Francouz_407 Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 Mám garaáž ale v oblasti ve které se již vykradla asi 5tá garáž, nejdou po autech ale po věcech. Já tam žádné namám, ale mám tam pouze auto. Prý lidé nechávají auto otevřené jinak prý zloděj rozbije okýnko a je víc škody. Já to ale nemohu nechat otevřené protože kdyby ho někdo čmajznul tak asi bude mít pojišťovna výhrady. Jak ale upozornit na to že v garáži nic není pouze auto? Venku je ještě závora, proto auta nakradou pouze to co mohou odnést do zastavárny a prodat. Napadlo mě napsat na garáž že garáž slouží pouze pro garážování vozidla že tam žádné věci nejsou a že je vozidlo chráněno bezpečnostním zařízením a přes mobil. Myslíte že by to pomohlo nebo je to marné? Garáže mají dost zámků i petlice ale oni to vždy překonají. Citovat
AnotherOne Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 Je na to jeden vtip, minule bol vo vlákne vtipy © satan1984 Bezpečnostní systém: Přes noc jsem parkoval auto na ulici. Abych odradil případné zloděje, vyndal jsem autorádio a za oknem nechal nápis: \"Bez rádia, bez cenností, kufr prázdný.\" Ráno jsem našel auto s rozbitým oknem a k mému nápisu někdo připsal: \"Jen pro jistotu.\" Myslím, že to nevyriešiš týmto spôsobom. Citovat
ozzy56 Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 Myslíš nápis jako ,,Je tam ho.no,běž k sousedovi? Citovat
MatrixChose Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 Původně zaslal: AnotherOne Je na to jeden vtip, minule bol vo vlákne vtipy © satan1984 Bezpečnostní systém: Přes noc jsem parkoval auto na ulici. Abych odradil případné zloděje, vyndal jsem autorádio a za oknem nechal nápis: \"Bez rádia, bez cenností, kufr prázdný.\" Ráno jsem našel auto s rozbitým oknem a k mému nápisu někdo připsal: \"Jen pro jistotu.\" Myslím, že to nevyriešiš týmto spôsobom. Přesně tak. Chtělo by to něco účinějšího, třeba 230V na kliku, alarm při otevření vrat atp. Citovat
Edison Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 Poškození zdraví zloděje při jeho činnosti je, paradoxně trestné. Zákony prostě u nás chráněj lumpy. Citovat
ozzy56 Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 Původně zaslal: Edison Poškození zdraví zloděje při jeho činnosti je, paradoxně trestné. Zákony prostě u nás chráněj lumpy. nemyslel poškodit zdraví--myslel zabít el.proudem.... Citovat
jirka639 Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 ono by stacilo kliku od dveří izolovat od vrat, na druhou stranu vrat na kliku dat baterku z auta, k tomu indukční cívku a dat to na kliku (+) na dveře (-) zloděj dostane neco okolo 10kV a přejde ho to. druha moznost koupit imitaci kamer okolo 300Kč. [upravil dne 23/9/08 jirka639] Citovat
ondra123 Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 1. pojistit auto (4000) 2. obranný granát (1500kč) 3. jistota že žádné podruhé nebude (k nezaplacení) :) [upravil dne 23.9.2008 ondra123] Citovat
Pe.Tr Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 Parkuj před garáží , nebo dej skleněné vrata Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 No jo, a nechces tam taky napsat typ auta a vyrobce onoho alarmu ? Vzdyt to je otevrena pozvanka... Vedi ze tam je auto, pri trocha sikovnosti vedi i jake, a vedi ze je chraneno alarmem s GSM. U nas ve firme majitel daval montovat alarmy do aut, vyhradne od jablotronu. Vzdy, ked se mu auto vratilo s ich dilnu, kazal strhnout nalepky na sklech, ktere upozornovali na Jablotron alarm. Vzdy hovoril, ze nemusia vedet, aky GSMkovy alarm mame v autech... Skorej by som to riesil alarmom na garazovu branu, a nejakym poradne hlucnim, s nejakou poradnou sirenou. A hotovo. Ono kdyz otevrou garaz, a zacne neco hucet, tak se tam moc zdrzovat nebudou. A pocitam, ze nikdo nebude cekat alarm v garazi Citovat
Edison Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 Nejlepší jsou nejjednodušší řešení. Jednoduchý homodomo alarm do garáže. Zloději ty tovární maj vcelku zmáklý, takže jak poznaj, co je to zač, vedi, jak na to. Homodomo neznaj a raději toho zanechaj. Jinak o zabíjení el. proudem sakra něco vím, jako konstruktér el. křesla, neasi... :-D Citovat
Meldik Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 Lubk0: Tak od nas lidi samolepky naopak vyzadujou, mame teda jen vseobecny, s logel firmy, ne s oznacenim vyrodce zarizeni.....s resenim souhlasim.....poradnou sirenu......a nejlip jeste jednu k posteli spolu s bouchackou.... Citovat
Guest servisman Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 nej je nechat manželku v autě a je klid pokud ale nezahne se zlodějem.Samodomo je dobrá věc jen se v tom drobet vyznat Citovat
pastorek Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 ...nezamykať garáž. Pri vstupe nič nepoškodia a ukradnúť nieje čo. Prípadne ešte doplniť o 300W reflektor v garáži ktorý sa rozsvieti po odvorení brány. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 To mu tam zacnou spat bezdaci zachvili... meldal, no u nas uz pomaly prijdes na to, co to za alarm je i od vyrobce... Pozrou znacku, pozrou kde je dioda, pozrou ci ma vnutorni senzory, popripade si vypocujou nejakou tu zvucku k zamikani a podobne. A uz so spojenim se znackou mas mozny tip alarmu. Jo, u nas to bolo len na sefeho aute, ktory ho mal poisteny aj proti kradezi. Lenze ten tam kupoval neutralni nalepku ALARM, bilou, s cernym pismem, od zadniho vyrobce... Reflektor moc nevyresi, pokud ho namontuje nad branu, tak mu ho ukradnou, pokud ho namontuje do garaze, moc to uz nepomuze. Radsi poradnou sirenu Nech ohluchnou... Citovat
Fusion Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 A co zavolat gestapo a přikázat jim tam několikrát za noc projet a dohlídnout si na to? Citovat
Francouz_407 Odesláno 24. září 2008 Autor Odesláno 24. září 2008 díky za rady asi to vypadá na nějaký domácky vyrobené houkání, nevíte o nějakém jednoduchém schémátku? Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 24. září 2008 Odesláno 24. září 2008 Schemat sezenes kolik chces, len podstatne je, aby si kable do sireny bud zasekal, alebo dal do nejakyho krytu, lebo neni nic lahsi ako odseknut kabel Citovat
jirka639 Odesláno 24. září 2008 Odesláno 24. září 2008 baterku 12V, sirenku 12V -> http://www.gme.cz/cz/index.php?page=product&detail=640-050 na dverě dát spínač ze škodovky, když otevřeš bude to houkat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.