Kurt Odesláno 25. září 2008 Odesláno 25. září 2008 AnotherOne: Ano, měl by setsakramentskej problém. Protože grázl je u nás (stejně jako u vás) mnohem cennější, než majetek daňového poplatníka. aneb: \"§ 14 Nutná obrana Čin jinak trestný, kterým někdo odvrací nebezpečí přímo hrozící zájmu chráněnému tímto zákonem, není trestným činem. Nejde o krajní nouzi, jestliže bylo možno toto nebezpečí za daných okolností odvrátit jinak anebo způsobený následek je zřejmě stejně závažný nebo ještě závažnější než ten, který hrozil.\" Citovat
Kurt Odesláno 25. září 2008 Odesláno 25. září 2008 Původně zaslal: PP205 To nemas pravdu vsichni mi sly na ruku a chapaly me proto to taky tak dopadlo :-) Nevím, kdo všechny ti šly, ale státní zástupce taky? Citovat
Guest PP205 Odesláno 25. září 2008 Odesláno 25. září 2008 Původně zaslal: Kurt AnotherOne: Ano, měl by setsakramentskej problém. Protože grázl je u nás (stejně jako u vás) mnohem cennější, než majetek daňového poplatníka. aneb: \"§ 14 Nutná obrana Čin jinak trestný, kterým někdo odvrací nebezpečí přímo hrozící zájmu chráněnému tímto zákonem, není trestným činem. Nejde o krajní nouzi, jestliže bylo možno toto nebezpečí za daných okolností odvrátit jinak anebo způsobený následek je zřejmě stejně závažný nebo ještě závažnější než ten, který hrozil.\" Asi jsem mel stesti na vysetrovatele :-) Vysledek byl takovy ze se mu to stalo jinde :-) Citovat
Welis Odesláno 25. září 2008 Odesláno 25. září 2008 bych mel spis strach ze se ta kulka odrazí a sejme nekoho jinyho... jinak kdyby to tu byla jako v USA že na svym pozemku muzes palit jak chces urcite by ubylo cigánů a zlodějíčků protože ukrást radio a nechat se u toho zastřelit to by jim za to asi nestálo... Citovat
OK406 Odesláno 26. září 2008 Odesláno 26. září 2008 Pokud už utíkal, tak se žádné nebezpečí či škoda nehrozilo. Pokud by měl dobrýho právníka, tak ten by jej z toho ,,vysekal\" a nakonec by to odnesl majitel za nepřiměřenou obranu či neoprávněné použití střelný zbraně. Bohužel a je to smutný, zákony u nás jsou na ochranu majetku špatné !!! Pokud byl již jednou za podobnou činnost pravomocně soudně trestá a daného činu se dopustil v průběhu tří let, tak s tím už by se něco dělat dalo;). Citovat
Guest bostich Odesláno 26. září 2008 Odesláno 26. září 2008 Doporučuju jednoduchý alarm:) Jestli jdou po věcech, určitě to nebudou žádný profíci-ukrást cokoliv a jít s tim do bazaru, takže by je řev sirény mohl vyplašit:) Citovat
Guest PP205 Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 Jsou 2 veci ktere me dohnaly k porizeni zbrane, prvni je ochrana majetku a druha je ta kdyz ke me na krizovatce prijde 130kilovy nafoukly hovado zacne rvat za kliku. Citovat
Medvěd Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 Původně zaslal: PP205 Jsou 2 veci ktere me dohnaly k porizeni zbrane, prvni je ochrana majetku a druha je ta kdyz ke me na krizovatce prijde 130kilovy nafoukly hovado zacne rvat za kliku. Možná žes mě někdy osobně viděl, ALE ZA KLIKU JSEM TI URČITĚ NEBRAL !!! (a nech si Ty narážky, jo???):D:D:D:D:D Citovat
Neon Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 Původně zaslal: PP205 Jsou 2 veci ktere me dohnaly k porizeni zbrane, prvni je ochrana majetku a druha je ta kdyz ke me na krizovatce prijde 130kilovy nafoukly hovado zacne rvat za kliku. A já myslel, že jste s Pe.Trem kámoši ... :myslim:D:D:D:D Citovat
Bohumil Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 PP205 psal o hovadu, ne o medvědovi. :P:D:D:D Citovat
urdemala Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 Původně zaslal: Bohumil PP205 psal o hovadu, ne o medvědovi. :P:D:D:D :-) já potkávat jenom kilový hovada, tak pořizuju kalacha! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.