MJSytic Odesláno 13. září 2008 Odesláno 13. září 2008 Pánové, trošku jsem zjišťoval info ohledně dálničních známek a narazil jsem na jednu nemilou věc. Zítra ráno (14.9.) vyrážíme na týdenní pobyt na Slovensko (Ždiar) a vracet se budeme v neděli (21.9.). Problém je ten, že slovenská týdenní dálniční známka platí údajně \"jen\" 7 dní, takže pokud jí koupím a použiju v neděli 14, tak platí jen do soboty 24hod. Pokud tomu tak je, tak budu muset při odjezdu koupit další. 14ti denní bohužel v nabídce není a měsíční vyjde na stejné peníze, jako 2xtýdenní Je to skutečně tak? Citovat
Fusion Odesláno 13. září 2008 Odesláno 13. září 2008 Já mám takovej dojem že tam je aji hodina takže by platila do neděle do té hodiny kdys ji koupil. Citovat
OK406 Odesláno 13. září 2008 Odesláno 13. září 2008 Pokud ji koupíš v neděli, tak ti platí do příští neděle. Alespoň podle mě Nikdy jsem ji takto nepotřeboval dálniční známku. Citovat
MJSytic Odesláno 13. září 2008 Autor Odesláno 13. září 2008 Já se to dočetl tady http://www.uamk.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=87&Itemid=137 Ale pro jistotu bych to chtěl potvrdit od někoho, kdo má zkušenost, jestli to tak opravdu je ... Citovat
Fusion Odesláno 13. září 2008 Odesláno 13. září 2008 Jo máš pravdu, já su zvyklej na ty denní, tam je ta hodina. Asi máš převdu že budeš muset koupit dvě. Citovat
klm16 Odesláno 13. září 2008 Odesláno 13. září 2008 ak ju kupis v nedelu tak plati presne 7 dni a rata sa to ako keby si ju kupil v nedelu o 00:01 cize plati do soboty 00:00 blbee ale tiez som sa par krat takto \"odrbal\" Citovat
AnotherOne Odesláno 13. září 2008 Odesláno 13. září 2008 O platnosti diaľničných nálepiek hovorí vyhláška Ministerstva dopravy, pôšt a telekomunikácií SR c.734/2004. §7. Ročná nálepka platí do 31. januára nasledujúceho roku. Mesačná nálepka platí 30 dní vrátane dňa označenia. Deň označenia je prvým dňom platnosti, posledný deň platnosti je 30. deň v poradí. Týždňová nálepka platí 7 dní vrátane dňa označenia. Deň označenia je prvým dňom platnosti, posledný deň platnosti je 7. deň v poradí, teda známka zakúpená od soboty, platí do piatku 24.00 hod nasledujúceho týždňa. Jednodňová nálepka platí 24 hodín podľa dátumu a od hodiny vyznačenia. Citovat
MJSytic Odesláno 13. září 2008 Autor Odesláno 13. září 2008 OK, takže koupím měsíční a bude to;). Můžete mi ještě prosím napsat kolik stojí SK? Edit: A denní je na osobák taky? [upravil dne 13.9.08 MJSytic] Citovat
AnotherOne Odesláno 13. září 2008 Odesláno 13. září 2008 Týždenná 150, mesačná 300, denná 260 ale prakticky ju nedostať a od 3,5 tony. [upravil dne 13.9.2008 AnotherOne] Citovat
MJSytic Odesláno 13. září 2008 Autor Odesláno 13. září 2008 Původně zaslal: AnotherOne Týždenná 150, mesačná 300, denná 260 ale prakticky ju nedostať a od 3,5 tony. [upravil dne 13.9.2008 AnotherOne] OK, moc díky za info;) Takže měsíční to jistí ... Citovat
jozocz Odesláno 13. září 2008 Odesláno 13. září 2008 Ja ti poradím ako to robím ja. Kúpim si známku - vydá mi doklad s časom a dátumom kedy som to kúpil. No platnosť si dám vyznačiť od zajtra. Ak ma zastavia urobím sa hlôpy že som ju kúpil teraz a ukážem učtenku. Asi sa musela pomýliť ? Citovat
