale platíš jen za značku Peugeot...

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Peugeot samozřejmě ty díly od někoho kupuje, nevyrábí je, a Starline snad rozvodový sady nedělá (nebo jo?).

Ale nedávno sme tady řešili ceny těch rozvodů 2.2HDi a u Peugeotu to vyšlo zhruba nastejno

Mechanika mám origo z Peugeotu,takže lepší už to ani být nemůže...:super

Odesláno

3 roky som pracoval v Helle na odd. pripravy výroby. Rozdiel medzi značkovým dielom a neznačkovým bol iba v tom že na lisovacej forme sa vymenila vložka a na jedno púzdro sa znak výrocu ( škoda, WV, Scania, Volvo...) vylisovalo a na druhom ostala iba Hella. A jedno sa balilo do krabice s logom automobilky a druhe šli do modrožltej krabice Hella. No a \"originál\" s tej istej výrobnej linky bol o 30% drahší.

Predpokladám že to takto robia aj iný...

Odesláno
Původně zaslal: Paul406

Původně zaslal: Fusion

Mechanika mám origo z Peugeotu,takže lepší už to ani být nemůže...:super

Po mých zkušenostech s mechaniky Peugeotu raději nikdy více... ale ten tvůj je třeba schopný :D

good luck:super

Odesláno

Po mých zkušenostech s mechaniky Peugeotu raději nikdy více... ale ten tvůj je třeba schopný :D

good luck:super

Je to tak trochu známý a šikovný je-nemůžu říct na něho ani půl slova!Prostě spokojenost...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...