Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
Odesláno
Původně zaslal: SCHUMI

Mam 1.4 benzin vedeli by ste poradit pri vymene kolko litrv treba a aky olejovy filter.Ďakujem

1.4 motoru je vice typu, neskodilo by napsat v jakem aute to je a jakej rok vyroby, ono se totiz bude lisit olej do 15let stary 205ky s 1.4 motorem a treba tri roky stary 206ky s 1.4

• O 3 týdny později...
  • O 3 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Zdarec,mám možnost zdarma získat polosyntetický olej,lijou ho do 1.6 HDI(C.Berlingo)v jedné firmě.Mám 2.0 hdi r.v.2000 a mám tam syntetiku.Chci se zeptat,jestli ho můžu do auta dát.Byl jsem se ptát u jednoho prodejce s oleji a ten mi řekl,že do mého HDI můžu dát jak syntetiku tak polo a že on by se polo vůbec nebál.Našel to v nějakém katalogu.Díky:super

Odesláno
Původně zaslal: Fakir

Původně zaslal: Bern4u

Já tam leju 5W40 ale žere to nehorázně.

Kolik? Já tam leju taky 5W40 a nežere ho to skoro vůbec. :)

to by mě taky zajímalo.Leju 5W 40 Shell Helix a neubyla mi asi ani kapka

Odesláno

po lopate vykonostna specifikacia vyjadruje to ci dany olej udrzi olejovy film medzi dvomi kovovymi trucimi sa castami. ak das nizssiu specifikaciu ako je odporucena (A2/B2 namiesto A3/B3) tak sa motor bude viac opotrebovavat, resp moze sa aj pridriet

Odesláno

Motorový vícestupňový olej vyrobený semisyntetickou technologií pro benzínové a dieselové motory osobních a lehkých užitkových vozidel s aditivy vybranými za účelem splnění standartů kvality Asociace evropských výrobců vozidel (ACEA).

ACEA A3/B3

API SL/CF

Total Classic 10W-40 je semisyntetický motorový olej pro všechny benzínové motory s nebo bez katalyzátoru a pro dieselové atmosférické a přeplňované motory osobních a lehkých užitkových vozidel.Lze jej použít i v nejnáročnějších provozních podmínkách.Je výborně přizpůsoben pro automobily s katalyzátorem provozované na bezolovnatý benzín nebo zkapalněný zemní plyn (LPG).

ACEA A3/B4

API SL/CF

zachovává vícestupňové vlastnosti během celé životnosti

splňuje požadavky API a ACEA garantující vysokou a konstantní kvalitu oleje

polosyntetický a vícestupňový motorový olej

velmi dobrá tepelná stabilita

výborné detergentně-disperzní vlastnosti,které udržují čistotu motorů a jejich stabilní výkon

vynikající protioděrové vlastnosti udržující nejcitlivější části motoru ve výborném stavu......TAKŽE TENHLE OLEJ TAM DÁT MŮŽU.

post-0-14109604024894_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Žampión

Motorový vícestupňový olej vyrobený semisyntetickou technologií pro benzínové a dieselové motory osobních a lehkých užitkových vozidel s aditivy vybranými za účelem splnění standartů kvality Asociace evropských výrobců vozidel (ACEA).

ACEA A3/B3

API SL/CF

Total Classic 10W-40 je semisyntetický motorový olej pro všechny benzínové motory s nebo bez katalyzátoru a pro dieselové atmosférické a přeplňované motory osobních a lehkých užitkových vozidel.Lze jej použít i v nejnáročnějších provozních podmínkách.Je výborně přizpůsoben pro automobily s katalyzátorem provozované na bezolovnatý benzín nebo zkapalněný zemní plyn (LPG).

ACEA A3/B4

API SL/CF

zachovává vícestupňové vlastnosti během celé životnosti

splňuje požadavky API a ACEA garantující vysokou a konstantní kvalitu oleje

polosyntetický a vícestupňový motorový olej

velmi dobrá tepelná stabilita

výborné detergentně-disperzní vlastnosti,které udržují čistotu motorů a jejich stabilní výkon

vynikající protioděrové vlastnosti udržující nejcitlivější části motoru ve výborném stavu......TAKŽE TENHLE OLEJ TAM DÁT MŮŽU.

:super

Odesláno

me pokazdy na pocitaci ukazuje ze je oleje malo vzdy na min. teda kdyz ho mam vymenenej tak na max ale postupne behem 2 mesicu to sjede az na minimum ale to na pocitaci , a kdyz s ekouknu manualne tak je tam akorat mezi max a min. tak nechapu , vam taky ukazuje na pocitaci ze je malo oleje?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...