pastorek Odesláno 13. září 2008 Odesláno 13. září 2008 Dva roky som si kuoval mesačné nálepky a nikdy sa mi nestalo že by kontrolovali dátum. Vždy iba spomalili premávku a pozerali kto má a kto nemá nálepku. Zastavili iba tých ktorý nemali žiadnu. Možno som mal šťastie. Každopádne tých 150 Sk nestojí za tie nervy. To riešenie od jozocz je celkom fikané. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 14. září 2008 Odesláno 14. září 2008 Ano je to tak, ze povecsinou ani nepozeraju... Lenze nahoda je blbec, a ked natrafi este na poctiveho policajneho vola, tak nepomoze ani napad od joca... Ako pisal pastorek, obetovat tych 150 sk Citovat
Trundik Odesláno 15. září 2008 Odesláno 15. září 2008 Akorát mě štve, že slovenská týdenní dálniční známka stojí 150 SKK, a nebo 150 CZK, pokud nemáš slovenské koruny. Mají tam nějaký divný přepočet měny 1 : 1. Doufám, že takto budou přepočítávat českou měnu i tehdy, až budou mít zavedeno EURO. Citovat
pastorek Odesláno 15. září 2008 Odesláno 15. září 2008 Kúp si ju na prvej pumpe na Slovensku a slovenské koruny aj tak potrebuješ na pobyte. Alebo nie? Citovat
MJSytic Odesláno 16. září 2008 Autor Odesláno 16. září 2008 Tak už jsme ve Ždiaru v penziónku:super Koupili jsme nakonec týdenní (měsíční neměli). Zastávám názor, že s podctivostí nejdál dojdeš, a proto až pojedeme z5, tak koupíme známku znovu;) Těch 150SK za ty případný problémy opravdu nestojí (zvlášť, když 150SK tady stojí parkování u každý památky a \"atrakce\") Citovat
obaf Odesláno 16. září 2008 Odesláno 16. září 2008 Původně zaslal: MJSytic Tak už jsme ve Ždiaru v penziónku:super Koupili jsme nakonec týdenní (měsíční neměli). Zastávám názor, že s podctivostí nejdál dojdeš, a proto až pojedeme z5, tak koupíme známku znovu;) Těch 150SK za ty případný problémy opravdu nestojí (zvlášť, když 150SK tady stojí parkování u každý památky a \"atrakce\") :xvulVybral si si peknu:super, ale drahu:( lokalitu. Prajem prijemny pobyt, aj ked pocasie sa troska dost pokazilo:xvul [upravil dne 16.9.2008 obaf] Citovat
MJSytic Odesláno 16. září 2008 Autor Odesláno 16. září 2008 :xvulVybral si si peknu:super, ale drahu:( lokalitu. Prajem prijemny pobyt, aj ked pocasie sa troska dost pokazilo:xvul [upravil dne 16.9.2008 obaf] JJ, tak nějak si pořád říkám - když je to jednou za život (a v podvědomí mi probíhá, co všechno by jsem si za to koupil na auto ) Ale je fakt, že litr za půlhodinovou jízdu lanovkou na Lomnický štít je fak nářez:o :D:D Děkuju;) Od čtvrtka má být už líp... Snad:roll [upravil dne 16.9.08 MJSytic] Citovat
jozefsv Odesláno 17. září 2008 Odesláno 17. září 2008 Původně zaslal: MJSytic :xvulVybral si si peknu:super, ale drahu:( lokalitu. Prajem prijemny pobyt, aj ked pocasie sa troska dost pokazilo:xvul [upravil dne 16.9.2008 obaf] JJ, tak nějak si pořád říkám - když je to jednou za život (a v podvědomí mi probíhá, co všechno by jsem si za to koupil na auto ) Ale je fakt, že litr za půlhodinovou jízdu lanovkou na Lomnický štít je fak nářez:o :D:D Děkuju;) Od čtvrtka má být už líp... Snad:roll [upravil dne 16.9.08 MJSytic] vsetci by tu lanovku chceli zadarmo.to nie je metro.stoji liter a vacsinou je nedostupna.to sa ti zda naozaj vela? Citovat
MJSytic Odesláno 17. září 2008 Autor Odesláno 17. září 2008 vsetci by tu lanovku chceli zadarmo.to nie je metro.stoji liter a vacsinou je nedostupna.to sa ti zda naozaj vela? Co to meleš?! Kdo říká, že tu lanovku chci zadarmo?! Že to není metro vím taky:bacha Jo, litr se mi zdá moc! Takovejch 8stováků by bylo lepší Ale máš pravdu, jestli nebude pěkný počasí, tak se tam stejně nedostaneme, tak je to fuk:( Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.